רק שאלה, לפי ההגדרה, 3 דקות לא שווה 8?
הצדק נעשה ריאל כמעט גנבה את המשחק. אני מרגיש פיספוס שלא השפלנו אותם.
התואר פחות חשוב לי מזה שחסמנו מהם אפשרות לגדל מומנטום בליגה
מישהו יודע כמה גולים ואסיסטים יש לראפיניה בקלאסיקו בשנה וחצי?
אני נותן לאחיינים שלי בעיטות יותר חזקות מהכניסה של פרנקי באמבפה.
בסדר. הלחץ של פלורנטינו עושה את שלו, כשזה נגד ריאל אין שיקול דעת. עדיין הפסידו.
אם אתה בא בתלונות לגביי השער השני של ריאל, שים לב בבקשה שהשער השני שלכם הובקע מעבר לתוספת הזמן.
השופט נתן לכם התקפה נוספת בגלל השער של ויני, ולנו נתן התקפה נוספת בגלל השער של לבנדובסקי. לא רואה פה בעיה. שני הצדדים ״נהנו״ מאותו יתרון. גם האדום הוא אדום.
בכל מקרה, הייתם עדיפים. נראה שאתם שיחקתם בהילוך שני במקרה הטוב. אנחנו פשוט לא היינו מסוגלים.
לא.
החוקה מדברת על עוצמה וסכנה, ולא הייתה עוצמה.
לא תמצה בחוקה מילה על פקקים או קרסול.
תביא ציטוט מהחוקה. אין דבר כזה, זאת המצאה של שדרים ישראלים.
אם אתה צודק, אז האדום הזה היה צריך להיות מבוטל.
Campeones Campeones Olé Olé Olé
סיכום קצר של מישהו שראה דקה כן דקה לא, בטלפון -
- לאמין מעצבן. יכול למסור מיליון פעם לשחקן פנוי, וכמעט תמיד יעדיף את השואו או את המסירה המגה-מעצבנת-שהוא-התאהב-בה-כי-היא-מצטלמת-טוב עם החיצון, כשאפשר פס פשוט. ועדיין, מה שיש לו ברגליים אין להרבה. בהיסטוריה.
- אם לפרנקי מגיע אדום (ומגיע), אז גם על הבעיטות שפדרי ולאמין חטפו, כשהכדור לא באיזור בכלל, מגיע כרטיס כהה.
- ובכלל - ריאל מדריד שוויניסיוס הוא המנהיג הרוחני שלה (והקפטן. הקפטן!!!) היא קבוצה ש…לא ממש יכולה להרשות לעצמה להתלונן על ענייני שיפוט. לפני, אחרי ותוך כדי משחקים.
- מפעל מיותר, מיקום מיותר, אבל ניצחון על ריאל בקלאסיקו? בגמר? אף פעם לא מיותר. תואר ראשון העונה, בתקווה שלא אחרון.
- פדרי.
- אם אמריקאים יכולים להמציא סטטיסטיקות, גם אני יכול - ראפיניה הוא מלך שערי התחת בכל הזמנים. לא ראיתי דבר כזה, ועוד בכזו עקביות.
רגל גבוה עם גלישה קדימה לברך, אין פה מקום לספק, אדום מוצדק, לא צריך פה ‘‘עוצמה’’ כדי לסיים לשחקן את העונה עם צולבת.
יש דבר כזה, לא כתוב בחוקה נכון, בחוקה רשום סיכום שחקן, אבל בכל ההנחיות ידוע לכולם שרגל גבוה בגלישה עם פקקים לכיוון הברך זה סיכון שחקן מהרמה הכי גבוהה, כלומר אדום.
אתה לא חייב להאמין לי או לסמוך עליי.
הנה החוקים, כל אחד יכול לבדוק.
תחפש Sending-off offences
ובחוקה לא כתוב שום דבר על עבירה על שוער ברחבת ה 5 ועדיין שורקים על זה לא?
יש דברים ידועים בכדורגל, אם זה היה הפוך הייתם צועקים אדום.
תעזבו את השיפוט, ניצחתם בצדק, כל הכבוד, הלאה.
בהודעה הקודמת המצאת חוק שלא קיים.
תגיד שטעית ואין חוק כזה.
ניצחנו בצדק, ועדיין אדום שלא בצדק מעצבן.
לא המצאתי חוק וזה אדום מוצדק לגמרי.
רציתם אחידות בשיפוט לא? על עבירה כזו שורקים אדום בכל משחק כדורגל בכל ליגה, אני יכול לשלוח לך סרטונים.
לא המצאתי שום חוק, יש חוקים לא כתובים.
עבירה כזו עם פגיעה בברך יכלה לסיים לאמבפה את העונה, אין שום סיבה שדה יונג ירים את הרגל בצורה הזו.
דימה תבוא בטענות לדה יונג לה הוא נכנס בו כך? לדעתי אדום מוצדק. שחקנים צריכים לקבל הגנה במקרים כאלו.
אני רואה שאוהדי ריאל מספרים לעצמם שהם היו קרובים…
הם ניצלו מהשפלה בזכות הפראיריות שלנו בראשונה. המשחק היה צריך להפוך להיות לפרוטקול אחרי המחצית הראשונה…
כיף שראפיניה משפיל את ריאל כמעט כל קלאיסקו. עלאק לוקאס וסקז הבריזלאי…
וואי וואי כמה נקודות יש לי לתת על מה שראינו.
- זאת ריאל נוראית. ריאל שלא ראיתי הרבה זמן משחקת בצורה שלא מכבדת את המועדון הזה. בונקר מתפרצות במשחק כזה מבית היוצר של בורדלונסו. ברור שהרבה יותר יעיל לשחק בונקר מתפרצות מול קבוצה התקפית כמו בארסה, אבל גם אחרי שעלינו ל 1-0 עדיין לראות את ריאל מחכה עם חמישה בהנה ועוד קו הגנה מעליהם ושולחים את ויני בכדורים ארוכים? מעלים את אמבפה פצוע כי אין כדורגל?
- גם במשחק מחורבן ואפור בהגזמה של ריאל מדריד היחיד שיכול להחזיר את ויני מהרצף הרע שלו הוא רק קונדה. הוא, קובארסי וגם אריק צריכים כנראה לבקר גם הם בכותל. אולי קונדה יתחיל לנוח עם ההגעה של קאנסלו.
- היה פה משחק עם הרבה בגרות שלנו. לאמין ביום רע לא הפסיק ללחוץ ולשגע את קו ההגנה של ריאל. גם יתר עמודי התווך תפקדו כמו פדרי, ז’ואן וכמובן מלך התחת ראפיניה שדאג לכבוש בעזרת אסנסיו. בכללי ראיתי שברצלונה מנסה להיות פחות נאיבית מול מובילי כדור, ומאוד השתדלה להקשות על ריאל את כל היציאה שלה קדימה. נשאר רק שהקו האחורי יעבור את גיל ההתגברות.
- ריאל ובארסה לא יהיו פקטור באירופה. אף אחת מאיתנו לא שם וזאת תעודת עניות ללה ליגה שצריכה כבר להקל במגבלות שנולדו שם איי שם בתקופת הקורונה. לא נצליח להדביק את מה שקורה באנגליה אם כך נראה המיטב שיש ללה ליגה להציע.
- צ’אבי נכון או לא, נראה שאין אף צ’אבי בעירו.
- התמונה שממחישה עבורי את המצב במדריד:
קפטן ויני. כן, תנו לזה לשקוע.
נ.ב
לדעתי זה היה אדום על פרנקי.
נ.ב 2
רק אני פחדתי שאם אראוחו יחטוף גול איך שיכנס הוא פשוט יתמוטט?
אני חושב שכשהשופט נתן את הכרטיס אדום הזה, הוא שיקלל בתוכו ‘פקטור דה-יונג’.
במונחים של הרכות של ההולנדי, הכניסה הזאת הייתה כמו כניסה עם שתי רגליים קדימה, לתוך המפשעה, עבור שחקן נורמטיבי.
זה עובד ל-2 הכיוונים - אם נוגעת בך טיפת מים, וזה לא אדום, למה נגיעה מפרנקי נחשבת עבירה מסוכנת?
מעניין אם זה בחירה של פרז או אלונסו לתת לאפס הזה קפטן. לא יפתיע אותי אם גם זה נכפה על אלונסו.
בריאל זה עובד לפי ותק, וינסיוס אחד השחקנים הכי ותיקים בקבוצה ולכן הוא קפטן שני לפני טיבו.
תשמע זה היה כך גם בברצלונה אבל אז פליק שינה את זה או לפחות אני חושב…
אני לא הייתי נותן לו לגעת בסרט הקפטן.
למרות שהגול שלו כנראה יקנה לו הארכת חוזה וזה טוב בשבילנו. אז יאללה ויני!!!
בטח שינה, לכן טר שטגן אהוב ליבו קפטן ראשון.