תואר ראשון לעונה עם 2-0 על אטאלנטה

חרא של שחקן :sweat_smile:

ג׳וד בקישור :heart_eyes:

לא יודע מה איתכם, אני אופטימי. מאוד. עוד לפני השער.

כמו שכבר אמרו כאן לא פעם - חלק מהשחקנים האלה ראו אחד השני בפעם הראשונה לפני בקושי שבוע וחצי.
ועם כל זאת - קל לראות שיש כאן ערימות של כישרון בהתקפה. ערימות. ברגע שהשלישייה הקדמית שלנו תכיר אחד את השני קצת יותר טוב, את התנועות הטבעיות של כל אחד, זה כבר ייראה הרבה יותר טוב. כבר היום אפשר לראות ניצוצות. וגם - ויניסיוס נראה כמו הגרסה הכי טובה של עצמו. תענוג.
ברגע שהשחקנים יתרגלו אחד לשני ולהרכב הזה, עם אנצ’לוטי או בלעדיו - בלינגהאם גם יבין שאין לו מה להיכנס לעמדה הקדמית של השנה שעברה, כשעכשיו יש 3 לפניו, ויחזור קצת לאחור - שם הוא יוכל לארגן את הדברים, כפי שהוא עושה הכי טוב. ועם הדאבל פיבוט הדינמי והאתלטי של פדה וצ’ומא/קמא מאחוריו - זה ייראה ממש טוב.

על ההגנה אני לא סומך יותר מידיי, אבל אני לא חושב שאף-אחד מאיתנו בנה יותר מידיי על ההגנה לקראת העונה. מה שכן - השנה קיבלנו בחזרה את סאן-טיבו, שבאורח פלא נראה שכל פציעה רק מחזקת ומשפרת אותו.

ג’וד :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

עם 3 בקישור ובלי פדה קשר ימני ברביעיית קישור צד ימין של ההגנה שלנו, קרבחאל את מיליטאו מאוד בעייתי, אבל מאוד.

בוכים שאיבדנו את קרוס ולא מבינים שמי שתפס את המקום שלו בקישור זה ג’וד פאקינג בלינגהאם.

בינתיים עם על הכבוד לכולם, ג׳וד מעל המשחק.

כמו שאמרתי קודם, בלינגהאם חייב לדעת בכדור כמה שיותר. הוא לא צריך לשחק אוף דה בול. יש חלוץ, אמנם יש לו תנועה מצוינת ללא כדור, אבל הוא משמעותית עדיף עם הכדור.

היה שינוי טקטי במחצית או שסתם בלינגהאם החליט שבא לו שננצח?

לא בדיוק הגול הכי מדהים אבל אלוהים ישמור כמה התגעגתי לחלוץ שפשוט משחרר בעיטה חזקה ולא משאיר סיכוי לשוער

זה מפחיד לראות את ויניסיוס, בילינגהאם, רודריגו, פדה והצב מתנפלים על השער בטירוף. פניקה מוחלטת.

לא יהיה כיף אתכם העונה.

לדעתי הסיבה היא שהם פחות צפופים וממושמעים ונותנים לנו שטח

לגביכם אומר כך: אני בטוח שאלברס הוא בול פגיעה בדיוק כמו שאני בטוח שהשמש תזרח מחר

ואין חילופים דקה 75… עונה של 200 משחקים וקרלו עדיין עם ה11 שלו עד המוות.

אז ככה זה נראה כששלושה שחקני בלון ד’אור משחקים באותה קבוצה?
לא מקנא באלה שיצטרכו להחליט למי מהם לתת את הפרס, כשנזכה בכל התארים.

לשם שינוי אני עם אנצ’לוטי פה.
אחי, תן להנות רגע מכדורגל. התגעגענו.

כשג’וד בלינגהאם משחק חופשי מהקישור, בשבילי הוא השחקן הכי מדהים בעולם.

רמה אחרת לגמרי, זה המקום שלו.

אחרי 90 דקות, לאמבפה יש יותר תארים אירופיים במדי ריאל מאשר אחרי 7 שנים במדי פסז’.

ברוך הבא.
ככה זה כשמשחקים במועדון הגדול בעולם, ולא במועדון פלסטיק.

מאחל לנו שנמשיך להתווכח בכל משחק מי מבין ויני, אמבפה ובלינגהאם הוא הטוב בעולם.

שמנדריק עם התסרוקת הזאת כנראה הולך על הלוק המטומטם, ואני חייב להודות שהוא מצליח בזה מאוד.

1. ג׳וד באחת המחציות הכי טובות שלו במדים הלבנים.

2. טשואמני חייב לגדל זוג ביצים ולהפסיק לברוח מהכדור. יש בור באמצע שזועק לקשר שירד, לקבל את הכדור, והגיע הזמן שהוא יתחיל להעיז יותר. לא ייתכן שנשחק על כדורים ארוכים חלק נכבד מהמשחק.

עם זאת, במחצית השניה הוא היה די טוב הגנתית.

בכל מקרה אני לא רגוע וחושב שהיינו צריכים להביא קשר נוסף.

1. ההתקפה שלנו מטורפת. חמישיית שחקנים שמונה את ויני, רודריגו, אמבפה, ג׳וד ופדה שמצטרף זה על כמעט בלתי
    עציר. לפחות 3 מהשחקנים שמניתי חייבים שמירה של יותר משחקן אחד בכל רגע נתון כשאנחנו עם הכדור. קשה מאוד להתמודד עם זה.

2. מיליטאו מאוד מדאיג אותי. יציאות מטומטמות ובנוסף עוברים אותו כמו כלום.

3. כיף לחזור. התחלה נחמדה לעונה, שמשאירה טעם של עוג.

למיליטאו היו 3 פעולות מזעזעות במשחק הזה. כמעט שער עצמי, איבד את השחקן שלו שהצריכה הצלה של קורטואה, ותיקול מטומטם לקראת הסוף. חוץ מזה הוא היה טוב מאוד. הוא חוזר לעצמו בהדרגה.

אם אתם רוצים להמשיך לצפות, הנה לינק
https://easy-sport.tv/easy-game/link-sports1/