הליגה האירופית 21/22 - הדיון המתגלגל:: מודחים ברבע אחרי הפסד 3:2 (4:3 במצטבר) מול פרנקפורט (בוסקטס, ממפיס)

לא בטוח לגבי אלבס. אולי בן 39 יקבל מנוחה באמצע השבוע.
צ’אבי משום מה לחוץ על שחקני התקפה הרבה יותר משחקני ההגנה. אני חושב שכרגע זה טורס+טראורה+עוד אחד.
נדע עוד כמה ימים.

טוב, אז גם אובמיאנג באופציות.

מעניין מי מבין ה-4 יישאר בחוץ, לפחות לנאפולי.

מועד אחרון לרישום - רביעי הקרוב בחצות.

מניח שאלבס ישאר בחוץ, הגיל והצורך במנוחה פעם בשבוע יחד עם הצורך בהתקפה.
מהמר אפילו שצ’אבי יהפוך את אדאמה ליורנטה של ספרד, הקיצוני שמשחק מגן.
מספיק מהיר לתמוך בהתקפה, אם גם קצת ילמד איך להגן אולי זאת החלטת העשור.

האמת? זה לא בדיוק מגן, אבל להיות שחקן קו במערך של 3-4-3 או 3-5-2 יכול להיות מהלך מדהים, כמו שקונטה עשה עם ויקטור מוזס בצ’לסי. להיות מגן פרופר זה לדעתי משהו שיכול להיות קצת גדול על הבנת המשחק של אדאמה.

האמת שככל שאני חושב על זה, אדאמה יכול להיות רכש שידחוף את כל הקבוצה קדימה.

זה מה שהוא שיחק בוולבס בהתחלה, לתפקיד הזה לקחו אותו. הוא סרב לעבור לטוטנאהם בשביל להיות מגן, הוא רוצה להיות קיצוני.

לא מצאתי לזה יותר מידי מקורות אבל אני חושב שזה הגיוני . אלבס הוא זה שלא ישחק באירופאית.

https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1488853242318659585

הבנאדם בן 205. ברור שהוא לא ישחק באמצע שבוע. גם ככה צ’אבי מתחנן לטחון אותו 90 דקות בליגה כל משחק.

ברצלונה מפרסמת רשמית את רשימת השחקנים לליגה האירופית -

אלבס בחוץ.
פראן טורס, אובמיאנג ואדאמה בפנים.

אמרתי לכם כבר לפני 5 ימים :slight_smile:

הסגל של ברצלונה -

אומטיטי, לנגלה, ממפיס, רוברטו ופאטי עוד פצועים.

אראוחו לא קיבל את האישור הרפואי, לאחר הפציעה מול אספניול, ונגרע מהסגל גם הוא.

אלבס לא רשום לאירופית.

הסגל של נאפולי -

אם חשבנו שאירופה כבר לא תהיה מעניינת, היישר ממאבקי הצמרת באיטליה מגיעה נאפולי, אחת הקבוצות המדוברות של העונה הנוכחית שמציגה סך הכל כדורגל מצויין עם חזקה, והתקפה מהירה ואתלטית. כל זה נעשה עם בילד אפ נמוך במטרה לייצר יציאה קדימה על שטחים ריקים, וכך לנצל את האתלטיות והמהירות של החלק הקדמי.

נאפולי כרגע נמצאת במקום השלישי אחרי מילאן ואינטר בהבדל של שתי נקודות מהמקום הראשון, כשהיא מעמידה את מאזן שערי החובה הטוב בליגה האיטלקית עם 17 שערים בלבד. אפשר לייחס את זה כמובן לאוספינה השוער הקולומביאני המצויין שלהם, אבל מעל הכל לקוליבאלי שמהווה כבר כמה שנים טובות המבוגר האחראי בהגנה של הנאפוליטנים.

לפי תמונת הסגל נראה שהתמזל מזלינו, הואלי והווינגרים של נאפולי זו נקודה חזקה אצלהם, כשהם ללא פוליטאנו ולוזאנו המצויינים, ועל כן סביר להניח שנראה שלישייה קדמית מהירה בסגנון של אינסינייה, אושימן ודריוס מרטנס (מלך השערים של הקבוצה עם כיבושים) או אלמאס. כפי שציינתי קודם החלק הקדמי של נאפולי בעיקר אוהב לרוץ שטחים מתים, וכמו בבארסה הם יותר מנתבים את השטח לצד ימין, שם מהקישור גם מגיח אנגיסה שיודע להוביל כדור קדימה בקצב גבוה. בצד שמאל מנגד, אינסינייה יורד הרבה פעמים לעזור לקישור, ומאפשר עלייה קדימה של מרקו רוי, בעוד הקשר הנוסף באמע מכסה על השטח מאחוריו.

צ’יפ לצ’אבי:
אפשר לומר שהסגנו של נאפולי ביציאה קדימה מאוד מזכיר את בארסה, ועל כן יש לה נקודת חולשה מאוד ברורה שגם היא מאוד תואמת למצב בברצלונה: פאביאן רואיז- המקביל של בוסקטס. אם רוצים לחנוק את ברצלונה, כל מה שצריך לעשות כיום זה לחנוק את בוסקטס עם לחץ, אותו דבר עם פאביאן רואיז. אומנם כן מנסים לתמוך בו מהקישור, אבל הוא לחלוטין הנקודה בה כל היציאה קדימה של נאפולי מתחילה והוא מהווה נקודת מוקד מרכזית שברגע שנוכל להוציא אותו מהמשחק, יהיה לנאפולי קשה לבנות התקפות.

משחק קשה ומעניין, ומעל הכל אני מקווה לכדורגל טוב משני הצדדים. מעניין אם ברצלונה הנוכחית שרק מתחיל להתחבר תצליח להתמודד עם קבוצה שכבר מציגה יכול וחזון מאוד עקביים לגביה הסגנון שלה.

שיהיה בצהלחה.

זה 17. אל תפחיד יותר מידי סתם.

תוקן, ה7 במקלדת עושה לי בעיות.

תן לי לנחש, הוא לא קם בזמן הדיביל.

היום אני הולך לראות את המשחק עם אוהדי ריאל :open_mouth:
תאחלו לי בהצלחה עוד יותר מאשר לבארסה…

ההרכב -

אובמיאנג פותח לראשונה, ויצטרף בהתקפה לפראן ואדאמה.

מינגסה יפתח כמגן ימני במקום דסט.

ניקו, פרנקי ופדרי בקישור.

ההרכב של נאפולי -

ראיתי חלקים גדולים מהמשחק האחרון של נאפולי בליגה.
אוסימן חלוץ מעולה, אבל לא מלוטש. מזכיר לי מבאפה בוסרי כזה. אם יתפוס יום, יהיה לנו קשה מאוד לעצור אותו.
חוץ ממנו, אני לא התרשמתי מאף שחקן שם. קוליבאלי נתן משחק טוב, אבל לדעתי הוא אובריטד.
בשער היה אוספינה שאני לא מחזיק ממנו בכלל, והיום פותח שוער מחליף. נראה לי כמו נקודת תורפה שלהם.

אם מישהו צריך לינק, אני רואה פה 1Stream Top | Watch Live Sports Streams - Boxing, MMA, NBA Streams and more

לא יכול לסבול את את פראן טורס.
הלוואי והוא יעוף לספסל כבר.

אין הגנה, אבל זה לא מפתיע בהרכב הזה

לא פנדל. שריקה אומללה.

שיהיה ברור: כל שריקה לדמבלה היא גם שריקה לצ’אבי. ובצדק.