רבע גמר ליגת האלופות - משחק ראשון - מפסידים 2:0 לאתלטיקו בבית לקראת גומלין עם הגב לקיר

אפשר להגיד שאני סוג של אהדתי את ולנסיה אבל לקחתי ממנה הפסקה עד שהיא תחזור לצמרת (בתקווה שזה בכלל יקרה בימי חיי).

אבל לא הייתי אוהד ולנסיה לפני שאני אוהד כדורגל. כלומר לא הייתי שמח כשיש טעות שיפוט לטובת ולנסיה לדוגמה.

אני אוסיף ואומר שאני גם דיי אוהד טיקי טאקה וככזה אני הרבה פעמים מתחבר לקבוצות של ברצלונה (וגם אוהב את זה שהם סוג של חרטו את זה על דגלם).

אפשר לחשוב מה קרה, ברצלונה שלחה מכתב תלונה טיפשי ולא מועיל לאופ”א . כאילו היא עשתה משהו חריג שאף קבוצה לא עשתה לפניה או יעשו אחריה. בבקשה לחסוך ממני את ההטפות מוסר והצדקנות המאוסה הזו.

אני לא חושב שזה יעזור לנו, ואני גם לא חושב שהשופט רצה לדפוק בכוונה את ברצלונה, ואני חושב שברצלונה צריכה להשקיע יותר מאמץ בלהבין איך אפשר לתקן למשחק הבא (ולהבין ששנה הבאה לא מעט שחקנים צריכים לעזוב לבה ופראן בתוכם)

אבל בואו לא נגזים פה , זה לא כאילו ש24 שעות לפני משחק איימנו לא להופיע לאותו משחק אם לא יחליפו את צוות השיפוט או הקמנו ערוץ וידאו למעקב אחרי השופטים או עודדנו אוהדים לקלל את הילדים של השופטים של השופטים בדרך חזרה מבית הספר שלהם…

לדרבי מונה הרננדס הרננדזס, לדעתי מס 2 אולי אפילו ראשון בעוינות שלו לברצלונה, פה לדעתי ברצלונה צריכה לעשות רעש אמיתי (לא מתכון חס וחלילה לשבור כלים או משהו כזה) אבל לפחות להוציא איזה מחאה או משהו.

הרננדס הרננדס אסור לו לשפוט את ברצלונה בחיים שלו יותר. ליגה מושחתת. נס גלוי שאנחנו מצליחים לקחת בה אליפות.

לפי בארסה מאניה אופ״א דחתה את התלונה של בארסה על נגיעה ביד של פוביל ברחבה.

לא שאני מבין מה היה קורה אם היתה מקבלת אותה אבל שיהיה.

למרות שלא רציתי לדבר על המקרה הזה בסוף נשברתי, אבל סתם מהסקרנות- מה בכלל החוק קובע? איך מחליטים עם השוער כבר התחיל את המשחק או שהוא רק מסר לשחקן ההגנה להתחיל את המשחק?