אבל זה הבעיה שלי עם הביקורת נגד פפ, זה והרף להצלחה שלו שתמיד יעלה לא משנה איזה הישג הוא יגיע… שפפ הודח בליגת האלופות בשנים האחרונות דרך אגב הוא חטף ממני לא מעט.
בכל מקרה, נראה לי מיציתי את הדיון פה. ורק בשביל הסדר הטוב, יש בתוכי את הכפוי טובה נגד פפ שרוצה שהוא יכשל, כי אני רוצה שהוא יחזור לברצלונה. לא ישקר פה. שהוא הודח שנה שעברה פינטזתי על זה.
ימח שימם של רוסל וברתומאו. מי יתן וידרכו על פיסת לגו לפני השינה בלילה ובבוקר אחרי השינה עד היום האחרון שלהם.
הערב שעה 19:00 תתקיים לה הגרלת שלב הבתים של ליגת האלופות לעונת 23!24, העונה האחרונה של שלב הבתים לפני שבעונהה הבאה יעבור הטורניר לשיטה השוויצרית של מתכונת ליגה ופלייאוף מסובכת ומסורבלת שאפילו ני שהציע אותה לא מבין איך היא תעבוד.
אומנם ללא נציגות ישראלית קבוצתית הפעם אך נציגים ישראלים יהיו לנו בטורניר ועוד איך.
אצל הכוכב האדום בלגרד כמובן צוות האימון על הקווים בראשות ברק בכר ובשער עומרי גלזר, בבאיירן מינכן איש השעה והשער דניאל פרץ, בסלטיק את ליאל עבדה, ברד בול זלצבורג את אוסקר גלוך וגם סתיו למקין הצעיר שחתם בקיץ בשורות שחטאר דונייצק האוקראינית.