מחזור 2: פותחים את עונת 26/27 עם 5:0 קליל על אלצ'ה בחוץ (כבשו: ראפיניה 2X, אדיימי, פרמין 2X. בישלו: ראפיניה, גורדון 2X, אספארט)

זהו, עברנו מונדיאל, עברנו חלון העברות (כמעט לגמרי), עברנו מערכה מול אתלטיקו וחסימות של מיצרי חיל מארין, ועוד הרבה הרבה אירועים וחדשות ובעיות ושמועות והנפצות והזיות של צייצנים למיניהם. ועכשיו הגיע הזמן לחזור לתכל’ס, לשוטף, ללחם והחמאה - הגיע הזמן לחזור לברצלונה, וללה-ליגה. וכיאה ללה-ליגה, ולברצלונה, ולספרד, העונה תתחיל (עבור ברצלונה) במחזור 2, ולאחריו מחזור 1, ולאחר מכן 3, ולאחר מכן 4. מבולבלים? לא נורא, תחשבו איזה בלבול יחוו שחקני היריבות כשהם יעברו שחקן אחד עם אפרו בברצלונה, ואז יתקלו באחר, ואז בעוד אחד. ואז בגורדון.

ברצלונה סיימה את העונה הקודמת עם צורך בסיסי בחלוץ בכיר ובבלם בכיר לא פחות, ולאחר שבועות וחודשים ברצלונה השלימה את המשימה בהצלחה והתחזקה בכל העמדות שהן לא חלוץ בכיר ובלם בכיר לא פחות (*). ואז, כדי להקשות עוד יותר, עזבו אותה חלוץ ובלם נוספים. צחוקים.

אז מי הגיע/הצטרף לקבוצה הבוגרת? אנתוני גורדון (70 מיליון לשחקן אנגלי? זה כלום. זה בערך התשלום החודשי הראשון ברכישה ממוצעת של צ’לסי), קארים אדיימי (אחד מהאפרו-ים הנ"ל) וג’סי ביסיוו הגיעו כדי להגיד “חשבתם שברצלונה שיחקה מהר עד עכשיו? חכו”. אוריין גורן שיקבל כמה דקות מול אליצור חימנסטיק בגביע כדי לסבך את כל הלא ישראלים מבחינת האהדה לברצלונה, חמזה עבד אל כרים הגיע כדי לסבך את האוהדים הכן ישראלים מבחינת האהדה לקבוצה אפילו יותר (בטח אחרי אירועי לאמין ודגל החינם). צ’אבי אספארט שאולי יחליט מה העמדה שלו, קאנסלו שחזר (שוב) כדי שיהיה לבאלדה זמן פנוי להשתלת מוח, ואפילו רודרי שהגיע ממנצ’סטר סיטי המתפרקת המשתנה כדי לשים מבוגר אחראי בקישור ולתת לפדרי אפשרות להזדקן בכבוד, ובקצב אנושי.

מה זה אומר לגביי שיטת המשחק של ברצלונה תחת האנזי פליק, בעונתו השלישית, בעונת 26/27? איך המ-0 ל-100 הזה בכנפיים ישפיע על ההגנה וההתקפה? האם רודרי (והתרומה שלו, אם יהיה כשיר מספיק) יעזור לייצב את ההגנה המתאבדת של ברצלונה ולהפחית את העומס מפדרי? איפה אאא"פ ואולמו ישתלבו במערך הזה שבו ראפיניה יידחף לאמצע (ולכל מקום בעצם) כי אין לו עמדה אבל יש לו סרט קפטן? האם מרטין ימשיך בעלייה שלו לצד קובארסי? האם קובארסי עצמו יכול לעשות את הסוויץ’ מלהיות מעולה לצד בלם ותיק ובכיר ללהיות בלם ותיק (בגיל 19) ובכיר בעצמו? האם כריסטנסן יוכל להחזיק יותר מ-3 דקות כדי לתפוס מקום בהרכב? האם לאמין יעשה עוד קפיצת מדרגה והאם זה ילווה בעלייה בדרגות הילד החרא? איך פדרי יסתדר עם הבחור החדש שלידו וכל המתזזים מסביבו? שאלות אלו, ורבות רבות אחרות, עולות לקראת העונה החדשה.
תשובות? הנבואה ניתנה לכל מיני אנשים שלא נזכיר את שמם אבל (גם) הם משחקים באגפים בברצלונה.

אבל בסוף בסוף, הכל תלוי במצב המנטלי של ילדים, שהביאו להם אחלה בייביסיטר באמצע, שחלקם בדיוק זכו במונדיאל ואפילו צבעו את השיער כי גאבי מוביל דעה בברצלונה. משום מה.
אם פדרי, ולאמין, וראפיניה, ופרמין, וקובארסי, וגרסיה, וגרסיה, ורודרי ואחרים יחליטו שהם רוצים, באמת באמת רוצים, אנחנו בדרך לעונה מעניינת. אם גורדון ואדיימי יתנו את האקסטרה, קאנסלו יראה שהוא יכול לסגור חורים שהוא יצר, אולמו יראה שאפשר לסמוך עליו לעונה שלמה, ובעיקר אם פליק יבין שאפשר להתגמש מדי פעם, לנהל דקות בצורה טובה יותר, ושלא צריך כל פעם חצי עונה של No Man’s Land בחצי המגרש של ברצלונה רק כדי להבין שזה לא עובד - אולי לא יהיו תארים, אבל בטוח יהיה כיף.

אחרת? אחרת נשאל הרבה “תגידו, לא דיברנו על זה שצריך חלוץ ובלם?”

אבל לפחות כולם רשומים לפני פתיחת העונה!!! מתי בפעם האחרונה זה קרה?
העיקר תלונות שאין למידה. בכיינים.

אז משחק פתיחת העונה, בערך, יתקיים במגרשה הביתי של אלצ’ה. הקבוצה מאליקנטה סיימה את העונה הקודמת במקום ה-15, נקודה מעל מאיורקה שירדה ליגה, אבל גם רק 4 נקודות מתחת לריאל סוסיאדד שהגיעה לקונפרנס. מה הם עשו בקיץ כדי לא להיות במצב הזה שוב גם בסיום העונה הקרובה? מלא דברים, למשל -

@Oleguer23 זה השלב שאתה מקבל כיף ונכנס לזירה כדי להציל אותי. קדימה.

(*) - כרגע כרגע. בסדר. בכל שנייה דקו יכול לטוס לאנשהו ולהחתים מעכשיו לעכשיו כל שחקן על הגלקסיה. טוב, חוץ מחוליאן אלבארס.

מועד המשחק: ראשון, 22:30
אצטדיון: מנואל מרטינס ולרו
ישפוט: אלחנדרו קינטרו גונזאלס
שידור: מניח ש-One, אנערף.

סקר חגיגי לכבוד פתיחת העונה -

האם צריך סקר חגיגי לכבוד פתיחת העונה?

• כן
  • לא
0 מצביעים

אלצ’ה איבדה את שלושת החלוצים המובילים שלה, המאמן אדר סראביה מיודענו עזב, הקשר הטוב ביותר שלה אלש פבאס עזב.
הרכש הבולט הוא הארגנטינאי פקונדו בואוננוטה שהגיע מברייטון, המאמן הוא הארגנטינאי מרטין אנסלמי, להתקפה הגיעו הארגנטינאי אביאל אוסוריו והארגנטינאי אסקייל פונסה. הבן של פרננדו רדונדו הארגנטינאי אקס ריאל מדריד, פדה רדונדו הארגנטינאי, הגיע בעונה שעברה כבר מאינטר מיאמי (שם שיחק לצד הארגנטינאי לאו מסי), הפך מקשר אחורי לבלם.
השוער שינסה לעצור את בארסה הוא הארגנטינאי מטיאס דיטורו.
הבעלים הוא סוכן השחקנים הארגנטינאי כריסטיאן ברגרניק, אבל לא חושב שיש לו השפעה או קשר כלשהו.

בכל אופן, למרות העונה שעברה, אלצ’ה מועמדת מובהקת לרדת, אבל נראה איך יעבוד להם.

המאמן החדש לא שינה את שיטת 3 הבלמים שהקבוצה התרגלה לשחק בה תחת אדר סראביה. נראה אם בסוף רוי רביבו כן יגיע לאגף שמאל.

טונקארה, גורן וביסיוו לא יהיו בסגל למשחק מול אלצ’ה -

עריכה:
גם רודרי לא ישתתף מחר.

כמה התגעגעתי לבארסה לסיקורים של אייל. תענוג לקרוא כמו תמיד!!!

ולעניינו,

אחרי ההדחות המוקדמות יחסית בצ’מפיונס ובגביע והבטחת הליגה בשלב די מוקדם, העניין אצלי בבארסה פחת בסוף העונה ככה שזה מרגיש כאילו עבר יותר מידי זמן מאז שצפינו בבארסה האמיתית.

אז נכון שלא קיבלנו הקיץ בלם וחלוץ, אבל כן קיבלנו בניית סגל בהתאם לרצונותיו ולהשקפותיו של המיסטר, ולכן אני משתדל להיות רגוע ואופטימי לקראת העונה הקרובה. סגל השחקנים הזה חווה הצלחות, חווה אכזבות, חווה את פליק מכל זווית אפשרית, ומוכן לאתגר הגדול באמת - ליגת האלופות.

כן, לא בושה להגיד שבארסה צריכה לשים את ליגת האלופות כמטרת העל שלה לעונה הקרובה. נכון, הליגה היא הלחם והחמאה, נכון, יהיה כיף לקחת את הליגה בפעם השלישית ברציפות, אבל אני חושב שהגיע הזמן להשאיר חותם באירופה. האם יש לנו לשם כך את ההגנה, האומץ לשחק מלוכלך וכמובן המזל? לפליק הפתרונות. בכל מקרה אין לי ספק שאף אחד לא יוותר על הליגה, וכבר מחר אני מצפה לראות את הויז’ן של פליק מתחיל לקבל צורה.

מולנו עומדת חיה פצועה שלא זכתה בשום דבר כבר שנתיים וכתוצאה מכך עשתה רכש מאסיבי הקיץ והביאה כמאמן את הנמסיס של בארסה, כך שהולכת להיות לנו תחרות עיקשת מולם בכל החזיתות.

מסכים מאוד עם אייל שהמבחן האמיתי של פליק יהיה ניהול נכון של דקות השחקנים בכל המפעלים ככה שלא נגיע בפעם השלישית ברציפות לשלבי ההכרעה עם טונות של פצועים ושחקנים עם הלשון בחוץ. יש שחקני ספסל איכותיים, יש רעב, יש ורסטיליות, יש דינאמיות - אז בואו ננסה לעשות את זה אחרת הפעם.

יאללה אמרנו שבעונה השלישית של פליק משחזרים את העונה השלישית של פפ לא? ויסקה בארסה!!!

עם חלוץ איכותי- אולי. עדיין יש בעיה במרכז ההגנה, עדיין המגנים בינוניים מאוד. רודרי יעזור מאוד עם הבעיות בהגנה, אבל זה גבולי.

בלי חלוץ איכותי- לא חושב שזו מטרה ריאלית.

להגיע לרבע זה יהיה אחלה ולהגיד לחצי זה יהיה הישג. תלוי הגרלה.

@Eyal

שמע, אתה פשוט כותב נהדר! התגעגעתי

חייב להגיד שדווקא אין לי ציפיות מהמשחק הראשון. הדבר היחיד שיהיה שונה יהיה בגדול ההתאקלמות של הסילונים החדשים, ודווקא הפעם לא נראה איזו בשורה חדשה לגבי השיטה של הקבוצה כי רודרי לא ישותף.

קבוצה חלשה שכנראה תהיה באיזורים התחתית של הלה ליגה- ננצח עם לחץ גבוה.

זה כמו החרדים בליכוד רק הפוך?

האוטו קורקט ימשיך לסבך אותי

הרכבים משוערים -

הסגל למשחק -

בחוץ -

חכו שנייה, רק הגיע - רודרי
פציעות - פרנקי, ברדג’י
רמז דק - קסאדו, באלדה, פורט

לא ברור לי בכלל למה באלדה לא בסגל. להימנע מפציעות לקראת מכירה?

קאנסלו לא היה בקדם עונה- הוא כשיר ל-90 דקות?

אחרת, זה טמטום. עד שנפטרתי מפראן טורס פליק מנסה להשאיר אותי עצבני עם מרטין כמגן שמאלי פותח?

אומרים שהוא היה מוכן לנסוע עם הסגל ופליק הטיל על זה וטו

אם זה נכון באלדה עשה משהו מאוד רע

עם זאת זה עדין רומרו אז לא יודע

וואו…
בארסה לא לוקחים שבויים הפעם מה שנקרא.
אם אתה בחוץ, אתה בחוץ.

הוא היה מוכן אחרי שפליק אמר לו שהוא נוסע ופליק התחרט או שהוא פשוט הגיע ואז פליק הודיע מי הסגל שיוצא ובאלדה לא נכלל בו?
שני דברים שונים.

ג’ורדי פסקר כשהוא קולט שהוא פותח היום בהרכב טלאים, כשכל פיקשוש שלו יגרור השוואה למגן שמאלי אחר שעל הספסל/בדרך החוצה -

באלדה לא בהרכב פלוס מה שפליק אמר אתמול, זה מסר. לא תתאמן ב 100%, אתה בחוץ.
לא חושב שהוחלט כבר עכשיו למכור אותו.
יש עוד 2 משחקים עד שהחלון נסגר, יש זמן להחליט ולבאלדה להתעשת.

לא מאמין שפסקר או קאנסלו יפתחו. מהמר על מארטין או אריק הבלתי נגמר.

אני סקרן לדעת מה פליק ינסה במרכז הרחבה.

הוא לא בסגל.

זה בדיוק החשש שלי. מרטין כמגן שמאלי.

ההרכב:

תגובתי הראשונית:

הקוף הוא דוד שלו?

טוב שאדיימי מקבל את הקרדיט ולא חאמזה.
אם הוא פותח באגף שמאל אז גם יש פחות צורך במגן התקפי ואז מרטין או אספרט יותר מסתדרים.
או שאולי זה בכלל גאבי.

קצת מבלבל ההרכב.