האמת אני פחות מרגיש בנוח שקונדה משחק. הייתי מרגיש בנוח יותר עם גרסיה או אראוחו שיותר טובים הגנתית ממנו כבר תקופה.
אני חושב שאנחנו פאסימים כי ראינו מה אתלטיקו עשתה לנו, ושיש לצ׳ולו את הכלים המושלמים מול המשחק שלנו. וגם, כי אנחנו מודעים לכך שאנחנו לא ריאל מדריד-אנחנו לא יכולים להיות בינוניים ולקחת את הגביע הזה. אנחנו לא מספיק טובים השנה וזה לא חתום עלינו.
אפשר להגיד הרבה על השיפוט, אחלה. אבל מה שגרם לנו לא לרדת ביתרון, ואחד משמעותי, במחצית הזו אלו חוסר הדיוק של ראשפורד, לאמין ואפילו של לבנדובסקי 2 דקות לסיום המחצית. ברצלונה הייתה צריכה לרדת למחצית עם 2 שערים ברשת של מוסו, לפחות, ובמקום זה הסתבכה עם הדבר שהכי היה ברור בעולם שהיא תסתבך בו.
ועכשיו לא רק שיהיה יותר קשה במחצית השנייה, כי לאתלטיקו לא רק שיש יותר שטחים ואחד אראוחו כדי לכבוש יותר, אלא שהיא גם יכולה גם לגוון בין זה לבין להתבנקר מאחורה ולהעביר את הזמן עד לגומלין. ושם לא יהיה את קובארסי גם ל-40 דקות.
אני מסתכל על התמונה הזו וכאילו רבאק, קצת הסקת מסקנות. עברו אתכם אז יאללה לשחרר, למה כל פעם מחדש אנחנו נופלים בדיוק על אותו הדבר? איזו חוסר אחריות מטורפת.