בועטים בדלי 2-2 (סוארז וידאל דה יונג מורחק)

פצועים :: טר שטגן ארתור דמבלה

מצורעים : טודיבו וואגה.

טודיבו אוטוטו מושאל למילאן.

מושאל? לא מכירה בסוף?

עד שהלכתי לישון אתמול באחד בלילה דיברו על השאלה. השאלה, אם ההנהלה הזו מספיק מטומטמת בשביל למכור אותו ולא רק להשאיל אותו זה כבר שאלה אחרת. אני לא מוכן להתחיב לשום דבר. ההשאלה שלו זה כבר צעד טיפשי, למכור אותו זה היה שיא חדש…

אם היתי שונא את מילאן (בימים של אבי רצון הפרשן שנאתי אותם רק בגלל אקרמן ורצון) היתי מסכים להשאיל להם את ואלורדה ולשלם להם על זה. אבל הבעיה שאני לא חושב שזה מגיע להם. הם סובלים מספיק.

מילאן תמיד היה מאריות אירופה. ההתרסקות שלהם זה משו עצוב ולא מאחל לאף מועדון צמרת שיחווה את זה…
כואב לי ממש עליהם.
אז להעמיס עליהם את וולוורדה זה ממש ממש לא אינושי…

בעניין הפריקוס, מאחל שירדו ליגה, יעלו חזרה ושוב ירדו… שיחיו ויסבלו מה שנקרא.

וואלורדה הוא ככל הנראה המאמן השנוא עליי בכל הזמנים. אם נשים את היכולות המקצועיות העלובות שלו בצד, לפני כמה ימים הוא התראיין ואמר שהוא מקווה שאספניול ישארו בליגה.

מקווה שיתאחד עם הבני זונות האלה בליגת המשנה בשנה הבאה, חתיכת עולב.

אני אולי יפתיע אותכם, אבל אם אני לא טועה ואלורדה הוא המאמן האחרון שניצח אותנו בחוץ בליגה בשרות אספניול. בקדנציה של ריקארד.

עכשיו נשאר לראות אם הוא יעשה דאבל על הגב שלנו בשרות אספניול :rofl:

ככה זה כשכל המועדון, מהשחקנים ועד ההנהלה, מגיעים למשחק כמו שעובד ממוצע מגיע ליום עבודה - באים להדפיס כרטיס, להעביר את הזמן וללכת הביתה.

אפשר שנגיע כבר לשלב בו אשכרה יש סיכוי שההנהלה תתחלף, ויחד איתה המאמן ורוב הסגל?

מסי היום במשחק חלש להחריד ברמת האין חשק לשחק.
בנוסף לזה, למעט פעם אחת, בכל פעם שאיבד כדור הוא פשוט נעמד.

דה יונג כנראה שכח שיש לו צהוב, לא מתאים לו אבל קורה.

ואיזה נס שנגמר המשחק, לא אצטרך לשמוע יותר את אבי נמני.

הטבלה לא משקרת, אנחנו בקצב של 80 נקודות בעונה, זה קצב צבירת הנקודות הכי גרוע שלנו מאז העונה האחרונה עם רייקארד.
אפילו עם טאטא מרטינו לא היינו כ"כ גרועים. המזל בנתיים הוא שלריאל יש קבוצה בוסרית ובינונית להחריד, ושהקטע של צולו עם אתלטיקו מרגיש שמוצא.
אגב היחס לזכיה באליפות של ריאל הוא 3.25, לדעתי זה אחלה הימור, אחלה יחס סיכון/סיכוי.

היה הבדל גדול בין שתי המחציות.
בראשונה יצרנו 0 מצבים. בעיטה אחת לשער שהיא הדרדלה של מסי. פשוט נורא.
במחצית השניה נראינו יותר טוב. משהו כמו 9 בעיטות לשער, חלקן ממש מסוכנות שאיפשרו לדייגו לופס להיות המצטיין במגרש. סוארז היה צריך לסיים עם שלושער, וזה בהחלט מרגיש לי שהגיע לנו לנצח. היריבה הגיעה להרבה פחות הזדמנויות.
וולוורדה עם חילוף נכון לאחר ההרחקה, אבל מעניין מה הפשר של החילוף של ראקיטיץ’ במחצית. המאמן פתאום מחליט להגיב על מה שקורה במגרש? לא אופייני לו.
בסה"כ עוד משחק חוץ קשה שלא הפסדנו. שיפור לעומת תחילת העונה.

לא מרגיש מופתע, או מאוכזב. זה ברצלונה. אספניול הם הקבוצה הכי חלשה בליגה, לא ניצחו בבית אברלדו הוא המאמן השלישי שמאמן אותם. אבל מקיזים דם בשביל לצאת בתיקו.

מסי במשחק של 90 דקות של זריקת זין (והברקה אחת). אי אפשר לתאר את זה בצורה אחרת.

פרנקי טעה, ולצערו הוא פוגש עכשיו את המחנה של צבא האמת של ואלורדה שהפך אותו לשעיר לעזאזל ברשת. אבל אני לא כועס עליו , הוא בחור צעיר, גם צאבי ואיניסטה טעו בגיל שלו, הוא ילמד. אבל אחד הדברים שאני מאוד רוצה שהוא יבין, שהוא עדיין לא צאבי ולא בוסקטס. הוא מגזים עם הדריבלים האלו ליד הרחבה. לפעמים למסור ואפילו למסור לשוער זה לא בושה. היה לו גם משחק לא רע עד האדום.

כפיות טובה מצידי, וכן זה לא הוגן, אבל גם במשחק של סוארז ולמרות הגול והבישול הוא מדגים למה זמנו בברצלונה צריך להסתיים.

אני לא ידבר על מילארד וחצי האיבודים שלו. האיטיות שלו. וגם אם להיות הוגן איתו, הוא השתפר במחצית השניה, אבל חלוץ שפעם אחר פעם מחטיא והסטטיסטיקה שלו מסתירה את זה. אתמול היו לו שתי מצבים קורצים לגמור את המשחק אחרי האדום והוא החטיא.

אי אפשר להמשיך לשקר איתו. תחזרו לדקה ה10 אתמול , הוא מקבל כדור ליד הרחבה של הפריקוס , די חופשי וכמו איזה טנק שירד מהזחל, מנסה לפרוץ. זה היה כל כך מביך לראות את זה. וזה במשחק שהוא היה השחקן הכי טוב בברצלונה.

אין לי טענות לנטו, אבל אם טר שטגן יעדר תקופה ארוכה, אוהדי ריאל מוזמנים לפתוח שמפניות כבר מעכשיו.

ההגנה שלנו זה בדיחה. אבל יאללה לשפוך 180 מיליון אירו על ניימאר ! ובונוס להשאיל או למכור את טובידו… כן, אני ממש מרגיש שאני לא נותן להנהלה מספיק קרדיט gav…

"You have a midfielder who gets a red card. Your front three is a hard working Griezmann, a tired Suarez and Messi. You decide to take one of them off. You take Griezmann off. The goal comes from Alba’s left side which Griezmann would normally help defend. Great thinking.

“יש לכם קשר שקיבל אדום, מסי וסוארז עיפים, החלטת להחליף אחד מהם. אתה מוציא את גריזמן החוצה. הגול בא מהצד של אלבה , איפה שגריזמן בדרך כלל עוזר בהגנה, גאון”

https://twitter.com/RoyNemer/status/1213579326240759808

ככה אתה רוצה לראות את בארסה? “hard working Griezmann” במקום סוארז שאשכרה מאיים על השער? אתה בעצמך באותה הודעה כותב “שהוא היה השחקן הכי טוב בברצלונה”.
גריזמן הגיע ל 0 הזדמנויות במשחק והיה חלש ביותר. שום עבודה הגנתית לא תחפה על זה. סוארז, כפי שרשמת בצדק, הגיע לכמה הזדמנויות, פיספס המון, הכניס אחת ונתן אסיסט. אם כבר להוציא מישהו מהשלישיה הקדמית, זה שחקן שתורם הכי פחות, וזה היה גריזמן.
אני הייתי מוציא גם את סוארז ומכניס את השחקן הכי מהיר שלנו כדי שיעשה מתפרצות ויציק למגנים - פרז.
אבל בין סוארז לגריזמן, גם אני הייתי מחליף את גריזמן. עם סוארז היינו קרובים ל 3-1 וגם ל 4-1.

איך שאני רוצה לראות את ברצלונה ואיך שברצלונה נראית יש מרחק עצום, ולמען האמת, כל עוד הסוס טרואיני של פלורנטינו פרז מתפקד בתור נשיא, זה לא יקרה. על הצנון אין כבר מה לבזבז זמן…

היתי צריך לדייק יותר ולכתוב השחקן הפחות גרוע של ברצלונה.

הפואנטה בציוץ שציטטתי ממנו, זה לא אומר שגריזמן צריך לשחק במקום סוארז, זה לא יקרה. וזה דיון אחר. אבל ברגע שחטפנו את האדום. סוארז שפך מנוע ומסי עומד ורק רוצה לחזור לאישה. למעשה מתוך 9 שחקני שדה, אם מורדים את מסי וסוארז שלא עושים הגנה, יש לך 8 שחקנים שעושים הגנה כולל נטו. אתה לא יכול להרשות לעצמך את זה.

שום עבודה הגנתית? שאתה מוצא את עצמך אחרי כרטיס אדום, אז כן. זה פקטור. ואי אפשר להתוכח שהגול בא מאותו מקום שגריזי משקיע בו הגנה. (איפה אלבה דרך אגב?)

מצטער, שום גול שסוארז יבקיע לא יסתיר את זה , שהוא מאבד כדורים בקצב שמסי מבשל שערים. שהוא מוסר מסירות ברמה של ליגה ארצית. ושהוא לא שומר על המשקל שלו ואיטי נורא. אז הוא עושה איזה הברקה אחת או שתיים (במקרה הטוב) וכולם שוכחים לו את הכל.

סוארז היה צריך להתחלף ולא גריזי, ושום דברי הגנה או אליבי עליו לא ישנו את דעתי. סוארז היה שפוך ועייף, היום אומרים שהוא גמר את המשחק פצוע (יבדק מחר) . מה סוארז עשה מאז האדום חוץ מהחטאה (דקה לפני הגול) שהוא היה צריך לסיים את המשחק ולא גריזי?

אני לא יבוא לגריזמן בטענות כל עוד:

א. הוא משקיע בהגנה ואכפת לו. (זה ההבדל בין קוטיניו לגריזמן)
ב. הוא בעמדה הכי לא נכונה עבורו.

עכשיו אני קורא את זה:

dmitrys:

עם סוארז היינו קרובים ל 3-1 וגם ל 4-1.

נו נכון. וההחטאות שלו זה חוסר אחריות. מצטער מסי סידר לו מצב של פנדל. פנדל למען השם. והוא בעט לעבר לופז. למרכז השער, שהוא חופשי לגמרי, אני מצטער ההחטאה הזו זה לא מזל רע או משהו נדיר. אפשר לעשות סרט שלם על כמה סוארז לא יעיל ומחטיא בשנים האחרונות.

דרך אגב ההחטאה הראשונה הגיעה לפני האדום, לדעתי במצב של 3-1 פרנקי לא עושה את העבירה.

הפסקה הראשונה פה ממש מטעה. הברקה אחת או שתיים? שתי הברקות שהביאו את שני השערים במשחק. שער קשה ובישול מאוד לא טריוויאלי. סוארס עם 11 שערים בינתיים, ואני מציע לך לבדוק מי מלך הבישולים של הליגה.

זה דיון שחוזר לא מעט. עדיף שחקן שמחמיץ חצי מהמצבים מאשר שחקן שבכלל לא מייצר מצבים. המצב שלו לגול שווה יותר מהירידות של גריזמן.

נראה שכל איבוד נקודות הוא טריגר פה לטרוניות הקבועות, ירי אוטומטי שלאו דווקא קשור למשחק הספציפי.
אתמול היו שלושה חידושים- מסי במשחק חלש, טר שטגן שהיה לוקח לפחות כדור אחד אם לא את שניהם, ודה יונג עם טעות כפולה מאוד מאוד מטומטית (דריבל מיותר וצהוב שני) שהחזירה את אספניול למשחק משום מקום ועל כלום. המחצית השנייה הייתה שווה 4-1 קל.

אתה שם לב שכתבתי מאז ההרחקה? נכון? כל מה שכתבת לא רלבנטי. ברגע שיורדים לעשר שחקנים. אתה צריך שחקנים שעושים יותר הגנה. הגול שחטפנו לא הגיע סתם . ואני מעדיף לרדת ב2-1 על 2-2

ואו. מעניין למה לא ירדנו בארבע אחת? באמת? מעניין. אני בשוק. אולי זה קשור למה שכתבתי?

לגבי ההגנה הקבועה שלך על ואלורדה והעקיצות. אני יתעלם. זה שיח של חרשים

הבעיה המרכזית של סוארז היא שהוא עייף. הבן אדם בן 33 עוד שנייה, ועדיין משחק כל משחק 90 דקות.

ראינו במשחקים שהוא הגיע אליהם רענן שהוא הזכיר את סוארז של לפני שנתיים ושלוש. כל התלונות שלי הן למאמן המפגר שלא מסוגל לתת מנוחה לשחקן הכי חשוב בסגל שלו.

לשם השווה, רונאלדו ב7 השנים האחרונות שיחק רק 3 פעמים מעל 30 משחקי ליגה.

סוארז שיחק פחות מ33 משחקי ליגה רק פעם אחת ב7 השנים האחרונות. וגם זה כי הוא היה מושעה ל4 חודשים ראשונים של העונה.

כל עוד סוארז ימשיך להיטחן בצורה כזאת, אנחנו נמשיך לקבל חלוץ עייף שמפספס מצבים קריטיים.

אז תוציא את מסי, אחד שלא עושה הגנה בכלל. אחד המצבים הטובים של סוארס היה אחרי ההרחקה, גול שם היה שווה יותר מעוד מגן שינסה לשמור על יתרון שברירי למשך רבע שעה.

ושוב, גריזמן במקום סוארס לא מייצר בכלל ארבע מצבים לגול (ומתוכם מכניס שניים). אני מעדיף סוארסים ורונאלדואים.

ואין קשר לוואלוורדה, לא אמרתי משהו לטובתו. זה פשוט מייתר ומרדד דיון על משחק ספציפי שקרו בו עוד אירועים משפיעים.

כתבתי אחד משתיהם. אבל בוא נהיה רגע מציאותים. יש יותר סיכוי למצוא שלום עולמי מאשר שואלורדה יוציא את מסי

שוב במצב כזה, אני מעדיף קודם שחקן שיעבוד בהגנה. זה לא משחק של 90 דקות . פשוט להחזיק מעמד רבע שעה. אני מציע לך באמת לצפות במשחקים של ברצלונה. גריזי עובד כמו סוס שם. הסיכוי לחטוף גול היה יורד משמעותית.

הוא מאמן של ברצלונה והוא נושא באחריות. בהודעה שלי כתבתי אני חושב על כל האירועים שקרו במשחק.

בכלל זה כל כך מגוחך לכתוב לי , ברצלונה שיחקה חושך במחצית הראשונה (על זה כולם מסכימים) במחצית השניה היה שיפור וזה כאילו אמור להראות לי משהו חיובי. פוגשים את הקבוצה הכי גרועה בליגה מבחינת המיקום, קבוצה שלא ניצחה בביתה השנה, שהחליפה שלושה מאמנים. ואני אמור לקבל מזה עידוד. באמת. אבל הינו אמורים לרדת 4:1!!!

ואו. 3-4 משחקים אחרונים ברצלונה לא מצליחה לנצח וזה אמור לעודד אותי.

אה. פתאום אתה מסכים איתנו שאנחנו קבוצה שבנויה על הברקות של מסי ושוערות של טר שטגן? ואו תודה. סוף סוף

אני מסכים כמעט עם כל הביקורת שלך נגד סוארז.
אני לא מגן עליו או טוען שהוא מצוין. כמות השערים שלו לא מסנוורת אותי.
אני טוען שגריזמן היה חלש מאוד והוא זה שהיה צריך להיות מוחלף. גם אם הוא מגן יותר מסוארז, עם סוארז יש לנו יותר סיכוי לנצח את המשחק. זה לא קרה, אני יודע, אבל אני מעדיף להתגונן עם 8 שחקנים במקום 9 ולהשאיר סיכוי לשער השלישי. עם גריזמן זה לא היה קורה, גם ב 11 שחקנים הוא הגיע ל 0 מצבים. עם סוארז ומסי יכולנו גם לגנוב את השלישי, גם ב 10 שחקנים.
אתה לא תשכנע אותי שעם גריזמן היינו מנצחים. מה שאתה מציע זה בונקר עם 8 שחקני שדה, כי מסי ממילא לא עושה הגנה ולבד למעלה הוא לא היה עושה כלום. בארסה לא יודעת לעשות בונקר, בטח לא ככה.

כמו שכתבתי קודם, אני הייתי מחליף את שניהם ומכניס שחקן התקפה רענן (פרז).

אגב, בלי קשר, אני כבר לא זוכר מתי וולוורדה השתמש ב 3 חילופים.