רבע גמר ליגת האלופות - משחק ראשון - מפסידים 2:0 לאתלטיקו בבית לקראת גומלין עם הגב לקיר

קורא פה את כל התגובות, ואני בטוח שנכנסתי בטעות לפורום של אתלטיקו.

מה זה כל הפסימיות הזאת לעזאזל?

אנחנו הקבוצה הטובה יותר, ואחרי שהראינו את זה בליגה ובגביע - הגיע הזמן להראות את זה על הבמה הגדולה של אירופה.

20 תגובות ואף אחד לא התייחס לזה. מדהים.

בכל מקרה - נקווה שהוא יפסיד.

האמת אני פחות מרגיש בנוח שקונדה משחק. הייתי מרגיש בנוח יותר עם גרסיה או אראוחו שיותר טובים הגנתית ממנו כבר תקופה.

אני חושב שאנחנו פאסימים כי ראינו מה אתלטיקו עשתה לנו, ושיש לצ׳ולו את הכלים המושלמים מול המשחק שלנו. וגם, כי אנחנו מודעים לכך שאנחנו לא ריאל מדריד-אנחנו לא יכולים להיות בינוניים ולקחת את הגביע הזה. אנחנו לא מספיק טובים השנה וזה לא חתום עלינו.

אפשר להגיד הרבה על השיפוט, אחלה. אבל מה שגרם לנו לא לרדת ביתרון, ואחד משמעותי, במחצית הזו אלו חוסר הדיוק של ראשפורד, לאמין ואפילו של לבנדובסקי 2 דקות לסיום המחצית. ברצלונה הייתה צריכה לרדת למחצית עם 2 שערים ברשת של מוסו, לפחות, ובמקום זה הסתבכה עם הדבר שהכי היה ברור בעולם שהיא תסתבך בו.

ועכשיו לא רק שיהיה יותר קשה במחצית השנייה, כי לאתלטיקו לא רק שיש יותר שטחים ואחד אראוחו כדי לכבוש יותר, אלא שהיא גם יכולה גם לגוון בין זה לבין להתבנקר מאחורה ולהעביר את הזמן עד לגומלין. ושם לא יהיה את קובארסי גם ל-40 דקות.

אני לא יודע איך לאכול את האדום הזה, במיוחד כשזה גם הוביל לשער.

מה שאני יכול להגיד זה שלפני האדום משחק הלחץ שלנו היה רע ואתלטיקו מצאה את הדרך החוצה בקלות.
מצד שני, ראשפורד ולאמין היו יכולים לעשות משהו כמה פעמים.

אחרי האדום? יש משהו כמו חצי הרכב שלא מתאים לסגנון משחק שהולך להתפתח. שיהיה לנו בהצלחה.

כל בלם של בארסה והטעות שלו

זה כאילו על אוטומט שמקבלים אדום בנוקאוט?

ראשפורד עם בעיטות מעצבנות וימאל עם חוסר דיוק במסירות בהתחלה שהיה יכול ליצר לפחות גול אחד.

מקווה שסימאונה ישאר סימאונה וישמור על התוצאה.

אני חושב שהאדום מוצדק. חבל שמענישים על זה באדום אבל זה החוק.

השופט לא אשם שאנחנו אימפוטנטים מול השער.

חרא

נאיביות מטורפת שלנו בהתקפות, יכולנו להבקיע בקלות עם קצת דיוק במסירה האחרונה ובבעיטה האחרונה.

ומה הלו”ז ששוב עושים את השטות הזו של אדום שעדיף על ספיגה?

איזה דיכאון.

הכסף היה יכול לעזור לנו, אבל זה לא כאילו חשבתי שניקח את האלופות. באסה.
המסקנות - צריך בלם, צריך חלוץ.

ואז אתה עוד סופג, כן? אז לא רק שלא הרווחת, אלא אפילו לא צמצמת הפסדים עם הקטע המטומטם הזה.

מלנסות לנצח פה ולשחק חכם בוונדה עברנו ללשרוד פה ולנסות להדביק את הפער בחוץ.

איך יוצאים מזה?

אני מסתכל על התמונה הזו וכאילו רבאק, קצת הסקת מסקנות. עברו אתכם אז יאללה לשחרר, למה כל פעם מחדש אנחנו נופלים בדיוק על אותו הדבר? איזו חוסר אחריות מטורפת.

חבל חבל חבל, המחצית הזו היתה לגמרי שלנו לקחת.

אני לא חושב שהיית פה כוונה לקובארסי לעשות עבירה שכולם פה מאשמים אותו שלא נתן לו ללכת מול השער, הוא פשוט נתקע לו ברגל בחיתוך.

בגלל זה אני לא מבין את השריקה הזאת.
קובארסי ניצב בכל המהלך הזה.

בעשרה שחקנים בלי פדרי, ראפינייה וקובארסי?

copyImage

בדיוק בשבוע בו בסטוני מחזק את ההתאמה שלו לבארסה…

תסתכל על כמות המצבים שאנחנו מחמיצים גם ב-10 שחקנים ותבין שהמסקנה היא בדיוק הפוכה.

הממ להקדים את משחקי הצ’מפיונס של בארסה בשבוע, שייצאו בפסח = כשאסור להחמיץ..?

האדום חיסל את המשחק. איזה עצבים.

מאוד מאוכזב מהחוסר דיוק מול השער, נמאס לי לראות את ימאל מנסה להכנס עם הכדור לתוך השער וגם ליפול מכל נגיעה.

לא מבין את ההוצאה של פדרי.(“גאבי נכנס במקומו כי הוא רצה שחקן יותר טכני”).

אולמו מספר אחד על המגרש, באמת שעשה הכל.

אף אחד לא מדבר על הפנדל שהיה עם הוצאת בעיטת חמש שלהם?