קשה מול הספרדים. קשה מאוד. הבעיה היא גם כשארגנטינה מצליחה איכשהו לזכות בכדור כל מה שהיא עושה זה להחזיר לשוער. אין לארגנטינאים שום יכולת להחזיק כדור עם השחקנים הנוכחיים. מסי צריך לרדת אחורה ולהחזיק טיפה בכדור.
בינתיים, הקצב והשמש, אווירה של שישי צהריים בליגה לאומית.
הדשא גרוע או ששחקנים פשוט מתרגשים?
פסים פשוטים לא הולכים זה נראה שהכדור לא רץ טוב על הדשא וכמעט סיבך את ספרד בכמה החזרות לסימון.
בנתיים התוכנית של ספרד לאלץ את ארגנטינה לתקוף משמאל עובדת טוב, הם מתקשים מאוד לצאת, ומסי מעורב מעט.
השדרים אמרו 27 מעלות שם, לא כזה חם.
ארגנטינה עם 8 שחקני הגנה, איך יצאו להתקפה?
בספרד, בינתיים כל ההתקפה זה לאמין, אולמו וקוקורייה. באאנה ואוירזבל לא קיימים.
אין מחצית שנייה ? כבר 40 דקות מחצית
17 דק׳ על השעון
התחיל ב 22:00 תוספת זמן 6 דקות, עכשיו 23:18 ועדיין לא חזרו
ביטלו את המחצית השניה. עברו ישר להארכה של 49 דקות
הרבע שעה אחרונה זה בוגרים נגד נוער.
ארגנטינה מרגישה כמו חטאפה, אבל עם הרבה לב ו200% הקרבה, מעניין אם זה יספיק בשביל הגביע.
אני מקווה שלא.
לחטאפה לא מגיע כלום.
0 בעיטות ו 0 מצבים ב 86 דקות
משחק מביש של ארגנטינה
וחבל כי נגד האנגלים הם נתנו אחלה 30 דקות
אידיוט. כמה שאני מתעב את השחקן הזה.
90 דקות מאוד מאכזבות.
לא מדבר על ארגנטינה שלא הופיעה, גם ספרד רחוקה מלהבריק מלבד שליטה בכדור אבל מול יריבה שלא ממש באה לשחק.
לא יודע מה יהיה בהארכה, ארגנטינה צריכה נס ב10 שחקנים אבל כ90 דקות אחד הגמרים המאכזבים מאז ומעולם.
נבחרת ארגנטינה מתחפשת ליוון שאפילו היא תקפה יותר ביורו המקולל ההוא ב-2004. לא זוכר שראיתי משהו כזה מנבחרת גדולה בגמר מונדיאל. הרבה עבירות לא חכמות שלהם ולא רק של אנסו פרננדס.
הבעיה של ספרד זה שאין לה את הקילריות מקדימה, המשחק נראה קצת יותר טוב עכשיו בזכות החילופים כי פראן טורס נע לעומק והוא וניקו וויליאמס מוסיפים מהירות, אבל דבר אחד נשאר אותו הדבר: לשחקני ספרד יש שטח והם ממשיכים לבעוט לאמצע שוב ושוב ושוב, ארגנטינה יכלה לשחק בלי שוער ועדיין היה 0:0. ממש בדקות הראשונות ללאמין ימאל היה אחלה מצב זה שחקן שכבש 20 שערים בשנה שעברה וגם בזו שלפניה והוא בעט רע, מאכזב. הנבחרת גם לא לוקחת סיכונים והכל לאט כל הזמן. הנעת הכדור לרוב סתמית. אסור-אסור-אסור להגיע לפנדלים. די.
אני עדיין לא מהמר נגד ארגנטינה, לא הגיוני שהם לא יבעטו לשער. ימשיכו לשחק פיזי ועם כל הלב מאחורה, יצליחו להשיג איזה מצב נייח או משהו. חוליאן אלברס ובטח שליאו מסי לא יבעטו לשער כמו ילדים אלא יעשו מה שצריך. הגביע של מסי שוב זה כתוב בכוכבים.
איפה חותמים כדי לוודא שלא נראה עוד משהו מביך ומעצבן כמו מופע המחצית? תעשו משהו רבע שעה בתחילת המשחק - זה הוסיף צבע, וזהו-זה. הפסקה ארוכה מדי פוגעת בשחקנים וזה מעצבן.
קובראסי בהחלט מפגין אינסטינקטים של שחקן ותיק ונתן שם אקרובטיקה למכור את הפאול.
אבל לגמרי מגיע אדום, שלא ישתמע אחרת. מעצבן אותי שגמר כנראה יוכרע על פאול כזה מטופש ולא משמעותי למשחק (ולא כזה חריף כמו שנראה במבט ראשון), אבל התלונות קודם כל לאנזו פרננדז. סתם חיפש לפרוק עצבים
אנזו נתן אנזו לקח.
התלונות שלי הם לגמרי גם לשופט שהצהוב הראשון היה חוצפה, אז עשה נועת מחאה עם היד שופט שלא מסוגל לסבול את זה לא צריך לשפוט בגמר או בכלל במונדיאל.
בכל מקרה אנחנו הרבה יותר טובים ולא היינו תריכים את זה, מקווה שזה יתבטא בתוצאה בסופו ל דבר.
מישהו מהמר נגד ארגנטינה לוקחת בפנדלים?
מזמן המונדיאל הזה של ארחנטינה מרגיש לי כמו איטליה 90. רק שלא נספוג בסוף ההארכה, ויש סיכוי מצוין בפנדלים (גם אם מסי כנראה יחמיץ את הבעיטה שלו)