ורונאלדו פנומנו היה ענק בשנת 2001 אולי נחזיר אותו להרכב?
אף אחד לא שכח מה ויני נתן, אך בשנה וחצי האחרונות הוא פשוט מינוס שחקן, גם היום, אף פעולה טובה.
שוב פעם לא עולים למחצית השנייה ונותנים לאלצ’ה לשלוט במשחק במקום לגמור את המשחק.
השופטים בליגה הזו חיים בלה לה לנד.
שוב ההבדלים האלה בין המחציות,כבר רבע שעה אנחנו בקושי עוברים את החצי.
מילא הייתי רושם את זה בסוף ההודעה אז הייתי יכול להבין אם הפסקת לקרוא באמצע אבל ממש במשפט הראשון שלי כתבתי שהוא לא צריך להיות פה. או שהתעלמת, או שאתה קורא הודעות מהאמצע שלהן או שקשה לך עם הבנת הנקרא, מה שאתה מעדיף.
@SantiagoBernabeu לגבי הביקורות על מוריניו - חילופים מאוחרים מדי כמעט בכל משחק.
ויני מוחלף ראשון!!! סוף סוף!!! תודה מוריניו ![]()
הוחלף אחרי יותר משעה (דקה 68 שזה ארבע דקות לפני הקלאסיקו ההוא) - הוא לא ‘מושפל’ - קיבל בהחלט זמן משחק ומצד שני יש גבול לכל דבר, כל פעולה שעשה במשחק הזה הייתה גם מרושלת באופן הביצוע וגם לא נכונה וכך גם במחצית השנייה כמו אחרי הפרגון של אמבפה. יכל לגלגל לרחוק ובמקום זה בעט לפינה הקרובה ולא מספיק חזק ולא מספיק מדויק. חילוף בדקה הזו זה לא תמיד עונש.
אבל הנה אנחנו סופגים בנוהל ובמקום לעשות את ה-0:3 וזה המשחק החמישי או אפילו השישי העונה שאנחנו פשוט לא עולים למחצית השנייה ובמקום זה 2:1. זה לא משנה אם זה בית או חוץ ואם היריבה חלשה או לא, סתם לחץ מיותר מאוד-מאוד עד לסיום. מזכיר: 2 נקודות עד היום, ההגנה השנייה הכי גרועה בליגה, וקבוצה שאיבדה את כל כח האש שלה מקדימה. זה קורה גם במשמרת של ז’וזה מוריניו שלא מצליח למצוא פיתרון. התחלתי את נבואת הזעם שלי לפני שער השיוויון שספגנו כמובן, אנחנו פשוט לא מתפקדים זה נוראי.
זה משחק שצריך להיות 0:3 ולא 2:3 ככה בציפורניים. די כבר
ואני עדיין לא מבין למה מוסטובוי לא מעורב מספיק במשחק…
אולי אני נואש אבל פציעה של איזה חודשיים בחוץ תעשה לו טוב. אולי תחזיר לו את החשק לחזור לשחק כדורגל, אולי תעשה לו ריסטארט. לא יכול איתו יותר.
מבאס הייבוש של אספי ואנדריק. לא מובן למה.
משהו בקטנה, אנחנו קצת סלחניים עם אמבפה כי הוא מספק מספרים, אבל הוא התאהב בדריבל שלו יותר מדי, היו לו שני מצבים היום באחד מהם העדיף את הדריבל במקום למסור לבראהים, ואחד כשקיבל מסירה נהדרת מארנולד ובמקום לבעוט ניסה לעשות עוד דריבל ואיבד.
אוי כמה שזה מגיע לנו.
נמאס לי מהקבוצה המגעילה הזו,גישה של אפסים,שום דבר כבר לא יעזור להם.
כוסאמא של כל הקבוצה הזאת
בלינגהאם עשה עוד מהלך של מפלצת כדורגל, הכל מדויק היה, הדריבל הגאוני, המסירה בדיוק בזמן וכשאמבפה לא בנבדל. אבל היינו שלוש דקות מלאבד את הליגה כבר במחזור השישי וללכת לים בחודש ספטמבר - ואחרי מה? משחקים נגד חמש קבוצות בינוניות והאריות בטיס וזהו? אי אפשר לחגוג את הניצחון הזה, רק לשמוח עבור קרלוס אספי. זה משחק שצריך להיגמר ב-0:4 או 0:5 ואנחנו משיגים 2:3 על הקשקש נגד קבוצה מזעזעת. הקץ רק נדחה. אנחנו שלומיאלים, אנחנו מרושלים. עוד ניצחון כזה ואבדנו.
תנו
לאספי
ל
ש
ח
ק
השגנו את הגול כלומר החילוף עבד ומוריניו צדק בדיעבד אבל ההיגיון שמאחוריו תמוה בעיני - הכנסנו את אספי ואנדריק לצד אמבפה אבל מי אמור להכניס להם את הכדור? אני חושב שבעיקר היה לנו מזל שאלצ׳ה קבוצה ברמה נמוכה מאוד כי אם ההגנה שלהם לא עומדת סתם גבוה אני לא יודע מי אמור להכניס את הכדורים האלה בלי טרנט, גולר או ברנרדו.
אם לסכם, אין שום דבר לקחת מהמשחק הזה, כמו מכל שאר המשחקים העונה. אולי חוץ מהיכולת של גולר למרות שהוא היה חלק משמעותי מהירידה במחצית השנייה עם איבודי כדור לא הכרחיים.
אבי נמני מגזים. אמנם נעלמנו במחצית השניה, אבל הייתה מחצית ראשונה טובה ורואים טביעת אצבע של מאמן.
מאוד אהבתי את הליכלוך וביזבוז הזמן בסוף. מתחילים לראות ניצוצות של רגש אצל השחקנים.
בנוסף, בשלושה משחקים הגענו לתוספת הזמן כשאנחנו חייבים גול. בשניים מתוכם אשכרב הצלחנו לעשות את זה, ובשלישי היה נבדלון של אספי פלוס פנדל מוחמץ. אחרי שנתיים עלובות ביותר, השנה אנחנו יודעים לתת אקסטרה ולהכריע בדקות הסיום. זה מוריניו.
מה שכן, החילוף היה קצת מוגזם. הייתה פאניקה בדקות הראשונות שיכולנו לחטוף בה את השלישי. לא היה ברור מי מגן ימני ומה נסגר. בסוף יצא טוב, ואני ככ שמח שויניסיוס לא היה על המגרש כי אין מצב שהכדור היה נכנס אם הוא היה מעורב במהלך.
הירידה במחצית השניה מטריפה אותי. חשבתי שזה קשור להיעדרות של גולר שלא פתח שני משחקים אבל מסתבר שזה לא קשור.
אחלה דיומנדה שבעולם ללקק את האצבעות מלחשוב עליו בשמאל במקום ויני.
משחק לא טוב של קוקוריאה. המון איבודים וסגירות מאוחרות.
אני לא מבין איך קישור של פדה וצ’ומה מצליח להיות מופתע מקבוצה חלשה כמו אלצ’ה.
לפחות אנחנו עדיין בחיים בליגה.
רק לי מוריניו מרגיש בדיוק כמו אנצ’לוטי בגרסה נוספת?
אותו כדורגל הגנתי (וגרוע),אותה בולטות של לבנות אך ורק על מתפרצות והמהירות של ההתקפה,אותם חילופים מאוחרים, וכשאנחנו בפיגור פשוט זורקים למגרש את כל שחקני ההתקפה מהספסל בתקווה שמישהו יושיע.אין חדש תחת השמש,ההבדל היחיד כרגע זה שיש כמה שחקנים חדשים על הדשא, אבל הבלוף הטקטי נשאר בדיוק אותו בלוף.
קוקורייה היה הכי חלש אצלנו(ויני כבר לא נספר), ולדעתי האישית הצמד פדה וצ’ומה זה הצמד הכי חלש כדאבל פיבוט מכל הצמדים שאפשר להרכיב אצלנו, לא טוען ששניהם הכי חלשים אלא כצמד.