מחזור 2 בספרד: 0:3 על אוביידו וקאסורלה בהרכב מפתיע| כבשו: אמבפה-2, ויניסיוס

אני כל כך אוהב את הויסן. שחקן מבריק כל נגיעה שלו בכדור עם תכל’ס.

הקבוצה בבנייה עם שחקנים חדשים ומאמן חדש אבל אני חושש שהבעיה העיקרית כרגע היא שאני לא רואה מי בקבוצה יביא את המספרים חוץ מאמבפה.
חסר חלוץ 7 אמיתי ועל 9 אפשר רק לפנטז…

בזהירות המתבקשת, משהו טוב קורה פה.
משחק לחץ, שיטה ברורה, תיאום, יש דרך.
אנחנו רק בהתחלה של ההתחלה של ההתחלה, תארו לכם את זה עוד כמה חודשים, עוד שנה, ועם ג׳וד וקמא בחזרה ברוטציה. אם תהיה פה סבלנות אמיתית לאלונסו נקבל פה קבוצת על.

רודריגו נראה מצויין חד ופעיל, אני מאוד אוהב אותו ולכן מקווה עבורו שלא ישאר כאן, שחקן אגף שמאל הוא לא יקבל אצלנו, יש מצב הוא משחק כדי ״להראות״ שהוא פה כשיר וחד לקונות הפוטנציאליות.

מה הקטע שאמבפה פולס 9?
מה הקטע שקרראס לא עושה עקיפה על הקו?
מזכיר את התקופה של ספרד עם ה6-7 קשרים על המגרש.

טוב, ויני בספסל גם במשחק הבא

1. גולר לא משכנע אותי. אני מקווה שג’וד יחזור תקין.

2. הרבה יותר כיף לי לראות את ריאל בלי ויניסיוס.

3. נראה שריאל עוד לא מסוגלת לשחק את כל ה90 דקות באינטנסיביות שאלונסו רוצה (כמו ששיחקנו 60 דקות).

4. די כבר עם השעה הזאת! נמאס לי לראות משחקים בעמידה.

עורך את הפוסט שלי בסיום המשחק:

אשכרה ויניסיוס קטע את בצורת החוץ האינסופית שלו וסיים גם עם בישול, הכדורגל כל כך ‘מפגר’ לטעמי אבל כמובן שלא השתכענתי, לא שוכח את הניסיון העלוב שלו לסחוט פנדל. קיליאן אמבפה הוא זה שעושה גול בכל משחק.

כבר הרבה זמן שהקבוצה הזו לא מציגה שתי מחציות טובות. לא שהמחצית הראשונה הייתה וואו, אבל הייתה רגרסיה משמעותית וחבל (ונגד אוססונה החצי השני היה קצת יותר טוב), כאילו איבדנו עניין וזה כולה היה 0:1 נזיל ממש. היריבה פתחה קצת את הבונקר ו-ויתרה על בלם ולא ראיתי שניצלנו את זה. אני לאו דווקא חיכיתי לוויניסיוס אבל בהחלט לשינוי. חשבתי על ברהים הרענן מהספסל, על גונסאלו גארסיה כ-‘9’ כמובן. היו דקות ממש מעצבנות וכמובן הקורה שלהם. לפחות צ’אבי אלונסו משנה דקה 60-62 ולא 75+ כמו קרלו.

רודריגו היה יכול להוציא מהמשחק הזה הרבה יותר. היה יותר טוב מברהים למשל נגד אוססונה, אבל לא מספיק, חבל. מה שנשאר זו בעיטה מסוכנת מאוד ועוד דריבל יפה.

משחקני הקישור ומעלה, קיליאן אמבפה היחיד שחד אצלינו. זה נכון שצריך סבלנות אבל רוב שחקני ההתקפה כבר שיחקו יחד לא פעם ולא פעמיים. אספקת הכדורים לפרנקו מסנטואונו הייתה נמוכה ביחס לשאר השחקנים, ונכון שאלבארו קארראס “חדש” אבל אנחנו רגילים בצד שמאל שיש בול עץ התקפי כמו מנדי.

זה בגדול הרגיש לך שזה עוד משחק שאנחנו אומרים יאללה שישרוק לסיום, נשמור על היתרון הדחוק הזה, תן לי את הנקודות וללכת לישון, מחר יום חדש.

רוצה לשבח את אורליאן טשואמני האהוב עליי - סתם - ירדתי עליו המון, זה השחקן שרצינו שיהיה כבר מזמן. הגליץ’ שלו ב-0:1 שלנו זה מהלך ששווה זהב לחלוטין. כל הכבוד לו.

ארדה גולר מספק נגיעות יפות אבל הוא מתעתע. איטי מדי, לא מספיק מעורב, הוא כאילו קיבל את הבמה ולא מחזיר.

זה מה שיחזיר אותו ?
בישול אחרי חטיפה ושער עם סיומת יפה, אם יתעורר זה יהיה טוב לכולם, גם לריאל וגם לויני שאולי יקבל את החוזה שהוא כל כך רוצה.

דל’'פ.
הופתעתי לטובה מויני. חשבתי שיאבד את הראש אחרי ההתחזות המביכה אבל וואלה בישל בקור רוח לאמבפה במקום לבעוט.

במשחק מקביל עם אנצ’לוטי קורטואה איש המשחק באק-טו-באק. רק התחלנו

ה 4411 הזה עם הדאבל פיבוט אחרי החילופים חשף את ההגנה שלנו להתקפות מסוכנות אחרי שלא הגיעו אפילו לחצי מצב עד אז.
קרבחאל גמור, הבעיה שארנולד לא עדיף הגנתית.

ויניסיוס עלה עצבני אחרי ששעתיים אוהדי היריבה (שאותה הוא לא פגש מעולם) יורדים לו לורידים. זה כבר היה נראה שזה הצליח להם אבל משום מקום ויני הישן הבליח.
נקווה שזה איזושהי נקודת מפנה.

3-0 שבמזל לא נגמר 1-1. משחק לא טוב שלנו ברמה הטקטית. כן אהבתי שעד דקה 60 שיחקנו באינטסנסיביות וקצב שלא ראינו מעולם מריאל מדריד.

שעה מאוחרת מדיי כדי להכנס לכל שחקן, אני רק אגיד בראשי פרקים. מאוד אהבתי את טשואמני וקרראס, קרבחאל ליגה מעל טרנט לפחות כרגע, האוסן עם משחק לא נקי לשם שינוי, וגולר עם השפעה כל כך מועטה על המשחק בהתחשב בכך שהוא שיחק 10 ובעמדה המועדפת עליו. הרושם שלי על מסטה ללא שינוי - קצב עבודה גבוה אבל הוא לא נקי וצריך להשתפר הרבה. אמבפה החתים כרטיס, מעבר לשערים, אני מצפה ממנו ליכולת, ויכולת קיבלתי.

אני עדיין מחכה למסקנות של צ’אבי אלונסו. אי אפשר למצוא פתרון וללמד את השחקנים לבצע את זה בתוך יומיים של אימונים מאז המשחק מול אוסאסונה, אבלאם נמשיך לשחק בדרך הזאת אנחנו עלולים לאבד נקודות מול מתבנקרות כאלה ואחרות.

אבל חנן לגבי ויניסיוס אין משהו חדש. לצערינו הוא זוכה לשירים האלה בכל מגרש, בין אם בצדק ובין אם לא (אגב - אני כמובן לא אצדיק לעולם את אוהדי אתלטיקו מדריד שחצו את הגבול או כל קהל גזען). למרות שהתוצאה הייתה רק 0:1, וזה כאילו קריטי - בשער השני היה לו את כל הזמן שבעולם כי שחקני ההגנה קפאו ואחר כך לגמרי ויתרו. נכון שהוא הפעיל לחץ והלוואי וזה יקפיץ לו את הביטחון אבל זה מוקדם מדי. לא אהבתי את איך ששיחקנו.

גם זה היה יכול לעלות לו ביוקר: אמבפה היה צריך לכסות לו את הפה אחרי ה-0:2, כשהוא עם צהוב ושלא ימשיך להוציא עצבים על הקהל

כשיש שטח החיים שלנו כמובן הרבה יותר קלים ובטח של ויני.
אני עדיין מחכה לראות אותנו מגיעים למצבים וכובשים גם במשחק עומד מול יריבה מתבנקרת מה שיקרה ברוב המשחקים העונה, כדי שזה יקרה נצטרך עוד תרומה אמיתית התקפית מהקשרים שבינתיים עושים פעם ב פעולה יפה אבל עם פחות תכלס.
בסך הכל עוד משחק לא רע, מחצית ראשונה טובה עם לחץ לא רע בכלל, מחצית שנייה טיפוסית של קרלו עם ירידת מתח וחשק שלא לצורך אבל בהחלט אפשר לראות שאנחנו לאט לאט מתחילים לשחק כמו קבוצה.

המחצית השנייה הייתה הגרועה ביותר שלנו מבין הארבע (כמובן שאני לא מחשיב את גביע העולם למהשמו). ומה שהכי כואב לי זה שדווקא בה הצלחנו להבקיע הכי הרבה. מקווה ומאמין שאלונסו לא יסיק מסקנות מוטעות.
נהניתי מהמשחק וחצי הראשונים שלנו. לחץ גבוה אמור להיות התשובה הראשונה והיחידה שלנו לכל רגע רע במשחק.

הכל בסדר

וואלה לא זיהיתי את ריאל מדריד אתמול.
נתחיל מתלבושת. מכנס שחור וחולצה לבנה what? (דור רומנו - מאתגר אותך למצוא מתי עלינו ככה)
וברצינות - סגנון משחק שאני צריך להתרגל אליו. לא זוכר אותנו ככה מתנפלים אחרי איבודי כדור. אני מרוצה כי רואים שיש שיטה גם אם אנחנו לא מרשימים.
לא זוכר את צ’ומה כל כך מפלצתי.איזה עוול נעשה לו בשנה שעברה במקום שיתפתח בעמדה הנכונה לו.
גולר - לצערי חלש מאוד ולא מרשים. שום מסירה מעניינת, איבודים מעצבנים. לא מורגש. ודוקא בגלל זה היה יפה לראות את הסבלנות של אלונסו שלא הוציא אותו ישר, אצל קרלו החילופים היו כל כך צפויים לפי היררכיה.
ברהים - לצערי הולך לאיבוד בימין. תמיד היו לו את האיבודי כדור האלה אבל כשזה מגיע מניסיונות דריבל באמצע על שטח קטן זה נסבל. חוץ מהבישול הוא באמת היה חלק מאוד.
האוסן - התחיל מדהים עם החיצים המענגים האלה, המשיך לא הכי חד.
מסטה- כרגע הפיתרון היחיד לצד ימין, בהנחה שרודרגו לא אופציה..

מחצית שניה נורה אדומה. שמח מאוד שלא ספגנו אנחנו נצטרך את הביטחון הזה.
האללה מדריד!

שיחקנו עם גרביים שחורות ותלבושת לבנה לפני 3-4 שנים בסטמפורד ברידג׳ בגלל אותה סיבה
ואם אני לא טועה היה לנו איזה משחק בעונת 07/08 גם עם אותה תקלה שהכריחה אותנו להיראות כאילו זה משחק בספורטק.

ממש כואב בעיניים חח

עוד לא ראיתי משחק שלכם בליגה, אבל מאמן שמספסל את טרנט ו-ויניסיוס זה משהו שמתחיל להדאיג אותי, וכבר הייתי מודאג.

לטעמי אתם מגזימים לגמרי עם גולר.
בסוף ההזדמנויות באות בחלקן הנכבד ממהלכים שהוא מייצר. עד הגול הראשון שבישל הוא יצר עוד 2-3 מצבים. זאת בניגוד לארגנטינאי, אגב, שהדגים קבלת החלטות בעייתית מאד וחוסר יכולת להתמודד עם שחקני ההגנה של אוביידו. אינני קוטל אותו, כמובן, משחק ראשון ולילד יש אומץ, רצון והקרבה.

מובן למה אלונסו רוצה את שניהם בהרכב. חלק מההתמודדות עם הבונקרים זה העמסת שחקנים ומסירות עומק. שחקנים יצטרכו לקבל את הכדור לא רק על הקשת החיצונית סביב הרחבה אלא גם לפוזיציה ממנה אפשר לתת רוחב. שם ההגנה תמיד בפאניקה כי כולם עם עיניים על הכדור ואז אפשר להתגנב. בטח כשהמגנים משחקים כל כך גבוהה ויש מספיק שחקנים למעלה.

ההנחיה לבעוט מרחוק היא טובה, אבל זה לא אומר שצריך לבעוט ממצבים גרועים. שיקול דעת לא נכון של שחקנינו לא פעם.