נאיבים ורכים. גם ברצלונה בתקופה של שיא הקלאסה שלה ידעה לקחת נקודות בשיניים כשצריך. בארסה הזאת עוד לא בשלה לזה. שחקנים צעירים, מאבדים את הראש, ואפילו פליק כנראה לא מאה אחוז הבין כמה השיפוט בספרד לא מקדם את טובת הכדורגל.
אגב למישהו יש הסבר לחילוף של פרנקי על חשבון קסאדו?
אני חוזר ואומר את מה שכתבתי כאן אחרי בטיס - יש לנו סיכוי הרבה יותר גדול לתת את הטון בגביע ובליגת האלופות, ובקצב הזה של איבודי הנקודות הייתי במקום פליק גם מנהל בעדינות את הרוטציות דווקא בליגה. פליק לא מצליח להביא את הקבוצה לרמת מוכנות מנטלית ראויה במשחקי הליגה. זה הצליח בתחילת העונה כי זה היה המפעל היחיד וברגע שהתחלנו למקבל עם ליגת האלופות זה פשוט לא זה בליגה. לרדוף אחרי פער 7 מריאל בסוף ינואר מרגיש לי כמעט בלתי אפשרי.
ועוד נגד שופט אוהד ריאל, שבאחוזים שלנו איתו נוראיים, שהרחיק את מסי סוארז וניימאר. ביקשנו שלא ישפוט אותנו יותר מרוב שהוא אנטי. רודיגר במשחק נגד סלטה נכנס בשחקן שלהם ללא כדור ואז לונין עושה פנדל והם כובשים גול. הזייה.
אני מבחינתי סיימת עם הלה ליגה. מהיום רק גביע וצמפיונס מעניינים אותי., הלואי שהחלום יתגשם ונעזוב את המאפיה הזו לליגה נורמלית. העונש הכי ראוי שהלה ליגה תהפוך לתאומה של הליגה הסקוטית. הלואי שזה היה יכול לקרות.
ועכשיו למשחק-רק בדיון אחר פה טענתי שראפיניה מבחינתי הוא קצת שקר, והמשחק הזה הוא דוגמה קלאסית. מצב אחד לגול חשוב מאוד שהוא מחטיא מ2 מטר בראש, ועוד מצב אחד לגול ברגל שהוא בועט החוצה. במשחק כזה חשוב שהיריבה ממררת לך את החיים מכל בחינה, אתה לא יכול להחמיץ ככה פעמיים. אתה חייב לשים את הכדור ברשת.
לבה כבר לא החלוץ האימתני. תביאי ראשפורד, שיהיה לנו אופציות. במשחק כזה אפילו פאטי היה אופציה מעולה. לבה לא תורם כלום הוא תוקע את המשחק ולא משתלב במשחק המסירות על שטח קטן.
ניצחון אחד בשמונת המשחקים האחרוניםם של בארסה בליגה.
חטאפה, סלטה ויגו, לאס פאלמס, מאיורקה, לגאנס וזה רק חלק מהשמות.
אממממ, קשה להתייחס ברמה הפרטנית, אבל בארסה לא הייתה רעה. גם מול לגאנס היא לא הייתה רעה. וגם מול מאיורקה לא.
זה רצף שקשה למצוא בו היגיון. ודווקא בגלל זה אני מאמין שהתוצאות ייתנרמלו. השאלה שלי זה האם זה לא מאוחר מידי?.
ולמשחק, חטאפה מעלה גרה, בארסה הולכת לאיבוד. ועדיין כמה נקודות.
1- קונדה, אני באמת חושב שעוד כמה שנים כולנו נספר בערגה על זה שהוא היה בכלל בלם כשבארסה קנתה אותו.
2- לאמין משלים את סבב ההתמחויות שלו. היום הוא עבר התמחות של פנימית בחורף בכפר סבא. גם מיזה הוא יילמד.
3- אראוחו, לא מרגיש כאילו הוא חזר הרגע מפציעה של חצי שנה+.
ואם וינסיוס היה נותן את הכאפה הזאת לשחקן חטאפה הוא היה יושב בחוץ לאיזה 4 משחקים.
תפיסות ברחבה יש 1000 פעם במשחק, השיפוט לגבי זה בכלל לא אחיד, אז תפסיקו להתעסק בקקה.
השיפוט בספרד גרוע; זה לא השתנה ב 10 שנים האחרונות.