גמר סופר קופה 2026: זוכים בתואר אחרי 3:2 בקלאסיקו על ריאל מדריד (כבשו: ראפיניה 2X, לבנדובסקי. בישלו: פדרי, פרמין. הורחק: פרנקי)

כמה נקודות שלי-

1. משחק לא טוב בכלל של ההגנה שלנו. אריק לפעמים טעה, קובארסי במשחק נוראי וקונדה גמר אותי. אני בחיים לא אבין את השחקנים האלה שעסוקים בליווי. אי אפשר ללוות אחד כמו ויני, בסוף הוא יעשה לך כזה גול. אתה חייב להתמודד עם בייצים ולדעת מתי לתקוף את הכדור. גם בצד ההגנתי וגם ההתקפי הוא היה מחורבן.
  2. אסף צור שלח לי הודעה היום על ראפיניה ״תשתחווה״. וואלה, אין מה להגיד כבר-משתחווה. העיניים שלי רואות מה שהן רואות, אבל הכובע ממשיך להילעס בפה שלי. לא משנה מה אני אגיד, הבנאדם מסיים עוד משחק לפנתיאון. הוא לא יצליח לעבור שחקן אחד, יחטיא מצב נוח בצורה של נכה עם קבלות, ועדיין יסיים עם צמד. ראפיניה זאת תופעה שלא ראיתי בחיים, והתפרנסתי 7 שנים מלראות כדורגל ברחבי העולם ולנתח אותו. הוא תופעת טבע שלא ניתן להסביר. אסור לגעת בו. אני נכנעתי. פשוט תנו לו חוזה ושישאר לכמה זמן שצריך. לא מוכר בחיים.
  3. שאפו לדקו שהביא לנו את השוער הטוב בעולם. כמה ביטחון ושקט, וואו.
  4. דני אולמו שנכנס כמחליף הביא שינוי מטורף. הוא פשוט הקשר ההתקפי הכי טכני שלנו. גם אהבתי לראות את האהבה והחיבור שיש בינו לבין פרמין-הם מתחרים על אותם דקות, ועדיין מתייחסים לזה כמאמץ קבוצתי של שניהם. כמה אהבה יש בין שחקני הבית שלנו.
  5. לאמין ימאל לחץ יד בקרירות לקבראחל. נקמה מגישים קרה יא בור של חרא.
  6. ברגע שהוא הוציא את פדה, ידעתי שזה נגמר. יש לו מדרידיסטה אחד אמיתי על המגרש והוא הוציא אותו.
  7. תישרפי ״ריאל מדריד״. קבוצה של סמרטוטים בלי קלאס. לא סתם אני קורא להם חטאפה עם כסף-אתמול הם שיחקו ככה, והתנהגו יותר גרוע. אני מרחם עליהם וקצת כועס-הם לקחו לי יריבה שעוד כיבדתי. איזה אפסים.