חשבתי שהוא שינה… טעות שלי
תחליט, או לפי החוקה, או לא.
אם לפי החוקה, אז תצטט את החוקה.
אם חוקים לא כתובים, אז בשביל מה יש חוקה? אני יודע שלא אוכפים הכל, אבל אדומים, פנדלים, שערים, הואר אמור לבדוק לפי החוקה הכתובה.
ואני יכול לשלוח לך סרטונים של נגיעות יד ברחבה ששרקו על זה פנדל, וסרטונים דומים שלא שרקו פנדל.
לא שורקים על זה עבירה בכל ליגה, ולפעמים שולפים אדום על הרבה פחות מזה. אין אחידות ולא תהיה.
הייתה פגיעה בקרסול, והגיע לו צהוב. לא הייתה מספיק עוצמה כדי לשבור משהו. קרראס נכנס בלאמין עם יותר עוצמה וקיבל רק צהוב. יכל לשבור לו את כף הרגל או אצבע ולהשבית את לאמין לכמה חודשים.
לפי מה שאתה אומר, כל פגיעה בקרסול היא אדום וכל פגיעה בכף הרגל היא לא. זה משהו שאתה המצאת, אין את זה בחוקה, וכל שופט מחליט אחרת.
יש עבירה של אדום ויש עבירה של צהוב. למה קרראס נכנס בלאמין ולא קיבל אדום? כי זאת עבירה של צהוב. גם של פרנקי זה צהוב.
הוא לא קיבל על זה כלום.
הצהוב שלו היה על משיכת חולצה ועצירת מתפרצת.
צודק. יצא בלי כלום.
מה אומר שופט העבר פרז בורול במארקה? שהאדום של דה יונג מוצדק, אבל גם אסנסיו היה צריך לקבל אדום על העבירה על פדרי. זה הפרשן של מארקה, לא עיתון ברצלונאי.
כל אחד והדעה שלו. דעתי שאם אסנסיו וקראאס לא קיבלו אדום, גם דה יונג לא היה צריך .
סיימתי לדבר על השופט. מי שרוצה לבדוק בחוקה , יכול לבדוק. מי שמסתמך על חוקים לא כתובים, לא משנה לו מה עוד אני אכתוב.
ציפיתי לניצחון קל יחסית, והופתעתי מחוסר תעוזה במחצית הראשונה. בקושי היו מצבים, וזה מול הגנת טלאים.
אבל קיבלנו את הדרמה.
ויניסיוס עם גולאסו ענק, אני מקווה שהשתן יעלה לו לראש והוא ינסה לבד כל הזמן. קונדה היה מביך מולו.
מחצית שניה הייתה יותר מעניינת, ריאל עשו פחות בונקר ונתנו לנו הזדמנויות. חבל שלאמין היה ביום רע, יכלנו לגמור את המשחק הרבה לפני דפיקות בלב בסוף. ככה הם עוד יספרו לעצמם שהם הפסידו בגלל המזל, ועוד ייצאו מעודדים מהמשחק. לבל שפספסנו הזדמנות לתבוסה.
ראפיניה, ראפיניה, אסי ווסה מי מאטה! ![]()
![]()
![]()
הווינר על חלל הזה מתחיל לרשום לו עצמו סיפור של אגדת מועדון. אני רק מקווה שאין לו תכניות מוזרות לעזוב לערב הסעודית בקרוב.
לא כישרון על אבל מפלצת מנטלית בקו הירושה של לואיס אנריקה וסמואל אטו.
ועוד אחד שמפתח עצבים מברזל ושוב מצטיין משחק זה אריק גארסיה שמלבד הטעות השטותית בגול הראשון(ועוד אחת מאוחר יותר במשחק) נתן משחק עצום בשני צידי המגרש. באנקר על המגרש באיזו עמדה שאפשר למצוא לו.
במשחק שלנו עם הכדור זה גם היה משחק לרזומה של פרנקי. טכניקה והנעת כדור ברמה הגבוהה ביותר.
בצד החלשים זה בעיקר ימאל שלא הצליח למצוא את הפוקוס לקבל החלטות חכמות ומהירות בשליש האחרון. עוד נגיעה, עוד נגיעה שם, בעיטה במקום מסירה, מסירה במקום בעיטה.
לא משחק שהוא ירצה לזכור.
בצד הקבוצתי זה היה משחק מצוין שלנו עם חוסרים קטנים פה ושם כדי להפוך את זה לניצחון מוחץ במחצית הראשונה.
ניצחון 10(!) רצוף. הקבוצה מוסיפה עוד לבנה ועוד לבנה, ויש לנו סיבות לאופטימיות לקראת סוף העונה.
בהתחשב בלו’'ז, אני לא בטוח שאני רואה משחק שאנחנו לא אמורים לנצח עד ראיו. אפשר להגדיל את הרצף הזה פי 2.
וואלה זה היה משחק מוזר, מצד אחד בארסה שולטת, מצד שני ריאל מסתגרת שלא לומר מתבנקרת.
בארסה מנצלת את יתרונות ההתקפה שלה שזה המסירות של פדרי, הסיומת של לבה והתחת של ראפיניה ומנגד הגנה זוועתית שוב מחזיקה את המנדילים למשחק כל פעם מחדש (כמעט)
בצד שלנו לאמין כבר תקופה בכושר רע, פרנקי ממשיך לא לתרום כלום ואריק כבלם לא עובד טוב כמו באמצע והוא הופך לאריקה, קונדה וקובארסי בעונה זוועה ובמזל יש לנו שחקן שהוא תחת אחד גדול והגולים שלו לא קשורים לכלום..יוצר את חותמו כאחד הווינרים הגדולים של בארסה בכל הזמנים.
מנגד לראות את ריאל בלי דרך וצורה, בעצם כן דרך, שבה היא יושבת עם 5 בהגנה ומריצה כדורים לויני זה ממש לראות את חטאפה ומיורקה משחקות ולא את “מלכת אירופה”..מודה כבר פחות מעורר חשש מפעם.
וגם בקטע בסיום בטקס ששחקני בארסה עשו פאסיו לשחקננ ריאל בהענקת המדליות ושחקני ריאל סירבו לעשות הפוך והסתכלו מהצד, קלאס.
שימשיכו להסתכל מהצד עלינו מניפים גביעים לנצח, דוהרים אל המשך העונה, נראה מה יהיה.
חחח משה.
לפי הטבלה שלך, ב 11.05.25 הוא שיחק פעמיים מול ריאל וכבש צמד פעמיים.
יש לו 7 שערים ו 3 בישולים נגד ריאל
עדיין מדהים.
צודק קמתי בבוקר מאושר ולא בדקתי
בכל מקרה יש לו מספרים יוצאי דופן
תעברו 57 שניות ותבינו למה “עיצבן” אותי כל ההודעות על למכור את ראפיניה …
מצב של 0-0 הוא יורד עמוק אחורה לרדוף ולמנוע 1:1 מול השוער ומי שעוקב אחריו בברצלונה יודע טוב מאוד שזה לא ארוע חד פעמי אצלו.
איזה שחקן אנדרייטד מובהק
זה היה מהלך אדיר שלו.
כל אוהדי ריאל צריכים לאכול את הלב שאין להם שחקן כזה.
אוכלים, אוכלים…
גישה של מקצוען על וביצים עצומות. מגיע תמיד לתת לנו בראש ובאופן כללי למאני טיים. וכל זה עוד מברזילאי.
זה החלק שמעצבן בו
אבל לפי הסרטון הזה יהיה מעניין באימון הבא של ברזיל
שם כסף על ראפיניה
ראפיניה בטח היה מתחלק עושה כמה גלגולונים באויר ובלי כוונה פוגע בויני עם התחת וכתוצאה מזה ויני היה חוטף נוקאוט וקורס ![]()
ראפיניה גבר מדי.
יפתור את זה בלי אלימות עוד לפני שיגיעו לאימונים.
דבר אחד חסר לי מראפיניה העונה וזה המסירות המהירות האלה קדימה בנגיעה אחת שהוא בחצי תפנית ואז מיד מתפוצץ קדימה לקבל את הכדור בחזרה. עשה את זה פעם אחת מצוין אתמול אבל זו הפעם היחידה שאני זוכר העונה (בטח היו עוד). זה היה חלק ניכר מהמשחק שלו בעונה שעברה.
כמה נקודות שלי-
- משחק לא טוב בכלל של ההגנה שלנו. אריק לפעמים טעה, קובארסי במשחק נוראי וקונדה גמר אותי. אני בחיים לא אבין את השחקנים האלה שעסוקים בליווי. אי אפשר ללוות אחד כמו ויני, בסוף הוא יעשה לך כזה גול. אתה חייב להתמודד עם בייצים ולדעת מתי לתקוף את הכדור. גם בצד ההגנתי וגם ההתקפי הוא היה מחורבן.
- אסף צור שלח לי הודעה היום על ראפיניה ״תשתחווה״. וואלה, אין מה להגיד כבר-משתחווה. העיניים שלי רואות מה שהן רואות, אבל הכובע ממשיך להילעס בפה שלי. לא משנה מה אני אגיד, הבנאדם מסיים עוד משחק לפנתיאון. הוא לא יצליח לעבור שחקן אחד, יחטיא מצב נוח בצורה של נכה עם קבלות, ועדיין יסיים עם צמד. ראפיניה זאת תופעה שלא ראיתי בחיים, והתפרנסתי 7 שנים מלראות כדורגל ברחבי העולם ולנתח אותו. הוא תופעת טבע שלא ניתן להסביר. אסור לגעת בו. אני נכנעתי. פשוט תנו לו חוזה ושישאר לכמה זמן שצריך. לא מוכר בחיים.
- שאפו לדקו שהביא לנו את השוער הטוב בעולם. כמה ביטחון ושקט, וואו.
- דני אולמו שנכנס כמחליף הביא שינוי מטורף. הוא פשוט הקשר ההתקפי הכי טכני שלנו. גם אהבתי לראות את האהבה והחיבור שיש בינו לבין פרמין-הם מתחרים על אותם דקות, ועדיין מתייחסים לזה כמאמץ קבוצתי של שניהם. כמה אהבה יש בין שחקני הבית שלנו.
- לאמין ימאל לחץ יד בקרירות לקבראחל. נקמה מגישים קרה יא בור של חרא.
- ברגע שהוא הוציא את פדה, ידעתי שזה נגמר. יש לו מדרידיסטה אחד אמיתי על המגרש והוא הוציא אותו.
- תישרפי ״ריאל מדריד״. קבוצה של סמרטוטים בלי קלאס. לא סתם אני קורא להם חטאפה עם כסף-אתמול הם שיחקו ככה, והתנהגו יותר גרוע. אני מרחם עליהם וקצת כועס-הם לקחו לי יריבה שעוד כיבדתי. איזה אפסים.