מחזור 2 :: 3-3 משוגע בחוץ מול לבאנטה. צמד נהדר לויניסיוס

זה לא אמור לייצג בכלל את רמת השיפוט שמאפשר את כל בזבוזי הזמן האלה? הרי אם כל משחק יקבל תוספת זמן של דקה יותר, הנתון הזה ישתנה לגמרי.

אין צורך, זה יפגע במשהו שלטעמי הוא כן מהותי והוא ה"מסורת" של המשחק. יש משמעות מיתית משהו ל"דקה ה-90" בעולם הכדורגל ולא הייתי מוותר על זה כל-כך מהר כשאפשר להשיג את אותה המטרה בדרכים אחרות.

הדרכים האחרות הם כמובן שינוי הענישה. בגדול, בחוקת הכדורגל יש חוסר הבנה בסיסי של מושג התמריצים כאשר בלא מעט מקרים, העבירה באופן ברור משתלמת לעבריין, כאשר התמורה מספיק גבוהה ביחס לענישה. זה נכון בעצירת מתפרצת, וזה נכון בבזבוז זמן בדקה ה-85 (וכמובן במקרים רבים נוספים). כרטיס צהוב ברוב המכריע של המקרים הוא עונש לא משמעותי כלל.

כל מה שצריך לעשות זה שבכל פעם ששחקן באופן ברור מבזבז זמן, להחליף את הכרטיס הצהוב בענישה של תוספת זמן אוטומטית של עוד דקה נניח. אני מתחייב שברגע שזה ייכנס לתוקף, אף שוער אף פעם לעולם לא יבזבז זמן בהוצאות כדור.

דבר נוסף אגב שאפשר לעשות הוא לקבוע זמן משחק מינימום לכל מחצית כך שבכל משחק לאחר שהשופט קבע את תוספת הזמן לפי שיקול דעתו, נוסף על זה באופן אוטומטי השלמה ל-x כדי לאפשר זמן משחק פעיל מינימלי (במקרה הצורך).

אפשר גם לשחק רק את תוספת הזמן עם סטופר, ולהוסיף תוספת שתשקף באמת את בזבוזי הזמן. זה הכי הגיוני שיש.
בנוסף, להעניש קבוצה שמורחת את הזמן בהוצאת כדור שוער או עברה - בכדור עובר לקבוצה השניה, בדיוק כמו בהוצאות חוץ.

הדעה שלי זהה לדעה שלי בנוגע לחוק מחוץ למגרשי הכדורגל. חייבים לתת הרבה יותר משקל לכוונה מאשר לתוצאה.
בזבוז זמן מכוון לא צריך לקבל שום התחשבות.
עבירה מכוונת - צהוב מיידי ואפילו אדום.
לשים לב לתזמון העבירה.

בסוף כמו בחיים האמיתיים, ניסיון לרצח מבחינתי צריך לקבל עונש זהה לרצח.

אז לא הוגן לתת אדום על עצירת מתפרצת, אבל חייב להיות עונש מתאים.
אם הצהוב לא מספיק חמור והאדום חמור מידי אז חייבים למצוא עונש ביניים. בכללי זה משהו שטענתי לא פעם ולא פעמיים בעבר.
להחליט על כרטיס שבאופן מיידי משעה שחקן מהמשחק הבא ללא ניקוי של הכרטיסים (וכמובן שצובר את הכרטיס הנוכחי).
להחליט על כרטיס שגם משעה את השחקן לכל המחצית.

לגבי תוספות הזמן באמת שהפתרון מאוד פשוט ויש גם לא מעט פתרונות.
לעצור שעון, עונשי תוספות דקות, תוספות זמן אמיתיות לפי משך המשחק…. זה באמת שלא בעיה, אבל מרגיש לי שאין רצון לתקן.

חייבים לתקן את המשחק. לא הגיוני שבעיה כל כך פשוטה עדיין מקשה עלינו.

הכל מתנקז לנושא שהעונש חייב להפוך את העבירה ללא משתלמת. כל עוד העבירה משתלמת אזי שהמחוקק טעה.

ניקח את הבחור שפרץ למגרש והימר על עצמו. שילם קנס של איזה 10 אלף וזכה בפי כמה וכמה.
אני בטוח (בלי לבדוק) שלאחר המקרה שינו שם דבר או שניים בחקיקה. אני בטוח שאם מחר אני אהמר על פריצה למגרש וארוץ בעצמי אני לא אוכל לזכות בפרס משתלם כזה.

איסקו הפתיע.
רק תחשבו מה יקרה עם וויניסיוס ימשיך עם היכולת הזאת להמשך העונה. אני לא מצפה מוויני שכל משחק יהיה כמו זה, אני כן מצפה שכמות המצבים שהוא זורק לפח יופחתו. זה נראה כאילו הוא שחקן שאו מנצל את המצבים שלו עד תום, או לא מוציא בעיטה ראויה לשמה. אם ישפר את החולשות שלו (וככה זה נראה, אחרי הכל הוא כרגע פיצ’יצ’י עם 3 שערים ב-55 דקות), שלישיית התקפה שתכלול את בנזמה, ויניסיוס, אמבפה - MBV אם תרצו - יכולה להיות קטלנית (מבחינתי אפשר לספסל את בייל-הזאר או למכור אחד מהם במצב כזה).רק מה, גם נגד ליברפול הוא נתן צמד נאה, והסוף ידוע. הלוואי.

גם בצמד הנוכחי הבעיטה השניה שלו הייתה נסיון לרוחב ויצא לו פוקס.

ואםכבר אז MVB נשמע כמעט כמו MVP וזה נחמד :slight_smile:

בייל ואמבפה עם המהירות והסיומת באגפים עם בנזמה כחלוץ זה יהיה תענוג.

הלוואי, בייל העונה עדיין לא הוכיח את עצמו. היה יותר טוב מהציפיות, אבל לצורך העניין ויני היה עדיף

מה הוא יכול להוכיח ב 2 משחקים? והוא גם הספיק להבקיע שער.

כן אבל זה לא בייל של 2014 בוודאי וגם ממש לא של 2018. הוא כבר לא מסוגל לקחת כדור ולדהור איתו בקו ולהרים או משהו כזה, הוא איבד מהמהירות שלו, בטח מהיכולת שלו מול הגנה צפופה. אני גם לא זוכר מתי ראיתי אותו חותך לאמצע ושולח איזו פצצה לחיבורים אפילו ב-2018/19 אצלנו. את זה שהוא מסוגל להבקיע בנגיחה, הפיניש שלו לא רע והוא כן מריח שערים - אף אחד לא יקח לו. השער שלו היה חביב, כזה שהרבה שחקנים מסוגלים להבקיע. זה לא שהוא כבש שער כמו של ויניסיוס - הראשון נגד לבאנטה.

הוא לא, אבל כרגע אני כלל לא בטוח שהוא עדיף על ויני.
אם זה תלוי בי הוא צריך להמשיך לפתוח כרגע, אבל אני לא בטוח בכמה הוא עדיף על הזאר וויניסיוס כרגע

כל זה הוא עשה רק לפני חודשיים בליגה הכי קשה בעולם, תראה את השערים שלו בעונה שעברה בטוטנהאם

לפי סיום העונה האחרונה אם בייל כשיר ושמח הוא השחקן הטוב ביותר בליגה הספרדית

לפי מה אתה אומר את זה? לפי תקופה טובה בליגה אחרת?
פתיחת העונה של ויניסיוס בריאל אומרת לטעמי יותר מסיום העוהה של בייל בקבוצה אחרת.

בכל אופן לא זרקתי אותו, רק אמרתי שמבחינתי חובת ההוכחה היא עליו (וגם על ויניסיוס) ואני לא אתן לו שום הנחת כוכב

55 דקות בספרדית אומרות יותר מ 10 משחקים בפרמיירליג?

אף אחד לא בטוח בכלום ושניהם עוד ישחקו העונה. בינתיים החלטה נמהרת של קידום ויני ברוטציה היא מעט קפריזית. בוא ניתן להם לשחק ביחד כמה משחקים ואז נשפוט.

נוסף על בייל, ישנו גם הזארד שלא מרבה לשחק. ישנו דיווח שקרלו לא מרוצה מהמחויבות ההגנתית של הזארד. ואפילו בלי זה - ברור שויני הולך לראות דקות. שיתרכז בכדורגל

אם אפילו אנצ’לוטי לא מרוצה מהמחויבות ההגנתית של הזאר אז המצב מאוד גרוע.
בכל מקרה בחילוף המשולש במשחק שעבר הוא כנראה רצה יותר מכל להעביר מסר ברור בקשר לעניין הזה.