לא מאמין שאחרי שבועיים שהיה לנו להתכונן למשחק הזה, זה מה שאנחנו רואים. כל הטעויות האפשריות. ההרכב שלנו היה ידוע, של דורטמונד היה ידוע, היה ברור שהם ילפשו את הריצה של אדיימי על קרבחאל ואת המתפרצות בכללי. ומה אנחנו עושים? מה? למה עוד הפעם ג’וד בשמאל? הוא הולך לאיבוד התקפית והגנתית. אני ממש מתוסכל.
מזל ששרדנו את המחצית הזאת איכשהו, אני מחכה לראות מה קרלו יעשה עכשיו, חייב שינוי.
הכי כייף זה שאנצ’לוטי משחק אותה טקטיקן ומנסה להתאים את הקבוצה ליריבה, ניסיון להצר את צעדיהם של אדיימי וסאנצ’ו הוא פשוט הרס את כל השטף של הקבוצה שלנו וכבונוס הוא לא הצליח לעצור אותם.
ג’וד בתפקיד של פדה רק בצד שמאל, בדיחה עצובה.
בלינגהאם הוא אחד מ 5 השחקנים הכי טובים בעולם אבל הוא לא טוב ברמה שהוא נראה כאילו שייך אליה בתחילת העונה, כולם הבינו חוץ מקרלו, ג’וד קשר על, תן לו כבר לשחק קשר מרכזי לטובת כולם.
בואו… שיחקנו במחצית הזו בדיוק כמו ששיחקנו בכל מחצית מול באיירן, סיטי, ולייפציג. מישהו באמת ציפה למשהו אחר הפעם? זה מה שאנחנו יודעים לעשות, עד עכשיו זה עבד. נותרו 45 דקות לראות אם זה יעבוד גם הפעם.
נכון לעכשיו, אין לנו איך לנצח את המשחק הזה.
אנחנו לא מגיעים למצבים ואנחנו עם אפס נוכחות ברחבה שלהם.
הסיכוי היחיד זה לנצח בפנדלים, אבל אני לא רואה איך אנחנו לא סופגים עם עוד מחצית כזאת, יש גבול גם לניסים