וואללה, אני מבסוט. מבסוט על שני שחקנים שכבר קברתי אותם עמוק - ראפיניה וקסי. אמנם הם שניהם לא ווארלד קלאס לטעמי, אבל מתחילים לתת תפוקה בזמנים חשובים, ונותנים לנו עומק שמשאיר לנו אויר בריאות בזמנים של פציעות והשהיות.
ראפיניה היה מעורב בכל שלושת השערים, ואני בטוח שזה נותן לו ביטחון להמשך, גם רואים את זה קורה תוך כדי משחק - בישול למבשל, בישול, שער. בזמן האחרון הוא מתחיל להראות למה צ׳אבי התעקש עליו, אני מקווה לאכול עוד הרבה כובעים ממנו.
בשער הראשון ראפיניה בישל למבשל - קסי. קסי כפרה עליו עשה את הסיבוב על המקום ושחרר מסירה מצויינת כשהוא נתון ללחץ של שלושה ארבעה שחקנים.
בזמן אמת כשראיתי את זה נזכרתי באינייסטה בן ה 18-20 עם בישול דומה לאטו (נדמה לי), כשעוד היה עולה כמחליף מהספסל. בקלות אפשר להתבלבל במצב הזה והכדור לעולם לא היה מגיע לאלבה שעשה את ה 1:0.
אז לא, אני לא חושב שקסי הוא ברמה של ווארלד קלאס, אבל אני כן חושב שהוא בא לי טוב בעין כמחליף בקישור. מעין קייטע מודל 2023, רק כנראה יותר התקפי מקייטע.
ומישהו זוכר שבתחילת השנה היה לנו ויכוחים אם לגאבי יש או אין מקום בהרכב? כרגע הוא מאפיל על פדרי (שחקן שאתמול אגב כמעט שלא הורגש). גאבי רעב מאוד וממשיך להשתפר ממשחק למשחק. בינתיים כשצריך מחליף מהקישור לטרידנטה הקדמית, הוא עושה את העבודה יותר טוב מאינייסטה. כמה שערים ובישולים כבר יש לו העונה? פשוט מדהים.
אני גם צריך להתנצל בפני גאבי וצ׳אבי - לפני שנה כששחררו את ריקי, אמרתי שהתחרות מול גאבי ופדרי הצעירים והרעננים הרבה יותר קשה מאשר התחרות מול וידאל וראקיטיץ׳ המבוגרים. לכן חשבתי שריקי יתקשה למצוא מקום בהרכב. גם חשבתי שלריקי יש בעיות משמעת קשות או משהו בסגנון, אם הוא מוצא את עצמו בהיררכיה מתחת לגאבי. באמת שלא חשבתי שגאבי מתעלה על ריקי. לא יודע מה צ׳אבי ראה בו באותו שלב ואיך הוא זיהה את המפלצת לעתיד, אבל לשניהם מגיעה ממני התנצלות. לא ראיתי את זה אז.