מחזור 2 באלופות :: מנצחים את נאפולי 2-3 בחוץ

באמת שמת את האצבע בכמה מקומות שאני לא הייתי ער אליהם וכנראה הדחקתי- את חוסר ההצלחה שם.
אפשר לדעתי להוסיף את הפיחואן למעט כמה שנים אחרונות כמקום מבאס.
לגבי מאמן, גם אצל זידאן ובטח בשנים לאחר הטריפיט של הצמפיונס (קדנציה ב) לא הרגשתי שמישהו ממהר להבקיע כדי לעשות את המשחק קל עד גמור כבר בהתחלה. מה שלצערי מתעצם אצל אנצ’לוטי. ב 2022 תירצנו את זה בכושר הגופני של השחקנים והיכולת לתפקד ברמה גבוהה כשהיריבה מחפשת אוויר בדקות האחרונות, אבל הנונשלנטיות של המחצית הראשונה וההמשך הלא מספיק נמרץ בתחילת מחצית שניה הוא מוטיב חוזר בהרבה מהמשחקים לצערי.
מאמן שדוגל בלחץ גבוה לא יתן לזה לקרות כמעט אף פעם. יהיה כזה בקרוב (מוכן להסתפק בעונה הבאה…)?

בדיוק. זה לא רק הקלאסיקו. יש לנו/היו לנו מאזנים רעים גם בגרמניה ואיטליה אאל״ט. אני פשוט לא מצליח להבין למה זה קורה למועדון שעל הנייר נחשב הכי גדול בהיסטוריה. אם אפשר להשוות למועדונים בסדר גודל דומה ולקבל תמונה זהה אז זה יכול קצת לנחם. אם מישהו מוכן להרים את הכפפה ולעשות בדיקה כזאת זה יהיה מעולה (!).

מה עם דוגמאות הפוכות, אתם לוקחים אותם בחשבון? :slight_smile:

לכן הצעתי שמישהו ירים את הכפפה על מנת שנקבל תמונה יותר מלאה. הייתי עושה את זה בכיף אבל לצערי קצר בזמן :grimacing:

אני אעשה זאת בהמשך, ככה בשלוף: הרי 14 שנה אתלטיקו מדריד לא ניצחה דרבי, מ-1999 ועד 2013. אז יש לנו יתרון. אם אני הולך לעוד משחקים, הרי שבגדול ריאל מדריד מסתדרת יותר טוב במאסטייה בעידן הנוכחי מאשר ברצלונה שחוגגת הרבה יותר ממנה בפיחואן. אני מניח גם שלריאל מדריד יותר קל במשחקים נגד אספניול שעבור ברצלונה זה דרבי. אבל זה לא משנה את העובדה במפגשים הישירים אין משהו שמתקרב לטיול הקבוע של ברצלונה בקאמפ נואו נגדנו באותה תקופה חשוכה. הרצף הארוך של ריאל בסנטיאגו ברנבאו היה בשנות ה-60. ויש גם עונות כמו באסון טנריפה שזה היה יכול להיות ההבדל בין אליפות לכישלון.

הנה המשחקים בחתך לתקופה מסוימת:

כן יש יתרון ביתיות ברור לריאל ועדיין ברצלונה מנצחת שלוש פעמים וגם לעתים כופה תיקו.