מחזור 21: ניצחון 2:3 דרמטי על אלמריה בחסות ה-VAR| ג'וד, ויניסיוס וקרבחאל

תאמין לי הייתי מעדיף להפסיד מאשר להוציא נקודות ככה ולתת את הבוסט ביטחון הזה לויניסיוס(:face_vomiting:) ואנצלוטי
תצוגת נפל קיצונית ואלה נקודות שקר שבמקום לתת את הכאפה המתאימה ידברו רק על ״רמונטדה״ בשקל וחצי

אין לי ספק שאלה תופעות לוואי של לשחק עם ויניסיוס

יותר ממך זה בטוח.

אם שריקות דומות היו קורות לטובת הקבוצה שלכם , לא הייתם מוציאים מילה.
במקום להתעסק מאיך שהקבוצה שלכם נראית אתם מתעסקים בשיפוט של קבוצה יריבה.
להזכירכם אנחנו אלו שהפסדנו אליפות בגלל שיפוט במשחק מול סביליה לפני שנתיים.

עכשיו רק שפדה ורודריגו בסדר ואפשר לנוח בשקט.

אני מלא בתסכול מאנצ’לוטי. אבל נשמור את הדיונים הרציניים ליותר מאוחר כשנרגע קצת.

בלינגהאם גאון כדורגל. קבלת החלטות מדהימה כל פעם מחדש. במהלך של הגול הוא מסר לאגף השני מהאוויר ופתח את כל השטח, וגם בישל במקום לחפש את השער ממצב לא נוח. איזה רכש מדהים.
מצד שני, לחלוץ שלנו, חוסלו, יש תנועות של איש קשיש.

איבדתי תקווה לראות את גולר.

ג׳וד הוא חייזר כדורגל, השחקן המוכשר ביותר בכדורגל העולמי ועם אופי ששמור לטיטאנים הגדולים ביותר של המשחק, הוא יכול להיות עבורנו מה שמסי היה לברצלונה בעשור וחצי הקרובים.

חוץ מהשער של ויניסיוס שעד עכשיו אני לא יודע אם זה יד או כתף ולכן הואר היה צריך כנראה ללכת עם השופט,ההחלטות האחרות היו מוצדקות לחלוטין.

לגבי המשחק,אין מה להגיד חוץ מתודה ג׳וד בלינגהאם ופאקינג דני קרבחאל הגבר על!!!
מקום ראשון.

מקווה שאנצ’לוטי שם לב, ג’וד במחצית השנייה בקישור מתחת לחלוץ אולי המחצית הכי טובה שלו אצלנו, שער ובישול ועוד שער שנפסל ואינספור מהלכים, שם יותר נוח לו ושם הוא הכי טוב, הולך ימינה משחק עם ברהים וקרבחאל, הולך שמאלה משתף פעולה עם ויני וגרסיה, נכנס מהאמצע לדאבל פס או לאיים על השער מקו שני, גאון כדורגל.

חוסלו לא עשה הרבה חוץ מזה שהתמקם בין שני הבלמים והעסיק אותם כל התקפה, זה שיחרר את כל השאר.

מודריץ’ לא נכנס וזאת כבר בשורה לא קטנה, עכשיו 433 כשפדה וקמא מאחורי ג’וד.

למה בעצם לא לפתוח עם חוסלו? אני באמת מנסה להבין איך מאמן עם ניסיון של עשרות שנים לא מבין שמול קבוצת תחתית שתסתגר כדאי שיהיה לנו חלוץ רחבה קלאסי.
נסתרות דרכי קרלו.

כמה נקודות:

• לא מגיע לנו לנצח.

• הקבוצה עייפה מאוד, רואים את זה על כולם כמעט, חבל שיש לנו דחליל על הקווים שלא מבין מה זה רוטציות עד שהוא מקבל סטירה.

• רודריגו ממשיך לאכזב. נמאס לראות אותו חד במשחק מעשרים משחקים, ולא, זה לא קשור לימין או שמאל.

• השלושער של וניסיוס מול ברסה אולי הנזק הכי גדול שקרה לנו העונה (כולל שלוש הצולבות).

• כדורגל היה משחק קשוח בעבר, היום הוא משחק של ערסים. הכל כשר בליגה הספרדית, תפיסות, זריקת רגליים, עבירות מלוכלכות. לא משנה מה יעשו השחקנים או כמה פעמים, הם לא יקבלו צהוב כל עוד המשחק לפני הדקה 75.

• בלינגהאם פנומן!

• אני חוזר בי, הארכת החוזה של אנצ’לוטי זה הנזק הכי גדול.

• לא מגיע לנו לנצח.

מאז שויני החסר אונה חזר למגרש הקבוצה שוב משחקת על הפנים. מחרב התקפות סדרתי. בלתי נסבל.

כל מי שראה יד בגול של ויניסיוס, תעצרו הכל ותלכו עכשיו לרופא עיינים ואל תנהגו בדרך לשם, אתם לא רואים טוב …
וזה לא בושה להודות בזה, יש גיל מסויים שהראייה מתחילה להדרדר, פשוט צריך לטפל בזה כי לא להזות דברים. ויפה שכולם פה נותנים ביקורות לשופט על החצי השני בלי שולם מילה והתייחסות לחצי הראשון וכל העבירות שם. על העבירות במשחק הפתיחה של ברצלונה נגד חטאפה בתחילת העונה חודשיים דיברו בפורום המקביל.

השופטים בספרד הם פח אשפה.
הם עסוקים בלחשוב שהם אלוהים ותפקידם לחנך.
הם לא שומרים על שחקנים, גם אחרי חצי עונה שהם רואים את כל הטעויות שלהם הם לא משכילים לתקן או לשפר.
זו הסיבה שכל הליגה קיבלה פס חופשי להיכנס בויני(אפילו שאפשר לבוא בטענות להתעסקות המוגזמת שלו סביב שריקות) וג’וד.
זו הסיבה שאתלטיקו מסיימת משחקים עם 11 שחקנים על המגרש.
זו הסיבה שג’וד מדמם ברגל במחצית הראשונה מכניסה שאפילו לא זיכתה אותו בשריקה לעבירה.

בגרמניה הוא סיים עונה עם 8 צהובים, בספרד כבר יש לו 5 רובם אפילו לא מעבירות אלא מהתנשאות של שופטים.

אם לריאל אסור להתעסק בשיפוט כשהוא נגדה אז שאף אחד אחר לא יתעסק בו כשהוא לטובתה.

אפשר בלי דרמה?| כמובן שצרחתי ב-2:3 המרגש של דני קרבחאל, זה ניצחון כל כך חשוב וריאל מדריד גם אוהבת לנצח ככה אבל זה היה ערב מביך אני חייב לציין. על ההדחה מהקופה דל ריי כולנו היינו סלחנים וקיבלנו את זה – או.קיי, בסדר, הקבוצה מוציאה מעצמה מאה אחוז וכן הלאה. היום זו הייתה הפקרות, זו הייתה בושה. לא הגיע לנו.

הדעה שלי תהיה לא פופולארית. קרלו אנצ’לוטי הודה בטעויות שלו וזה לא קורה כל פעם אז מי אני שאתווכח עם הדון. אני גם מאלה שתמיד מזכירים את 2014-15 שלא נשאר ממנה זיכרון אמיתי - הוא לא יודע לנהל סגל, הוא שוחק את כולם, יש מיליון ואחת דוגמאות. אבל גם אם הקבוצה עייפה זה לא אומר שצריך\מותר לעשות טעויות פאתטיות כאלה אחרי 38 שניות או לא לבעוט לשער בכלל מחצית הראשונה. איפה האחריות של השחקנים עצמם? לבשל שני שערים ליריבה זה יותר מדי. להיראות כל כך גרוע במשחק בית זה יותר מדי ועל אחת כמה וכמה נגד האחרונה בטבלה גם אם ידענו שלאלמריה יש שחקנים לא רעים בחלק הקדמי.

היכן האחריות של נאצ’ו שאני חולה עליו אבל כמה אפשר לטעות? לפני המשחק דווקא היה מרגש, מתאים לו להניף גביע, היה נראה שהוא אפילו קצת נבוך מהמעמד| איפה האחריות של ויניסיוס ג’וניור שלא ממש היה חדש תחת השמש? אמנם לא רב אבל זה לא היה כדורגל| איפה האחריות של רודריגו שלא הופיע?| קפה היה יכול למנוע את השער הראשון ואפילו אנטוניו רודיגר נעלם. טוב שהמספרים התיישרו כבר והבלוף של אחת ההגנות הטובות בעולם נעלם לו.

השחקנים באו קצת יהירים, נפוחים ומחפפים בהגנה כי בהתקפה לא ראיתי שאין לנו רגליים, זה עליהם. זה קצת קשה לי לקבל ניצחון כזה. מה ביקשנו, 0:2 רגוע? נקודות שקיבלנו בברכה באמת אבל זה מותיר סימן שאלה לגבי ההמשך. זה משחק שהוכיח למה אנחנו לא זוכים באליפויות לדעתי.

אני תמיד מתרחק כמו מאש מסוגיות שיפוט והעניין הזה תמיד מעייף – כמעט כמו שהיה לצפות בנו היום ועל הסיבוב בערב ויתרתי - אבל גם עם זה אני לא מרגיש בנוח. הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלי ב-3:1 של אלמריה – כל כך סמלי שזה סרחיו אריבאס בנגיעה רכה – איזה מזל שהשער בוטל. קשה לי קצת עם הפנדל, הגול של ויניסיוס בכתף זה לא רק האמא של הפוקסים אלא מאוד גבולי…

הלאה, רוטציות. קודם כל קרלו תמים אחרי 30 שנה במקצוע? שחקן יגיע אלייך ויגיד שהוא עייף ולא כדאי שישחק? רוטציות זה לא רק עניין פיזי אלא גם מנטאלי. להטריף את השחקנים, למנוע שאננות, שאף אחד לא ירגיש בנוח במקום שלו. חבל שברהים דיאס וחוסלו זוכים לעתים ליחס כאילו הם מריאנו דיאס ואדן הזאר. ויניסיוס לא מסר כמעט אף פעם כשהיה צריך, רודריגו צריך לבדוק אם יש לו תמונה לאינסטגרם מהמשחק היום כי לא ראו אותו. לא מסוגל לפרגן לקרלו שהוא התעשת במחצית וביצע שלושה חילופים. הוא מתעקש לחזור על 2014-15 כנראה.

דיברנו על ההרכב: איזו סיבה יש לא לפתוח עם פראן גארסיה במשחק הזה? מסורבל, זה נכון, אבל כל כך מהיר, הרמות טובות תוך כדי ריצה, גם כדורי רוחב טובים – לחלוטין הוסיף המון למשחק שלנו. אסור לשכוח שהוא משחק גם עם ויניסיוס שנהרס לו בשלט בסוני האפשרות ל-X. וכשהיריבה באה עם שלושה שחקני הגנה אז די מתבקש מול האוטובוסים לשחק עם חוסלו כי זה מקל גם על היתר. לא במקרה ג’וד בלינגהאם הגיע ליותר מצבים, ולא רק הוא.

מחכה לראות את אדוארדו קמאבינגה מקבל אשראי בהרכב ועולה בטירוף. פשוט לא היה אפשר להוציא לו כדור מהרגל, גם אם אני לוקח בחשבון שאלמריה עייפה מאוד.

כנראה שזה לא הוגן “להתלונן” בערב כזה בו גירדנו ניצחון, ועדיין – חבל שהמספרת של ג’וד לא נכנסה – כל הרחוב שאג. הוא עשה את זה כל כך מהר, בהחלטיות, באתלטיות וגם בעוצמה. בדקות של שיא הלחץ הוא העביר הילוך, לא טעה באף החלטה שקיבל, כל המסירות נהדרות, גם עשה בקלאסה את ה-2:3 שנפסל בצדק. חשוב גם שבעט את הפנדל, להוריד קצת לחץ, לנפח מספרים, כל הכבוד לו. ג’וד עושה המון הגנה ואפשר לשחק איתו, עם ואלורדה ועם קמאבינגה נניח בקישור במשחקים כאלה ולהרוויח עוד שחקן התקפה.

תסריט בו ג’וד מנצח את המשחק עם המספרת הזו שבכל אירופה יראו עוד מיליון פעם זה מרגש מאוד, אבל בסדר לי גם המציאות. דני קרבחאל בעונת שיא מגיע “עם כל הלב ועם הנשימה האחרונה שנשארה לי” ומנצח. זה כן מרגש. וכמה הולם אותו סרט הקפטן. הקבוצה עושה קצת שטויות לאחרונה, תחזרו לשחק כדורגל. אסור לוותר על האליפות הזו. האללה מדריד!

למה אתם עדיין פה? לכו לראות ג’ירונה - סביליה.
פאק איזו קבוצה.

אני אנסה להסתכל על חצי הכוס המלאה.

• קרלו הודה בפה מלא שההופעה הזאת עליו ושהם העריכו לא נכון את המוכנות הפיזית של השחקנים. לא יודע במה צריך לעשות דוקטורט כדי להבין שחובה לעשות רוטציות אם השחקנים שלך שיחקו 330 דקות סופר אינטנסיביות בשבוע האחרון, אבל היי, לפחות עכשיו הם מבינים את זה, למרות שלפני המשחק הוא אמר שהקבוצה שיחקה לא טוב מול אתלטי מכיוון שהייתה מותשת. שיהיה בריא הבנאדם, אני לא מצליח להבין אותו.

• הקבוצה הזאת מפגינה אופי מדהים. ג’וד בעיקר. אני ממש אוהב ניצחונות כאלו, הם יהיו משמעותיים בהמשך, אני בטוח. הם נפלו מהרגליים במחצית הראשונה, אני לא יודע מאיפה הם מצאו את הכוחות לשחק כמו שהם שיחקו במחצית השניה.

• לפני המשחק ביקשתי רק ניצחון ובלי פציעות, וקיבלתי את מבוקשי. רק ביום חמישי החבר’ה האלה נטחנו עד דק מול אתלטי, ראו עליהם בבירור את הסימנים גם הערב, לבקש מהם גם יכולת טובה ולנצח בקלילות זה יותר מדיי.

יאללה עכשיו כמה ימים מנוחה, לג’וד אפילו קצת יותר כי הוא לא ישחק מול לאס פלמאס, משחק הבא יהיה יותר טוב.

אתה יודע איפה נגמרת הכתף ומתחילה היד? קראת את החוקים אי פעם?

אתה ראית איפה נגע הכדור?

השיפוט במשחקים זו סוגיה בעייתית לכולם.
כלפי חוץ אני מניח שכולם רוצים להיות בפאסון של “אני מעל השיפוט, לא רוצה להגיב/להתלונן, שאחרים ידברו”. זה הפוליטיקלי קורקט, גם אם לפעמים התחושה היא שהשופט דפק את הקבוצה שלך. ואגב אם לא השיפוט עצמו אז החוק (איפה נגמרת מתחילה היד ביחס לכתף, אם המילימטר לא עוזר לתוקף).
אני לא אוהב את זה שיש התעסקות בכמה אכלו לנו ושתו לנו (ערוץ הטלויזיה של ריאל שעושה כל הזמן חישובים של כמה השופטים נגדנו), ומצד שני מצחיק אותי שהאחרים גם עושים זאת כל הזמן.
כנראה שזו רק דרך להוציא קיטור, כי קשה לי להאמין ששופט מגיע למשחק עם כוונות לקפח או לצ’פר מהבית, או לחילופין אם ראה שטעה פעם קודמת- “להחזיר” למקופחת בפעם הבאה.
וגם המאמנים עושים את זה הרבה פעמים עם “קלאס” אבל כאחרוני האוהדים. קרלו הפעם אומר שכמובן כל ההחלטות נכונות (ואם הלכו נגדו בעבר הוא בפוזיציה של לא רוצה להתלונן אבל כולם ראו), צ’אבי יגיד שאין מה לעשות וצריך להתמודד (כלומר קופחנו שוב וזו הסיבה שאנחנו לא במקום ראשון).
העניין הוא שטעויות קרו, קורות ויקרו, ובלשון ציורית לכולם מרוחה החמאה על הראש (נהנו משיפוט בעבר), ולכן לא כדאי לצאת לשמש (לקטר כאילו הם המקופחים תמידית).
ואחרי החפירה הזו תמיד הרגשתי שלדבר על השופט והשיפוט לאחר שנגמר משחק זה סוג של לוזריות כי אתה לא יכול להשפיע על השופט ולכן נכון יותר לדבר על מה שבשליטתך.

דבר אחד רק אבקש מאוהדי ברצלונה,בואו לא ניגרר(ה) לדיון על שופטים,בסדר?:nerd_face: