הפרמיירליג 2017/18

זה כאילו מועדון צרפתי, אבל בליגה יותר טובה מהליגה הצרפתית. וזכותו של אובמייאנג לחשוב שהוא זה שחסר כדי שארסנל תזכה בתארים.

מקפצה למועדונים הגדולים ביותר: מנצ’סטר סיטי, מנצ’סטר יונייטד, ברצלונה :smiley:

בכל אופן, נראה שיש אינפלציה של שחקני התקפה בחלופות האפשריות מבחינתו והוא כבר לא ילד.

לפרמייר ליג יש כוח משיכה רציני בגלל הכסף הגדול שמסתובב בה, ובעיקר בזכות תרבות הכדורגל הנפלאה שיש באנגליה. כשריאל, ברצלונה או באיירן לא רלוונטיות (במיוחד האחרונה לשחקן של דורטמונד), מעבר לאנגליה הוא האופציה הטובה ביותר מבחינת שילוב מקצועי-כלכלי.
המועדונים הגדולים ביותר באנגליה, יונייטד וליברפול, לא ממש צריכים את אובמיאנג כרגע, ובוודאי לא היו משלמים את הסכום שדורטמונד דרשה. גדולות אחרות, סיטי וצ’לסי, גם הן לא זקוקות לאובמיאנג כרגע.
ארסנל עוברת תקופה ארוכה ללא הצלחה משמעותית בליגה או באירופה, אך היא עדיין מועדון מפואר ביותר. רוב השחקנים היו מעדיפים להגיע לארסנל מאשר לטוטנהאם, שכרגע טובה ממנה על הנייר. 3 גביעים ב-4 שנים, אצטדיון עצום, קהל גדול, לא חסר כסף, ולמען האמת הסגל לא רע בכלל. אובמיאנג, לקאזט, אוזיל, מקטריאן וראמזי יוצרים חבורה התקפית מעניינת בהחלט.

בתכלס, ארסנל התרגלה לקבל עשיריות מבאיירן, והחליטה להביא שחקנים שמתאימים למערכת, כאלו שרגילים להפסיד לבאיירן על בסיס דו או תלת שנתי - שחקני דורטמונד כמובן.

אני מסכים עם כל מה שאתה אומר למעט טוטנהאם- אני חושב שכוח המשיכה שלה לא פחות, אם לא יותר משל ארסנל. טוטנהאם, לפחות מבחינתי, היא קבוצה עם אופי וקבוצה שכל מה שהיא תעשה טוב יהיה מוערך וכיף לאוהדים וכל מה שלא יהיה טוב איכשהו יישאר בגדר של '‘לא נורא, אבל כל הכבוד!"; ארסנל, מנגד, זו ‘‘כאילו’’ איזו אימפרייה שעדיין מצפים ממנה והיא תמיד יוצאת לוזרית. אני לא מצפה מארסנל לכלום ואפשר להחליף את המילה “לוזרית” ב’'ארסנל" . (לדוגמא "איזה ארסנל יצאה X :rofl:)

אני נתקל בזה לא מעט, ואני אגיד מה הדעה שלי על ארסנל ועל קבוצות דומות: שמות מפוארים זה לא הכל. 11 שחקנים טובים זה לא הכל. מי שאמור להפוך את הקבוצה לקבוצה טובה זה מאמן, זה החיבור והעבודה הקשה עם המוח.

לכן קבוצות כמו ברנלי ובורנמות מפתיעות. מפתיעות את מי שמסתכל על הסגל שלהן, מרשימות את מי שבוחן את המאמן שלהן. כשאני אומר מאמן, אני מתכוון גם לניהול המקצועי, התנהלות של מועדון. לכן לדוגמה בספרד מלאגה, עם כל הכסף והשחקנים שמתאימים, נראית בדרך הבטוחה לליגה השנייה עוד עונה. שם, השייח הקטרי שמנהל אותה, עושה את זה בצורה רעה במיוחד.

לכן כל עוד ונגר בארסנל, אני אוסיף סיבה בגללה שחקנים מגיעים לארסנל: הם מקווים שוונגר יעזוב ויגיע מאמן נורמלי שינצל את מכרה הזהב שנקרא “הסגל של ארסנל”. אלכסיס למשל, התייאש ועבר להתאמן עם ז’וזה מוריניו.

לגבי פפ: נכון, הסגל שלו יקר, אבל הסכומים עולים ועולים כבר שנים, ואת המספרים צריך להפוך לאחוזים ביחס לשוק. אז אולי כל הליגה האנגלית שוחה בכסף, אבל כנראה רק פפ הוא מייקל פלפס. לא יעזור רק לקנות שמות, מה שצריך זה גם מישהו שידע לחבר אותם.

הכדורגל זה לא פיפא, אולי פוטבול מנג’ר.

מהימים המשוגעים של הכדורגל: will grigg on fire, ו-וויגאן מהליגה השלישית מדיחה את סיטי מהגביע.

אחזקת כדור 83-17
בעיטות לשער 27-4
קרנות 15-0

בסיום אוהדים פורצים למגרש לרקע שיר של אואזיס ואגוורו הולך מכות.

קלאסי לעשות save במנג’ר לפני המשחק ואז restart.

כואב הלב על ארסנל, באמת. אין בעיה להפסיד לסיטי 3-0 בגמר גביע הליגה. אבל 3-0 במחצית בחצי הילוך, ועוד בבית? הזמן של ונגר הולך ואוזל.

צלסי נראית כמו “איש מת מהלך”

https://twitter.com/Virgiloholic/status/970409849501765634

צ’לסי באמת נראתה כבויה, ככה אין לה מה למכור בברצלונה. הזארד, מול סיטי, בארסה ויונייטד פשוט חושך. מקווה שפלורנטינו לא יפתח את החסכונות עליו בקיץ.

ומצד שני, סיטי מניעה כדור עד צאת הנשמה. זו לא הנעת סרק לגמרי, כי היא מובילה וצ’לסי לא עשתה לחץ אפילו בכאילו, אבל זה בלתי נסבל לצפייה. 1000 מסירות בין הקשר לבלם, הלוך חזור, סתם. גם בבאיירן בשעתו של פפ שם.

מקווה שלא נפלתי לתרמית.

הללויה! ארסן ונגר עוזב בסוף השנה.

https://twitter.com/guardian_sport/status/987252467351072768

אין ספק שהגיע הזמן, בלשון המעטה.

מקווה ומאמין שמעכשיו ועד סוף העונה אוהדי יתמקדו בלהיפרד בצורה היפה ביותר ממי שהוא, למרות הכל, גדול מאמני המועדון בכל הזמנים.

תחילת ימי כאוהד כדורגל די חפפו את שנות השיא של ארסנל, כך שיש לי הרבה דברים להוסיף, אבל נשמור אותן לפרידה הסופית.

זה פשוט מעולה.

תגידו, בהתחלה חשבתי שזה בדיחה, אבל הבחור נחשב אמין. תגידו לי שזה בדיחה מאוחרת של אחד באפריל.
אני כל כך יצחק אם זה נכון…

https://twitter.com/avivshoshan/status/1008040674166525952