מחזור 2: מנצחים 2:0 את קאדיס במונז'ואיק (פדרי [גונדואן], פראן [לבנדובסקי])

נתוני המסירות של השחקנים:
גאבי 21
לבנדובסקי 22
כריסטיאנסן 30
באלדה 36
לאמין ימאל 40
קונדה 60
אוריול רומיאו 67
פדרי 67
גונדואן 96
פרנקי 112

Ansu Fati

“He has been very good. He can help us a lot in the team. The five changes have been key to the victory”.

תומאס רונסרו המדרידאי מנסה “ללחוץ” על ריאל מדריד להחתים את אנסו פאטי, “לפתות” אותו, זה תמיד משעשע אותי. לגבי אתמול: שוער קאדיס עם שתי הצלות נפלאות אבל כדורגל רע מאוד של ברצלונה. אני חושב שהמערך רק בילגן את המשחק. ותמיד כדאי עוד שחקן התקפה על המגרש, לא חשוב מי. הלקח לא באמת נלמד מהמשחק הראשון ורוברט לבנדובסקי אבוד.
הנקודה הגדולה יותר מכל עניין מקצועי זה המונז’ואיק, אני רציתי לדבר על כך, אביב לוי הרחיב יפה על כך בפודקאסט קלאסיקו. יש קבוצות בספרד שעדיין עצם משחק בקאמפ נואו נגד ברצלונה וההמנון - עולות עם מעט חשש. המונז’ואיק זה לא אותו דבר. לא הגודל, לא מספר הקהל והמנויים (נמוך - 17 אלף או משהו כזה), לא אותן אנרגיות. ברצלונה תצטרך להתמודד עונה שלמה עם כך שהיא לא ממש בבית. מזל שריאל מדריד התחילה את השיפוצים בקורונה.

לאמין ימאל שחקן מעניין, התלהבתי מהדריבל על הקו, מהחוצפה. אולי המקום שלו ב-11 גם נבע כדי להעיר את פאטי? ואם פראן לא משחק במשחק כזה מעבר לפירורים זה אומר הרבה על מה חושבים עליו.

פדרי הקראק ניצח את המשחק עם המהלך בשער הראשון. סוג של איש של מאני-טיים בברצלונה. עשרה שערים יש לו מאז הגעת צ’אבי ושבעה במצב של 0:0. כל הכבוד.

נראה לי סעיף שיחרור של מאות מיליון אירו. רונסרו יעשה מגבית? :slight_smile:

היו אתמול 40 אלף צופים.

כמה צופים אפשר להכניס?

מספרים שונים באתרים שונים. כולם בין 50 ל 56 אלף לאירועי ספורט (יותר לקונצרטים).

האתר הרשמי של פיפ"א אומר 54,367