באמת לא מבין את הדעה הזאת (לא רק אתה, קראתי בעוד כמה מקומות).
אם כבר יתרון שלג זה לבאיירן שרגילה לשחק בתנאים כאלה.
יותר קשה לפתח כדורגל מהיר על הקרקע בתנאים כאלה.
אנחנו לפי ההרכב גם ככה באנו להיות אנטי כדורגל אז אולי התנאים וההרכב גם יחייבו את באיירן להיות קצת אנטי
ויסקה דינמו קייב!
אני מאוד כועס על ה3 בלמים. מאוד. ראבק, תרוץ עם מערך אחד דיי לבלבולי בייצים האלה. ברסה אף פעם לא הצליחה במערכים האלה באמת, גם כאשר ניצחה זה היה נראה כמו זיוף.
מציע לחכות לראות איך ישחקו בפועל אבל אני לגמרי מסכים בייחוד שהמאמן הוא מר ״נחיה ונמות עם השיטה של ברצלונה״
שביט, לא כתבת כתבה מקיפה עח מערך ה 3-4-3 של צ’אבי באל סאד?
אני מרוצה מהמערך ומאמין שנראה משחק טוב שלנו…
זהו, אתם יכולים לרדת על התמימות והטמטום שלי.
כן, אבל אני לא רואה כרגע מהשיטת משחק שראיתי אז כלום. הייתי מוכן לקבל מערך שונה עם אותה שיטה, אבל אני מקבל קומאן בתחפושת. במשחק הראשון והשני יכולת לראות משהו אחר, משם-נאדה. אני מאוד ספקטי שאני אראה משהו שונה ממה שראיתי נגד ויאריאל או עם קומאן.
מרגיש שהמעמד של אריק מתערער. מרגיש שלצ’אבי אין פתרונות כרגע. אני לא בטוח שכדאי לנו לעלות שלב. מצד שני לא בטוח שכדאי לנו ליגה אירופית. איפה חותמים על מקום רביעי? אנחנו חייבים להוריד את כמות המשחקים ואת כמות הכשלונות האפשריים.
אין דבר כזה מערך רשמי. המאמנים שולחים רשימה של 11 שחקנים, והגרפיקה הזאת סתם לוקחת מערך של 5-3-2 ומציבה את המגן הימני של המערך הזה כקיצוני כדי לסדר אותו כ4-3-3.
אגב, ה4-3-3 הזה מזעזע לא פחות מ5-3-2. אם קומאן היה פותח עם ה11 האלה היינו שוחטים את האמאמא שלו.
בנפיקה 1
אז כמה עולה לפתוח את החוזה של אונאי אמארי?
צ’אבי יפתח צעירים my ass. באלדה לא נספר אפילו, למרות שבמשחק הקודם מול באיירן הוא נכנס באותה סיטואציה והיה מצויין. שלא לדבר על זה שהוא עלה מלכתחילה עם שחקן פצוע בן 200.
זה בדיוק מה שפחדתי לפני החתימה של צאבי. אתם כותבים כאילו צאבי משאיר על הספסל את איניסטה ומסי בשיאם ושם במקומם את ממפיס ודמבלה.
זה מה יש. אפשר לחשוב באלדה היה פותח .
אני הייתי ספקן ואני גם עכשיו ספקן לגבי צאבי. אבל המשחק היום לא יוריד לי שום דבר ממנו. חבל שהוא עשה את עושה טעות שקטש עשה בזמנו.
רק שישאר 1-0… טוב רק שישאר 2-0…
רק תגיד לי שהוא צעיר וחסר ניסיון, ואיתו באיירן היו מפרקים אותנו ותעבור רשמית לצד השני.
לא ביקשתי מצ’אבי כלום. ביקשתי ממנו שלא ישקר לי כמו שכל המאמנים הקודמים שיקרו.
הנטייה האוטמטית שלך להקצין לא תהפוך אותך לצודק יותר .
מתי הוא שיקר לך? לשפוט מאמן בצורה כזאת זה בדיחה. ואני לא עשיתי את זה גם לקומאן בהתחלה.
שקבוצה שהיא כנראה בין ארבע הטובות באירופה פוגשת בביתה קבוצה שהיא בקושי ברמה של הבתים בליגה האירופאית זה בד"כ התוצאה. עם באלדה האדיר או בלעדיו ובשביל הגילוי הנאות, אני מסכים שהוא צריך לפתוח.
מסכים
כעסתי כשהוא לא פתח וזעמתי כשצ’אבי הכניס את מינגסה, ועוד כמגן שמאלי!
ספק עדיף להישאר ב-10 שחקנים.
החלטה ‘שמרנית’ אך בפועל מטומטמת לחלוטין וצפויה כשמדובר במאמנים מקובעים וסתומים כמו קומאן וואלורדה, אבל אני מאוד מופתע מצ’אבי
החומר של השחקנים מבאס, יש לנו יותר מדי זבל ופחות מדי כשרון. מינגסה פח והחלום שלו בגול הראשון היה צריך לסדר לו מקום בספסל ככה לחצי שנה בכיף. הגול השני זה חלום של טר שטגן ההוא שרצה משכורת הכי גבוהה מבין השוערים. זה לא מתקבל בשום תירוץ.
ואח"כ שהשחקנים אומרים שזה כמו גמר אני לא מאמין להם, כי בגמר עולים לרצוח, ומינגסה או טר שטגן חטפו גולים של רמה ארצית.
לא חשוב, מקווה שגם באירופאית נעוף ונוכל במקום זה לתת לצ’אבי לאמן. הוא מאוד שמרן, הרבה יותר ממה שחשבתי אבל זכותו להוכיח ולקבל זמן.
נעוף בליגה האירופאית אבל זה לא רצוי. אנחנו בהפרש די גבוה מהמקום הרביעי וכרגע לזכות באירופאית צריך להפוך להיות יעד מספר אחד של צאבי.
ההדגשה היא בשביל ליאור… זה שאני לא רואה אותנו זה לא קשור, זה עדיין צריך להיות משימה של צאבי. בגלל הכרטיס לליגת האלופות לא בגלל שאני שם על התואר הזה…
איזה לזכות באירופית? אתה רואה אותנו?