סוארז אסור לו להיות באותה שורה יחד עם דמבלה. סוארז אולי בעברו היה בעייתי כלפי שחקנים בקבוצה הנגדית (ואני מדבר בלשון המעטה) אבל תמיד התנהג כמו מקצוען למופת כלפי הקבוצה שלו, ותמיד אבל תמיד, כיבד את הקבוצה שלו ואת החברים לקבוצה שלו. אתה בכח רוצה להשוות בין שתי השחקנים?
תבדוק מה סוארז עשה שהיה בגילו הצעיר של דמבלה, ואיך הוא אכל חרא באורווגאי. ואיך הוא נלחם כדי לחסוף כסף ולהתקדם. הוא לא שיחק יחד עם החברים שלו בקונסלות ופורנטאיר או איך שקוראים למשחקים שלהם, בין היתר, בגלל שלא היה לו גרוש על הנשמה ,הוא חסך כל אגורה בשביל לטוס לחברה שלו (אישתו לעתיד ואם ילדיו) שעברה לברצלונה. שהוא היה צעיר. בקיצור השוואה מאוד אומללה שלך.
אתה ואגלמה כרגיל קוראים רק את מה שנוח לכם. כתבתי בצורה מאוד פשוטה. אני מוכן לשלם כל שכר לימוד על דמבלה בכל מה שזה קשור למשחק הכדורגל, אני מוכן ל"סלוח" לו לו על האיבודים שלו. מסירות לא מדויקות, מהלכי כדורגל שהוא שובר. שהוא מתעצל לרדת להגנה. על הכל אני מוכן לסלוח. הכל בשביל שהוא ילמד וישתפר בעתיד. ויותר מזה, שהוא איחר בפעמים הראשונות, לא חשבתי שצריך לשבור את הכלים. (ושזה היה ברור, זה לא איחור ראשון או שני או שלישי שלו, וזה גם לא עבירת משמעת ראשונה שלו או שניה…) אבל ברגע שזה הופך לסידרתי גם אחרי שברצלונה מנסה לדבר איתו ועם הפמליה שלו. ומנסים לדבר על “ליבו” אבל שום דבר לא עוזר. אז מצטער הסבלנות שלי ואני מקווה שגם של המועדון מגיעה לגבול. יש לכל דבר גבול.
ואני קורא את מה שאתה ואגלמה כותבים. ובלי להעליב אף אחד. אני פשוט מתפוצץ מצחוק. מסתבר שהדרישה להגיע למועדון בזמן לאימונים, זה דרישה מוגזמת וחצופה מצידי ומצד קולמיאבאני מה אני יגיד לכם, שאני הייתי בצבא ודרשו ממני להתעורר ב3 בבוקר, ושהביצים שלי קופאות מקור למארבים בטנק מול רמאלה, זה היה קשה. לא לקום בבוקר, פאקינג יקיצה טיבעית, על מנת להגיע לאימון שחרור ב11 בבוקר. ואז לאחר בשעתיים… ולא לספק שום הסבר הגיוני לאיחור שלו.
מה קשור תג המחיר שלו לזה שהוא מאחר ומזלזל בקבוצה?.. מה קשור עבירות המשמעת שלו האינסופיות לתג מחיר שלו? מה קשור שהוא משקר למאמן וקבוצה על הסיבה שהוא מאחר (באיחור הקודם, הוא טען שיש לו קילקול קיבה והשליחים של הקבוצה תפסו אותו ואת החברים שלו בביתו משחקים במשחקי מחשב) באמת מה זה קשור?
תג מחיר היה קשור, להופעות מאכזבות ולתפקוד מקצועי (וכמו שהדגשתי, אם זה אין לי בעיה) איחורים ושקרים. זה בעיות משמעת. אין לזה שום קשר לתג מחיר שלו.
ודרך אגב, אולי לא הדגשתי את זה מספיק, אבל אין למה שכתבתי שום שינאה או עוינות לשחקן, ההפך, אני בעדו. ההתנהגות שלו לא מזיקה רק לקבוצה. אלא קודם כל, לעצמו. כמה מאמנים בעולם, יהיו מוכנים לספוג את השטויות שלו? פפ ומוריניו היו מזמן זורקים אותו ליציע. הוא פוגע קודם כל בעצמו. ניימאר אחד הספיק לי, לא רוצה “ניימאר” 2 (וניימאר הוא שחקן כדורגל הרבה יותר טוב ממנו).
להגיע בזמן לאימונים או לשמור על אורח חיים בריא וספורטיבי אין שום קשר לתג מחיר שלו.
נ.ב אני בכוונה לא כותב את הכוכבים של הקבוצה, אבל תבדקו שחקנים צעירים שלא מקבלים לא את השכר שלו ולא את הדקות שלו, למה הם תמיד מגיעים בזמן ומתנהגים בצורה הכי מקצוענית?
מוניר ודניס מאחרים? משקרים למועדון? למה הוא יותר טוב מאחרים? למה החוקים צריכים להיות שונים עליו? מה היה קורה, אם מוניר היה מאחר? דניס סוארז? אומטיטי? מה הוא עשה בעולם הכדורגל שמצריך יחס מיוחד ?
כתבתי מה צריך להיות העונש שלו, ושום גולים או בישולים במשחקים הקרובים לא ישנו את זה, ברגע שהמועדון יבליג על זה . כולם ישלמו את המחר בעתיד. גם הוא דרך אגב.