אפשר לנתח את המחצית הזאת בהרבה דרכים, אבל מבחינתי המנטליות זועקת פה. קבוצה אחת באה בטוחה בעצמה ומשחקת כמו שהיא יודעת, וקבוצה אחרת בפאניקה ולא מצליחה להעביר מסירות פשוטות, שלא לדבר על לבעוט חס וחלילה. אני נתתי היום “צ’אנס אחרון” לאלבה בנושא הזה, הוא מוכיח לי סופית שמשחקים גדולים זה פשוט ענק עליו, יכול להיות שהוא בוכה ברגעים אלו.
אני לא יכול לשים לך את האצבע אבל היו לו כמה הזדמנויות שהוא יכל להוציא מהם יותר.
במקום זה הוא מנסה לעבור 5 שחקנים או מקבל כדור ברחבה ונעצר.
ברור שגם לשחקנים של ריאל מגיע קרדיט על העצירה שלו (ושל מסי), אבל היכולת שלו לא טובה בנתיים.
אתם מדברים פה על מנטליות ושטויות כאלה ואחרות, אבל יש פה נוקאאוט טקטי. מאמן אחד אדיוט עלה עם 5-3-2 ומאמן אחר מולו ניצל את המערך הגרוע הזה בכל דרך אפשרית.
קומאן צריך לקבל שבחים על השילוב של לא מעט שחקנים צעירים, והפרידה ממנו בקיץ צריכה להיעשות בצורה יותר מכבדת מאשר שני הקודמים. אבל אסור לו להישאר פה עוד שנה, הוא לא שייך לרמות האלה.
לא לא לא…צא מהסרט שאתה חי בו. אני אומר ש-4 דקות תוספת זמן, עם אירועי המחצית השנייה, הן מעט מאוד, ושהגיע לכם לנצח בצדק. אתה החלטת שאני מכוון פה לקונספירציה ברמה של רצח רבין, ואני זה שלא בסדר. אין…זה משהו.
אעשה את זה פשוט בשבילך - אני טוען ש-4 דקות זה מעט מאוד במקרה הזה, אבל אני לא טוען שפלורנטינו מימן לשופט את ההרחבה של המטבח. סגור? או שאתה עדיין בקטע של להכניס לי מילים לפה?