ליגת האלופות - מחזור 2: מפסידים לראשונה העונה - 1:2 לפסז' בבית (כבש: פראן. בישל: ראשפורד)

ברוכים הבאים למשחק הכי גדול/מפוצץ/יוקרתי/חשוב/מאתגר של ברצלונה בשלב הליגה של ליגת האלופות העונה. לפחות על הנייר. משחק כל כך גדול שהוא משוחק במונז’ואיק המפואר, כל כך ענק שהוא ישודר באינספור מדינות פחות אחת, כל כך עצום ש-2 הקבוצות יגיעו אליו עם לא מעט חיסורים. ברצלונה מול פסז’ - המשחק שלא מעט אוהדי כדורגל ברחבי העולם קיוו לראות בגמר ליגת האלופות בעונה הקודמת, אבל ברצלונה לא הלכה לדגל הקרן וזה.

בשורות הפריזאים ענייני התוצאות הולכים כצפוי - מקום ראשון בליגה (5 נצחונות והפסד בודד, למארסיי) בצוותא זמנית עם ליון. בצ’מפיונס הצרפתים יצאו לטיול ביתי מול אטאלנטה וחזרו ממנו עם 4:0 מהדהד. אממה? בשורותיה ייעדרו הערב לא פחות מכל השמות הבאים: דמבלה, מרקיניוס (מועמד להגעה לברצלונה בכל עונה מאז 98-99), דואה וקווארצחליה. שזה מעולה, כי אין לי כוח לכתוב את השם שלו יותר מפעם אחת.

מי שיצטרך להתמודד עם ה"שאריות" של ההתקפה והקישור הפריזאי - שכוללים את ויטיניה (שהיה בספק) ראמוס, ליו קאנג, בארקולה ושאר מרעין בישין (סליחה - בצרפתית זה “מארי בישי”) - הוא פאו קובארסי קשישא, יחד עם עוד בלם כלשהו. מי יהיה הבלם השני? שאלה מאוד טובה. האם אראוחו יזכה לנסות להמשיך את השיפור שלו מהמשחקים האחרונים, דווקא מול פריז הטראומתית בשבילו (ובשבילנו)? האם אריק “האולר השוויצרי” גרסיה יקבל את חולצת ההרכב? ומה זה משנה בעצם כשבאגף שמאל של ההגנה עדיין נחכה לשובו של באלדה (יהיה בסגל, לפחות זה), ונמשיך בינתיים עם אלון? וכל זה בתוספת הגבר-על החברתי שנקרא “וודלדחחצ’ך שצ’זני”, אבל גם מה לעשות שהוא לא השולף הכי מהיר במזרח אירופה?

יהיה כיף עם מלכודת הנבדל וקו ההגנה הגבוה הלילה. כיף.

לפחות קונדה כבר מבין מה באמת יכריע את המשחק היום -

בקישור, מה לעשות, אולמו ופרנקי יעשו קולות של עזרה לפדרי להתמודד עם ההשוואה האין סופית (לפחות הפעם לא נשמע את שגיא כהן אוכל על זה את הראש. ואתם התבאסתם שאין שידור) לוויטיניה. בתקווה שגם יותר מקולות רקע. בהתקפה, למרות החיסרון של ראפיניה, העניינים אולי קצת מתייצבים, עקב השתלבותו של ראשפורד וחזרתו של לאמין מהפציעה שעבר. הדילמה, אולי הראשית השנה בחוליה ההתקפית, היא “מי באמצע - פראן או לבנדובסקי?”. זה שנע לשטח, או זה שכובש עם המשקוף? זה שגורם לך לתלוש שיערות, או זה שגורם לך לרצות להתנדב עם קשישים?

חלקנו נגלה הלילה, חלקנו רק מחר.

הסגל של ברצלונה -

ייעדרו -
ראפיניה, מאטס, פרמין, גאבי, ז’ואן גרסיה.

הסגל של פסז’ -

ייעדרו -
דמבלה, מרקיניוס, דואה וקווארצחליה (מזל שיש העתק-הדבק).

מועד המשחק: רביעי, 22:00
אצטדיון: המונז’ואיק
ישפוט: מייקל אוליבר
שידור לכופרים: לינקים

הרכבים משוערים -

חבר’ה אני לא צם ואשמח לצפות במשחק כך שאם יש לכם לינקים כי אני לא מבין בזה - אשמח שתשתפו.

משחק חזק מאוד בין שתיים מהשלוש הטובות ביותר יחד עם ליברפול, רק חבל על שני דברים - הסגלים החסרים כשבכל קבוצה ייעדרו הרבה שחקני מפתח, ושמשחק כזה לא נערך בקאמפ נואו מול 90 אלף איש כמו שמגיע למשחק כזה (אם כי מבחינת התאריכים זה היה די ברור).

שתי הקבוצות די שומרות כוחות כמה שאפשר והיום נראה מהן הרבה. לדעתי גם אין ממש לחץ כי לכל אחת מותר פאנצ’ר אחד בשלב הליגה ועדיין יספיק למקום בשמינייה ובכלל פ.ס.ז’ הראתה אשתקד שגם אפשר להצליח מהפלייאוף.

מעניין אותי לראות מי תחזיק יותר בכדור כרגע אי אפשר לעצור את פדרי, איך ברצלונה מתמודדת מול קבוצה מאוד פיזית, וכמובן את לאמין ימאל. כמובן גם מצחיק וצפוי שעוסמאן דמבלה איננו.

אגב קראתי שלואיס פיגו יהיה במשחק חלק מתפקיד כלשהו באופ"א, הוא לא היה במשחק בברצלונה מאז איזה גביע גאמפר באינטר נדמה לי

לא נשמתי, ענקקק!!

אתרים שמרכזים לינקים למשחקים, תמיד אחד מהם עובד ולא נתקע.

Soccer Live Streams | Soccer Online | Football Stream | Strikeout - בדרך כלל יש שדר באנגלית

https://liveball.sx - ברוסית

אתר שמרכז שידורים חוזרים למי ששומר
https://www.fullreplays.com

שונא את יום כיפור

ואת יום הזיכרון ואת יום השואה

הרבה יותר גרועים. הם תמיד על החצי גמר ותמיד על המעניין מבין המשחקים.

באלדה חזר לסגל.
הוא התאמן כרגיל עוד לפני ססיידד , אבל לא נכלל בסגל. מעניין אם זה ניסיון לעבוד על הפריזאים והוא יפתח, או שהוא באמת לא בכושר לפתוח עדיין.

ההרכבים המשוערים שאיל הביא שונים אחד מהשני הפעם. לא רור מי בלמים, ולא ברור אם לבנדובסקי יפתח או לא. רק הקישור נראה לי סגור עם פדרי-פרנקי-אולמו.
אני מקווה לראות התקפה מהירה ולוחצת, בלי לבנדבסקי. וגם אולמו יצטרך להיות ברמה הנדרשת.

למאותגרים טכנולוגית מבינינו יש דרישות הרבה פחות מחמירות ממך :slight_smile:
(ותודה על הלינקים!)

הרכב רשמי:

שצ’סני.
קונדה, אריק, קובארסי, ג׳ראד מרטין.
פרנקי, פדרי
לאמין, אולמו, ראשפורד
פראן טורס.

• בשער: שצ’נסני ימשיך לגרום למאטס לאכול את הלב.

• בהגנה: פליק עושה לנו טובה ומונע מאראוחו להוריד לנו עוד כמה שנים מהחיים. במקום זה ג’רארד, אני מרחף כמו פרפר, עוקץ כמו דבורה, משאיר חורים כמו באלדה, ורץ לכסות אותם כמו לבנדובסקי, מרטין יגרום לנו להחסיר פעימות.

• בקישור: אין הפתעות.

• בהתקפה: אין(?) הפתעות. נדמה שפראן הפך לשחקן הרכב.

הם לא משדרים את המשחק, נכון? זה נשמע טוב מכדי להיות אמיתי

Confirmed PSG XI : Chevalier; Hakimi, Zabarnyi, Pacho, Mendes; Vitinha, Neves, Fabian; Mbaye, Mayulu, Barcola.

לא מכיר 2 מתוך 3 בהתקפה שלהם, מכיר רק את ברקולה. חשבתי שלי קאנג וראמוס יפתחו .
ויטיניה ונבש פותחים אצלם למרות שהיו בספק.
האמת שזה לא נראה הרכב כזה מפחיד.

פיגו באמת הגיע? אין לו בושה?

30 דקות ראשונות מעולות - שליטה במשחק ו1-0 קטן אבל משמעותי.
כל שאר המשחק בארסה הורידה הילוך בצורה לא מובנת, מחצית שנייה לא ראיתי גליץ אחד של שחקן בארסה, שחקני פאריס טיילו בין השחקנים שלנו ומשחק הלחץ לא היה קיים.

הגיע לנו להפסיד גם אם זה 2-1 קטן בדקה ה90.

זה אומנם רק שלב הבתים אבל אני מקווה שפליק באימון שחרור מחר יגרום להם לרוץ כמו שהם לא רצו בחיים.

עד הגול שלהם הייתה קבוצה אחת על הדשא. היה צריך להיות 3-0 בשלב הזה.

הגול שלהם מסדרת טעויות, שאם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

למחצית השנייה באמת לא עלינו. מבאס.

1. הפסד ראשון העונה. בפני עצמו, במיוחד כשמסתכלים על היריבה, זה לא נורא. עברנו 2 מ-8 המשחקים בשלב הליגה של הצ’מפיונס, ו-2 מה-3 הקשים שבהם (לפחות על הנייר). זה פחות מטריד אותי. מה שמטריד זו היכולת, וההתבטלות המוחלטת במחצית השנייה, ובעצם מאז הגול הראשון של הצרפתים. עד הדקה ה-60-70 זה היה (כמכלול) משחק די מאוזן, שהתיקו באותו שלב די התאים לו. אבל ברצלונה פשוט לא נגעה בכדור אחרי זה.
  2. פרנקי השתפר (וקרס גם הוא במחצית השנייה, כמו כמעט כולם), אבל אולמו זה פשוט לא זה. בטח לא זה ששווה 60 מיליון כשלברצלונה אין 10 על התחת. וזה גם לא שווה את כל הטררם המשפטי סביב הרישום שלו, וניהול ימי המחלה בתלוש המשכורת. עזבו את ההחמצה שלו, הוא לא נתן כלום מבחינת ניהול המשחק, החזקה בכדור במרכז המגרש, תמיכה התקפית, עזרה הגנתית. כלום. כנראה שיש סיבה שהוא היה בלייפציג עד שחזר אלינו, ולא נגנב על ידי קבוצה גדולה אחרת.
  3. לאמין פתח מעולה, ונעלם לגמרי בהמשך. במקום לשחק על הצהוב של מנדש, הוא די התחבא. לא חזר מהפציעה, עדיין.
  4. צריך להגיד את זה - קובארסי בפתיחת עונה לא טובה בכלל. נכון, הוא לא משחק בעמדה שלו ובלה בלה בלה. אבל זה לא שהוא מתופקד כחלוץ במקום כבלם. הוא אומנם השתפר במחצית השנייה, אבל לא מספיק. כנראה שאיניגו הרים אותו יותר ממה שידענו.
  5. המצטיין של היום, במיוחד יחסית לרמה הנמוכה הכללית, הוא אריק גרסיה שלא הפסיק לרוץ, לנשוך, להילחם ולפחות לנסות לכפר על השטויות והחורים שמרטין, קובארסי וקונדה (בעוד משחק חלש) עשו. לא פלא שספגנו שוב אחרי שיצא.
  6. פליק הכין את הקבוצה ממש לא טוב למשחק הזה, וגם לא ניהל אותו נכון ואת החילופים. אומנם יש נסיבות מקלות בגלל פציעות ועומס, אבל זה לא שפסז’ עצמה לא חווה את אותם הדברים בדיוק. אחרי המשחק מול סביליה, ביום ראשון הקרוב, יהיו לו כמעט שבועיים לחשוב איך לשפר את הדברים הלא טובים שראינו היום. לא הרבה אחרי שחוזרים מהפגרה - יש קלאסיקו.
  7. פסז’ במשחק לא משהו בכלל (עם ובלי קשר לפציעות), אבל מאוד שקול ורגוע. יש מצב שעוד נפגוש אותם שוב העונה.

נ.ב. הגול הראשון היה קומדיה של טעויות של כמעט כל שחקני ברצלונה שהיו באיזור הכדור (בעיקר של קובארסי). החלק החיובי? אראוחו לא היה באיזור. שלא תגידו שהוא לא משתפר.

לא ברור איך דה יונג לא קיבל אדום על העבירה המכוערת
והמסוכנתעל מנדז. כמובן שלא הלך לכדור, אין אפילו מה לדבר, אבל מעבר לזה- דריכה תוך כדי ריצה מהירה על קרסול של שחקן תוקף זה אקט פשוט אלים, אין מילה אחרת. מייקל אוליבר שופט גרוע וחלש אבל זה לא חדש. מצחיק שאחרי זה אותו מנדז קיבל את אותה חומרה (צהוב) על פאול רך עם כתף, ופביאן רואיז השתגע על אוליבר בצעקות ״same?? Same”.

פריז קבוצה יותר טובה מאיתנו אבל מחצית ראשונה שיחקנו כדורגל טוב מאוד.

בלי פדרי זה כבר לא היה כוחות, החשיבות של השחקן הזה היא בלתי ניתנת לתיאור.

אני באמת אוהב את פליק, חושב שהוא עשה שינוי אדיר בבארסה והקבוצה ביחס למצב המועדון היא אובראצ׳יבר ובענק, אבל בחייאת, ברגע שפדרי יצא ועוד אחרי אולמו שגם אין את פרמין להכניס במקומו, וזה ברור שזה כבר לא כוחות והיה אפשר לראות את זה מיד, אתה חייב להגיב למשחק.

לא בושה להעביר 10 דק ולגמור כאן בתיקו. אין סיבה להמשיך בכל מחיר באותו סגנון ועם הקו ההגנה הגבוה הזה גם שזה ברור שזה נראה רע. הוא חייב להיות יותר גמיש. יש משחקים שבאמת אפשר לא להפסיד בכח והיום זה היה אחד מהם.

פדרי כמובן ענק אבל לא צריך לדחוף את זה בכוח, מהרגע שהמצית השניה החלה בארסה נראתה רע גם כשפדרי היה שם.

אני מסכים קצת עם מה שנאמר על אולמו, אחרי כבר למעלה משנה שהוא בבארסה התחושה היא שאולי זה לא מספיק, ציפיתי ממנו לכל כל הרבה יותר ובנתיים זה לא קורה ואני מתחיל להיות סקפטי.

מצטרף גם למחמאות לאריק שנתן משחק ענק לא פחות מזה.

בגלל שבארסה איבדה את האמצע להכניס את קאסדו ולהזיז את פדרי מדרגה אחת קדימה הרגיש לי כמו מחשבה נכונה הבעיה שמהר מאוד גם פדרי יצא ואת זה כבר פחות הבנתי (עומס?).