ויני הביתה. די נמאס לי מהשחקן הזה. הוא בידיוק אבל בידיוק סוג השחקנים השנוא עלי בכל 30 שנות צפייתי בכדורגל. הוא בחיים לא יהיה וורלד-קלאס. אבל בחיים. מיותר. למכור לאיזה פרייר תורן.
ברהים דיאז הוא כל הקלישאות על שחקן ספסל שעושה הכל נכון בשביל לתפוס מקום בהרכב. אז תנו לו מקום בהרכב. מגיע לו!
בדיוק זו הנקודה. אין מה לדבר על זה כי זה משהו שצריך להתמודד איתו, כמו מזג האוויר. יש בכדורגל לא מעט החלטות 5050 שחלק ילכו לטובתך, חלק לרעתך, ותמיד תרגיש שדפקו אותך. זה לא פוליטקלי קורקט כמו שאמרת בתחילת ההודעה, אלא הבנה שזה משהו שהוא לא בשליטתך ויציאה מנקודת הנחה שאף אחד לא מנסה לדפוק אף אחד. אם נניח אחרת, אנחנו נהפוך לאוהדי ברצלונה שמתעסקים רק בשיפוט.
בתאכלס השופט אתמול מהשנייה הראשונה היה נגדנו ונתן לעשות על השחקנים שלנו עבירות חופשי,זה שהואר תיקן אותו זה רק איזן את השיפוט החד צדדי שלו לטובת אלמריה בכל שריקה כמעט,נכון שהם כנראה לא היו צריכים להתערב הגול של ויניסיוס כי אין הוכחה חד משמעית שהשופט טעה בפסיקה הראשונה שלו,אבל מפה ועד לבכי הזה שאנחנו רואים מאתמול בערב? מביך.
אגב,הרגל של ג׳וד מצבה? איך זה לא היה אדום?
אנחנו כאוהדים מדברים גם על ההופעות של שחקנים שאין לנו מה לעשות כדי לשנות או על ההחלטות של המאמנים.
מדברים על השיפוט כי הוא חלק מרכזי במשחק הזה שאנו צופים בו. ונותנים ביקורת לרמה המיקצועית של השופט כמו שנותנים לקרבחאל.
יש “פחד” או שזה נחשב לא מגניב מלדבר על השיפוט כי זה כל הזמן מגיע למריבות של ילדים קטנים כשבתכלס אפשר לדון בשיפוט (גם ספציפית וגם בכללי) בצורה בוגרת ויעילה. כמובן שזה לא ישנה כלום אבל היי לא ראיתי למשל שהצעקות של טיטי השאירו את מודריץ על הספספל.
אני תמיד חשבתי שכל מיני תאוריות קונספירציה (פרז קןנה שופטים, ברצלונה ונגריירה וכו’) זה שטויות במיץ אבל יש דברים שכן יכולים להשפיע. שופטים הם סך הכל בני אדם וגם להם יש רגשות.
זה לא הזוי לחשוב שבגלל הוידאוים שריאל טי וי משחררת על השופטים אז הם מגיעים בגישה של “אני אחנך אותם” או ששופט יתעצבן על שחקן כמו ויני ולא ישרוק לו על עבירות ברורות כי “הוא בכיין”.
בקשר למשחק הספציפי הזה- אני אישית חושב שהייתה יד של ויני ואישור הגול היה טעות.
, אבל מבחינתי במכלול אם הייתי צריך לתת ניקוד (ואני צריך) זה לגמרי מתאזן עם העובדה שראמזני למשל היה צריך לקבל אדום כבר בדקה ה50 או העובדה שהשופט פשוט התעלם ממלא עבירות שנעשו על ריאל.
שלא לדבר על זה שבלי הואר שעשה טעות אחת לטובתינו. היו מתבצעות 2 טעויות נגדנו.
זאת לא יד ולא משנה מאיזו זווית רואים. אין שום סיכוי שהכדור היה עף למרחק כזה ובעוצמה אם היה פוגע ביד. 100% כתף.
הפסילה של הגול של אריבאס לא הייתה אירוע אם השופט לא היה עיוור ורואה עבירה ברורה על בלינגהם בתחילת המהלך. אם הוא היה עושה את העבודה שלו לא היה פה על מה לדון.
למעשה כל ההחלטות של הVAR היו נכונות והכי מצחיק ששופט הVAR היה הרננדזX2 שידוע באנטי שלו לריאל. אם הוא פסק לטובתנו תבינו לבד כמה ההחלטות היו ברורות.
כאן רואים שזה פגע לו בשריר הדו ראשי.
בכל מקרה, זה גבולי . לפי החוקה , במקרים גבוליים הואר לא צריך להתערב. אם הוא התערב, זה בניגוד לחוקה.
אתה יכול להאשים אותי שאני אוהד בארסה ואני לא אובייקטיבי. אבל שופט העבר פרז בורול ממארקה הוא ממש לא אוהד בארסה. תקרא מה הוא אמר.
אני תמיד השתדלתי להימנע מדיבורים על שיפוט, אני מכיר את מנו דה בורגרוס הנוכל, ששפט אותנו נגד סביליה בפיחואן, השופט והקלאסיקו הבלתי נשכח ב-2017 וגם כעבור שנתיים, גונזאלס-גונזאלס וחוץ מזה אין לי את הידע והזיכרון להגיד מי דפק את ריאל מדריד מתי וכן הלאה.
ובכל זאת אני מרגיש לא בנוח אתמול. חגגתי את שער הניצחון באינסטיקנט. נכון שהשופט שם היה יכול לקבל החלטות יותר טובות כלומר השופט על כר הדשא, וחלק מזה הוא נגזרת גם של “גמישות החוקה”\החוקים החדשים עם הפנדלים הרכים ועדיין, אני לא שלם באמת עם אף החלטה. לדעתי “ליטפו” את ג’וד בלינגהאם במהלך של ה-3:1 שלהם לדוגמא. בפנדל יש ספק עבירה קודם לכן גם אם הבלם מתח את היד. הגול של ויניסיוס ג’וניור-גבולי-גבולי.
אבל זה שצ’אבי האידיוט לא היה יכול להסתפק בניצחון המפואר של הקבוצה שלו ובהופעה המדהימה של לאמין ימאל והיה חייב לקשקש על ריאל מדריד [הרי אם זה היה הפוך וקרלו אנצ’לוטי היה נשאל על משחק בו לכאורה השופטים עזרו לברצלונה - יש לכם ספק שהוא היה מתחמק באלגנטיות?] - זה כן מעצבן. גם טיפש וגם ילדותי.
כן, זאת הזווית מאחורה שהראו לשופט והוא החליט שזאת כתף.
בהודעה הקודמת שלי יש לינק לסרטון שרואים את ויניסיוס מקדימה, ושם נראה שהכדור פגע לו בדו ראשי. תסתכל בעצמיך.
את הזווית הזאת ואר בחר לא להראות לשופט הראשי.