אממ…שנייה…רגע…למה לפראן טורס אין סמל על החולצה? ואת הלוגו של נייקי?
ואם כבר חולצה בלי סמל, לא עדיף לתת אותה לדמבלה?
אממ…שנייה…רגע…למה לפראן טורס אין סמל על החולצה? ואת הלוגו של נייקי?
ואם כבר חולצה בלי סמל, לא עדיף לתת אותה לדמבלה?
לא אכפת לי שנפסיד- לא רוצה לראות את דמבלה על המגרש. הפרצוף שלו עושה לי עצבים.
בארסה זאת קבוצה שקצת למדה ללחוץ יותר גבוהה
בארסה זאת קבוצה שקצת למדה להניע כדור דרך האגפים.
בארסה זאת קבוצה שעדיין ההגנה שלה שווה גול וחצי במשחק.
בארסה זאת עדיין קבוצה שההתקפה שלה לא מצליחה לשים כדור אמיתי ברמת בהעדר חלוץ 9 אמיתי
נ.ב. אני קצת מתחיל לאהוב את חלוץ ה-9 מטרת הרחבה היחידי שעוד כן יש לנו, האס , הג’וקר, לאקי לוק דה יונג…אם זה רק היה נכנס…!!!
עצוב, עצוב כמה אנחנו צריכים את דמבלה בשביל הזדמנויות טובות לשער.
אני פחות מודאג מההחטאות של טורס, כי לא בכל יום הוא יחטיא ככה 4 מצבים טובים לשער. מתישהו זה יתיישר.
אבל אם כבר דמבלה - מדהים איך הוא מצליח באותו מהלך גם לבטל 2-4 שחקני הגנה, וגם את תורת האבולוציה.
נ.ב. תצחקו על טורס כמה שאתם רוצים, אבל ביומיים האחרונים הוא כבש פנדל ומסי האפס החטיא.
ועוד אומרים שלא התחזקנו
עוד תצוגת אימון עלובה מבית היוצר של צ’אבי עם חילופים פחדניים והמשך הייבוש של השחקן היחיד שנותן לנו משהו אחר בקישור המחורבן שלנו.
מי הדביל בפסז שנתן למסי לבעוט פנדל? הדבר היחיד שהוא מאז ומתמיד עשה רע.
פראן טורס היה חושך היום וכל משחק שלו בברצלונה עד כה. ולמרות כל זה, סוגר שוב ושוב 90 דקות בזמן שהוא מסריח את המגרש.
לא יאומן. אני עצבני ברמות.
עוד קצת xg לנשמה.
כמה דברים:
האמת? עם כל התסכול ממנו, ליבי עם פראן טורס שעשה תנועה מדהימה בלי כדור, היה תמיד במקום הנכון, אבל פשוט היה מזעזע מול השער. ההגנה של נאפולי לא הצליחה לתפוס אותו, וביום טיפה יותר חד הוא יוצא עם צמד לפחות. כאב לי הלב לראות אותו בוכה, אבל הוא חייב to man up.
קשה לי להגיד שתכנית המשחק של צ’אבי לא עבדה. יצרנו פי שתיים יותר מצבים מהיריבה, וחוץ מרגעים ספציפיים הצלחנו לבטל את הניסיונות שלהם. מצד שני, האגפים לא באמת תפקדו, כשאדאמה מקבל כל הזמן דאבל אפ בלי תמיכה עם מינגסה האנמי, ומצד שני הייתה חסרה לי האנרגיה של גאבי. לפחות ראינו שאפשר לשחק לפעמים בלי בוסקטס וזה לא סוף העולם.
אני מאוד חושש מהמשחק באיטליה, ברצלונה עשתה במכנסיים בכל אצטדיון עם קהל חם בשנים האחרונות, והסאן פאולי יכול להיות ממש הר געש. אני רוצה לראות איך הדם החדש יתפקד עם צ’אבי ברמה המנטאלית.
מישהו יכול להסביר איך לוק הגיע ליותר מצבים מאובמאיאנג בשישית מהזמן? האמת שאני מלא הערכה כלפי ההולנדי. מקצוען אמיתי.
שתי תוצאות תיקו בתחילת רצף הטירוף, מקווה שנשתפר מפה.
זו כמובן לא אשמת טורס שיש לו אלרגיה משערים… זה אשמת הסקאוטים שלנו שלא שמו לב שפראן טורס הוא…לא חלוץ. כמו שני הטמבלים ששיחקו לידו בקו היום. אפשר לטעון שאלמאני גאון אבל חלון ההעברות הזה הוא המשך ישיר לתועבה שאחזה בנו בשנים האחרונות. למזלנו אריק גרסיה לא הסריח את הדשא הערב.
תאכלס נמאס. אני מרגיש שאני משחק מצאו את ההבדלים בין צ’אבי לקומאן. אם עוד פעם אני אשמע כמה פדרי/גאבי/ניקו טובים שעה שהקישור שלנו מחורבן אני לא יודע מה אני אעשה. אם הם כל כך טובים למה אנחנו כל כך גרועים?
ודסט במקום מינגסה? מה זה? מצעד האפסים? בשביל מה צריך את החילוף הזה? אפילו אם מינגסה נפצע אני לא רואה סיבה להכניס את דסט. והחוצפה הדוחה הזו לחמם את ריקי ואז להחזיר אותו לספסל. ובשביל מי? בשביל דסט ולוק. באמת שאין מילים. חרבנא מוחלטת. העיקר אחרי המשחק מול אתלטיקו כולם יצאו פה מכליהם במחמאות. שני ניצחונות אנחנו לא מחברים.
המזל שלנו שאתלטיקו כל כך גרועה השנה שהיא פשוט מתעקשת שניקח את המקום הרביעי. וזה כל מה שמעניין אותי בעונה הזאת.
מדהים שאנחנו תלוים כל כך באלבס. שחקן בן 37. מחשבה למה שצריך לחזק שנה הבאה בקבוצה.
הדבר שמעיד הכי הרבה על ניהול הסגל הכושל של ברצלונה זה ששני השחקנים הכי לא רצויים בקבוצה הם גם שני השחקנים הכי מסוכנים שלכם.
אלבה ואומטיטי?
מספר 7 האגדי והחלוץ הכי מסוכן בסגל שלכם.
דמבלה הוא קצת כמו בייל, איכשהו הוא השחקן הכי מוכשר והכי גרוע בקבוצה באותו הזמן. לא מובן.
*תיקנתי.
ההבדל כמובן כשבייל עוד שיחק הוא נתן מספרים של וורלד קלאס מהרמה הכי גבוהה. לרוץ מהר מאוד ותוך כדי לבעוט חזק חד ומדוייק זה שחקן על, לצערנו כפי שציינת יש גם את הצד האחר והמעצבן
את התיקון לא הבנתי, אני התכוונתי לדה יונג שכל פעם שמשחק הוא מספק את מה שהכי חסר לברצלונה העונה, במיוחד עם כל הכדורים שמוכנסים לרחבה מהאגפים.
גאבי זה קוסם, היה שם מהלך שהוא נתן מסירה מעל השחקנים לדמבלה, כמה חוכמה יש לילד הזה. לא להאמין בן כמה הוא.
אני לוקח מהמשחק הזה את משחק הלחץ שמתחיל לקבל צורה והמשכיות. הרי ברור שמשחק לחץ לא מגיע בחודש ולפעמים גם לא בחודשיים, אבל זה נראה יותר טוב מקומאן פי כמה וכמה, בארסה לא מחכה שהמשחק יבוא אליה אלא היא מנסה להשתלט ואני אוהב את זה, גם בכלים לא הכי הכי טובים.
מילה על פראן, אולי מישהו פה כבר כתב את זה, אבל אני בכל יום אבחר בשחקן שמגיב ככה אחרי שכבש פנדל והחטיא כל המשחק, מאשר שחקן שעושה לי טובה שהוא משחק אצלי. אני מעדיף שחקן שאכפת לו והוא פחות מוכשר משחקן שאכפת לו מעצמו ומהסוני והוא מוכשר מאוד. הגולים שלו יגיעו, אין לי ספק, עצם זה שהוא מגיע לכ"כ הרבה מצבים זה משהו שלא היה לנו. לא היה לנו שחקן שהמשחק מגיע לכל כך הרבה מצבים, וזה כבר סימן מעולה. זה אומר שהדברים עובדים.
אריק גרסיה ששחטו מול אספניול נתן משחק שקט ורגוע נגד יריב לא קל בכלל.
נ.ב
תחתימו בבקשה את לוק.
אה סליחה… הייתי בטוח שדיברת על פראן טורס ) היו עליו המון תלונות פה).
לוק דה יונג צריך לקבל צלש על המחויבות שלו ללא ספק. כמו בריטויט , אבל הוא והדני זה לא שחקנים לרמה של ברצלונה העתידית. מסכים איתך שברמה העכשוית שלנו לדעתי הוא בסדר גמור. והסכנה שבו זה יותר לחובתנו מאשר לזכותו.
השחקן הראשון שהשזכרת מחוק אצלי. אני מתכחש לקיומו ומאחל לו לגמור את הקרירה בסין.
אמרו שזאת טעות דפוס של נייקי.
לא לדאוג, הילד הסיני שאחראי על המחדל כבר הוצא להורג.
לא יודע מה איתכם אני אהבתי כמעט הכל חוץ מהתוצאה.
צ’אבי אמר את זה, ואני מסכים איתו, שאנחנו בדרך הנכונה והגולים יבואו.
חנקנו את נאפולי לגמרי עם הלחץ והחטיפות, הם התקרבו לרחבה שלנו 3 פעמים בכל המשחק וכבשו שער אחד. לנו היו אולי 10 הזדמנויות, אבל טורס החטיא את הרוב ואחרים עזרו לו בזה.
הייתי מרוצה מאוד ממינגסה לשם שינוי, מפדרי שנראה שחזר לעצמו, מפיקה שהצליח לבלום את אוסימן (קצת פצוע ש לציין) באחד על אחד וגרסיה שלא נרדם הפעם. היינו צריכים לנצח בפער.
אני לא יודע עם בשידור הישראלי שמעו את השריקות לדמבלה. אם תהיתם, היו שריקות צורמות כשהוא נכנס ובכל נגיעה שלו בכדור, והם נעלמו אחרי 5 דקות.
לגבי הפנדל - לפי החוקה זה פנדל. אני שונא את החוק הזה כשכדור ירוי נוגע במקרה ביד ואין לשחקן מה לעשות, אבל זה החוק. מקווה שישנו את זה.