מחזור 2: 4:1 באנואטה על סוסיאדד (לבנדובסקי 2X, פאטי, דמבלה)

כן אבל ממש צריך זכוכית מגדלת כדי לראות את השיפור…האכזבה של מצ’אבי הולכת ומעמיקה ממשחק למשחק.

ליאור כתבתי את זה מתוך יאוש וציניות…

אני בעיקר לא מצליח להבין מה הוא מנסה לעשות. שיחקנו שנה שעברה כדורגל פנטסטי בלי יותר מדי טקטיקות משוגעות. 4-3-3 די קלאסי. על הנייר עם מסע הרכש המטורף שלנו היינו אמורים לקבל שדרוג לחודשיים ההם, אבל בשני משחקים עד כה זה מרגיש כאילו צ’אבי חושב שהוא בפער של 10 נקודות על הליגה ועושה ניסויים לקראת גמר הצ’מפיונס.

הקישור לא קיים - מחליף את שני הווינגרים, ונשאר עם 3-3-4. מה הקטע?

צ’אבי מעלה 4 שחקני התקפה, ומשאיר 3 בלמים וזהו.

וגאבי עוד על הדשא.

מעכשיו אני מאמין שנראה קונצרט. הלוואי ואוכל את הכובע בסיום אבל עכשיו אתם יותר איכותיים פלוס זה שכבר אין הרבה אוויר לסוסידאד.

טוב, אז…וזה.

מקווה שמעכשיו צ’אבי יבין שפראן צריך לשחק רק אם פאטי לא יכול.

חחחח דקה אחת עברה מאז שכתבתי את ההודעה. פאקינג דקה אחת

שיט, זה הצליח לו. אנחנו נראה עוד הרבה מהחרא הזה…

תראו את החגיגות של אובה מהספסל. אני מת על השחקן הזה, וממש אתבאס אם הוא יעזוב לצ’לסי.

סניטאגו אני אוהב אותך אתה אוהד ריאל מדריד הכי טוב בעולם! טיטי מסכן עבד קשה לעשות נאחס ואתה שברת לו את זה

וכריסטנסן.
אם זה הזבל שצ’לסי זורקת, הייתי מחפש בפחים עוד.

נאחס זה לא להגיד שאתם תצליחו כדי שזה לא יקרה?

אל תהיה קטונוני , קח את המחמאה :slight_smile:

חחח.
אמרתי יהיה קונצרט. תהנו ממנו.

פאטי מפרק את סוסיאדד.

כל דקה שפראן על הדשא ולא הוא - היא פשע.

והקונספט שבו דמבלה וראפינייה מחליפים צדדים כל התקפה, מחרפן את סוסיאדד.

מה קורה פה?

אנסו מסי פאטי

אם ליגת ההימורים של אור הייתה רק עם משחקים של ברצלונה, סנטיאגו היה לוקח אותה בהליכה.

חוזרים ל-4:3:3, עם אלבה במקום דמבלה.

סוסיאדד התעייפה והמאמן שלה נרדם בניגוד לצ׳אבי שהשכיל לעשות חילופים,עד אז שיחקו מדהים.

גם אריק. למרות הנגיעה שלו שאפשרה לכדור לעבור מעל טר שטגן. השילוב של השניים האלה עובד בינתיים, וזה יהיה ממש מבאס לראות אותו מאבד את ההרכב ברגע שקונדה ירשם.

ופרנקי, כמו שטיטי אמר, למרות הגול השתפר מאוד מאז.