מחזור 20: עם בוז צורם של הקהל הכועס - 0:2 על לבאנטה כבשו: אמבפה ואסנסיו

השחקנים נראים בשוק טוטאלי, אם זה מהמצב במועדון ואם זה מהבוז שהם חוטפים.

קמאבינגה פשוט שחקן מייאש.

כבר שנים נראה שיש לו המון פוטנציאל ומצד שני הוא פשוט חסר תועלת בצורה מחרידה וחסרה לו ראיית משחק ואינטליגנציה ברמות מחפירות.

איזה קבוצה גרועה…

אלה הדקות הכי גרועות שראיתי מריאל מדריד אי פעם,10 נגרים שלא מסוגלים לעבור את החצי נגד לבאנטה בבית.

שיפור אדיר שלנו ואני ממש גאה, עומדים לרדת למחצית ב-0:0 הירואי נגד לבאנטה אחרי שספגנו שישה שערים בשני משחקים, שוף על המחויבות.

וברצינות: אם ויניסיוס היה סופג בוז מיד אחרי הסובטאז’ לצ’אבי אלונסו אז אולי היה מצבינו טוב יותר. אני שמח על היוזמה של הקהל עם הבוז וגם המטפחות הלבנות שלא היו פה נראה לי מאז 2009, חבל שזה לקח הרבה זמן. אפשר לראות שהבוז הוא פחות או יותר “למחנה אנטי צ’אבי אלונסו”, גם פדה ואלוורדה חטף.

משחק קשה לצפייה זה בלתי נסלח שהשחקנים שלנו כלכך אפורים וחדלי אישים וגם לא אכפתיים ולא מסוגלים לעשות שום דבר עם הכדור. מצב אחד מכדור נייח ועוד אחד אחרי מסירה של הבלם ראול אסנסיו לחלוץ קיליאן אמבפה. אדוארדו קמאבינגה כל כך גרוע עד שזה צועק דני סבאיוס או אפילו ארדה גולר. הסנטיאגו ברנבאו פעם היה בית הכדורגל ועכשיו זה דומה לבית קברות. הקבוצה המשעממת באירופה שפשוט בדיכאון.

כל מה שנכתוב לא מספיק כדי לתאר את האנטי כדורגל שלנו. ובכל זאת מילה: חששתי שגונסאלו גארסיה יהיה באגף. בכל מקרה אף שחקן בקבוצה הזו לא חושב אפילו על בעיטה מרחוק. מזל שנשארה רק עוד מחצית לחרא הזה.

נראה שהגרסה המקצועית והצנועה של אמבפה בתחילת דרכו כאן עזבה מזמן, כשאין את הפיגורות של חדר ההלבשה לרסן אותו הוא חוזר להיות השמוק הנפוח מעצמו שהיה בפריז…

ובמקביל דייוויד אורנשטיין מהאתלטיק מספר על גמר ליגת האלופות מול דורטמונד:

“Stories about Toni Kroos giving team talks and Dani Carvajal arranging tactics with Kroos for the Champions League final against Borussia Dortmund… that wasn’t a one off.”

איך הם בדיוק יכולים לשחק עם השריקות האלה? הם רק מעמיקים את המשבר. אני מיואש מהמועדון הזה.

הם הרגע פיטרו מאמן שעלה להם על העצבים עם כל הדרישות שלו,הם יודעים שיש להם גיבוי מהנשיא,למה להתאמץ או לשנות גישה?

אני אישית מבסוט מהמצב, אם זה מה שנדרש שהמועדון יבין שהבעיה הינה בשחקנים אז סבבה, אלונסו לא היה הבעיה.
לארבלואה אין מושג מה לעשות ואני לא מבין למה הוא הסכים להיות מאמן ראשי בקבוצה הזאת, הסיכוי שלו להצליח הוא אפסי, לא מבין למה לעשות סבוטאז’ לקריירה שלו.

לקמאבינגה אין תשוקה לכדורגל ולכן הוא אף פעם לא יממש את הפוטנציאל שלו. מה שמעניין אותו זה אופנה.

יש לנו קשרים שלא ממש מסוגלים לייצר מצבים, ואפילו לא מנסים שזה הכי מרגיז. היו איזה 3-4 פעמים שאמבפה עשה תנועה לעומק ואף אחד לא ניסה לתת כדור מעל ההגנה חוץ מאסנסיו.

לשים את גונזלו באגף זה טמטום, אין לו מה למכור שם. גם מעט הקרנות שלנו לא שוות כלום. אין אף שחקן שיודע להרים מצבים נייחים כשגולר ורודריגו לא משחקים.

רק מצב אחד כל המחצית. לבאנטה הרבה יותר מסוכנת מאיתנו. קבוצה מביכה

שקט זמני| מחצית ראשונה ממש מהגיהנום, אין לזה שום הסבר לדעתי איך אנחנו כל כך חלשים, כל כך לא בעניינים. טוב שזה היה אחרת, לא מעט בזכות החילופים.

ארדה גולר לא היה כוס התה שלי מעולם אבל הוא בא ושיחק בקצב אחר לגמריי, ממש רצה את זה, אחראי להתקפה הכי יפה שלנו במשחק עם הבעיטה דרד’לה ועכשיו הבישול. כנראה שהוא כן שחקן כדורגל ששווה מקום בסגל שלנו. צריך לעשות את ההפרדה בין זה שהוא שיחק יותר מדי לבין להאשים אותו ביכולת פח אשפה של הקבוצה שלנו. גם פרנקו מסטאנטואונו עם כמה דקות לא רעות, זה אמנם מעט אבל טוב לקבל קצת משחקני הספסל. שיעז ויטעה, רק שלא ימסור אחורה והצידה על אוטומט.

יופי ראול אסנסיו, אפשר קצת לנשום בשקט. הבלם היחיד בסגל הזה שאפשר לסמוך עליו גם אם הוא גם טועה. משחק גם עם המסכה המצחיקה הזו, תמיד בריא וזמין, תמיד עם הלב והנשמה. בכל גליץ’, בכל נגיחה, בכל פס. לו בחיים לא ישרקו בוז. הוא לא היה “אנטי צ’אבי”. לדין האוסן שירד לספסל וטוב שכך - שלום. כשאסנסיו הוחלף גם כן סמוך לסיום איזה תשואות הוא קיבל יאללה - מגיע לו.

הסתכלתי על מספר המסירות המדויקות שלנו - היה נכון לדקה ה-70: (446/486) - כלומר 92%. במחצית הראשונה זה היה נראה שאנחנו על 70%.

לבאנטה באמת איימה על השער אבל אף כדור לא למסגרת והייתה אולי החמצה אחת שהייתה שערורייה, אלבסטה יצרה נגדינו הרבה יותר. רוצה לומר: בשידור שידרו לנו שהגול שלה זה עניין של זמן. לא ממש. ואין לי תלונות אליה, שיחקה לא רע בכלל בחצי הראשון עם הכלים שיש לה, יש סיבה שהיא בתחתית הליגה.

חבל שלא כבשנו שער שלישי כשלבאנטה פתחה קצת יותר את המגרש, בעיקר גולר וג’וד בלינגהאם היו קרובים, גם אמבפה אפילו ויניסיוס השתפר אבל ככה הסיומת שלו נראית כל העונה.

דבר נוסף: העובדות הן שריאל מדריד הייתה אלופת אירופה ואלופת ספרד ב-2023-24 ומבחינה מספרית זו הייתה אחת העונות הגדולות בתולדותיה - שני הפסדים בלבד ב-55 משחקים. קיליאן אמבפה הגיע ואשתקד לא זכינו בכלום. אבל כדורגל הוא לא מתמטיקה. וגם אם הוא ‘התבלבל’ וכפה את עצמו כדי לשבור את השיא של כריסטיאנו רונאלדו וזה מגוחך - אני לא מבין מה רוצים ממנו ה-י-ו-ם. הוא האיץ את החזרה שלו מהפציעה כדי לעזור. הוא היה לא רע בכלל ויכל להבקיע חוץ מהפנדל - הריח את הטעות וניצל את השגיאה של היריב. הוא כן היה זריז וחד יחסית למישהו שלא שיחק כדורגל רציף איזה חודש. לא שלם עם התלונות שיש כלפיו.

התגובה של ארבלואה עכשיו אחרי הבוז של הברנבאו לקבוצה ולוויניסיוס הרבה יותר נכונה ושקולה ולא מתחנפת לשחקן. הוא אומר שאין מה להאשים את האוהדים ושהקבוצה עצמה צריכה לתת הרבה יותר לברנבאו, שהבוז מגיע גם מרמת הגדולה של המועדון וכדומה.

כל הכבוד על המוטיבציה במחצית השניה.

אני מקווה שלאוהדים אין זיכרון כל כך קצר שהכל נמחק כלא היה

ראיתי רק את ה 10 דקות האחרונות, הויסן נפצע ?

ויניסיוס
בלינגהאם
טשואמני
קמבינגה
לא שחקנים ברמה של ריאל מדריד נכון להיום.

כואב לי על מה שג׳וד עבר היום,לא יודע מה היו היחסים שלו עם אלונסו אבל הוא תמיד נותן את הנשמה גם אם הוא ביכולת חלשה,גם היום למרות השריקות לא הפסיק לרוץ לרגע והגיע לשני מצבים טובים,חבל שלא הבקיע.

ארבלואה עם חילופים טובים במחצית,הגיב טוב ומהר,אבל צריך לזכור שאת ההרכב הלא טוב הוא בחר,מקווה שילמד מזה.

כמעט שכחתי,אסנסיו זה גבר על.

יכולת חלשה = ספסל
רק פה בפורום עוד מהללים כל כדור שהוא מצליח לזכות בו אחרי שאיבד אותו בנסיון כושל לעבור את השחקן.
מבחינתי חלש באותה רמה כמו ויני טשואמני וקמבינגה.
ואנחנו מדברים על שחקן שלפי ה2 עונות האחרונות שלו לא בטוח שהוא פותח הרכב במונדיאל.

-טיטי: דין האוסן הוחלף נטו בשל יכולת חלשה הן הגנתית והן בחלוקת הכדור, הוא בריא במאה אחוז לפחות לפי הכתבה במארקה.

-על ג’וד בלינגהאם? מסכים שהוא לעתים נופל בין הכיסאות אבל הוא שחקן מהשורה הראשונה בעולם ומאכזב. הוא נראה לי שחקן עם מנטאליות חזקה והוא ישרוד את זה. אני חושב שזה פיפטי-פיפטי - גם הדיווחים האלה בתקשורת שהוא היה מהמתנגדים הגדולים לצ’אבי אלונסו (אני לא זוכר למשל בוז לפדה ואלוורדה עד היום - והיום קצת היה), וגם היכולת. הגישה שלו לא נקיה לטעמי. לא מרגיש לי שהוא תמיד מבין את צורכי הקבוצה אלא ממהר לרוץ קדימה.

-עד סיום העונה שעברה עם ההבנה שאדוארדו קמאבינגה אחרי כל משחק טוב ייפצע - מבחינתי לא היה ספק שקמאבינגה> טשואמני. עכשיו המצב הפוך ממש. אם זה קנה המידה והמראה אז טשואמני אחלה. אם משווים אותו לשחקני טופ אז לא. הוא לא מספיק יעיל ויציב. יש לו פיקים, זהו.

בגלל זה דיברתי רק על הבוז ולא על אם מגיע לו הרכב או לא,הוא לא משחק טוב אבל הוא לפחות מנסה ומשקיע בניגוד לויניסיוס שמגיעה לו כל שריקה שקיבל היום מבחינתי.

מה זה מנסה מה זה חוג חחחח
הוא מקבל משכורות בסכומים דמיוניים ועשרות אלפי אוהדי משלמים סכומים גדולים מדי שבוע כדי לראות אותו.
הוא לא מביא קבלות ולכן הוא מקבל בוז.

הסאבטקסט, שלו או בתור צינור של פלורנטינו: ויני הסריח את הדשא העונה בגלל איך שאלונסו השתמש בו.

אני מחבב את ארבלואה ומאחל לו הצלחה, אבל כל כך קשה לי עם העובדה שכל המהלך המסריח הזה סבב סביב ויניסיוס ג’וניור והגחמות שלו. במקום ארבלואה הייתי אולי קצת מוריד קצב ליקוק בראיונות כדי שזה לא יצא כל כך ברור.

לא אשכח לויני את זה, הלוואי שיקבל בוז עד שיילך. סמרטוט ריצפה.