לא יודע כמה זה “כדור ירוי” במקרה הזה… הכדור נמסר לרוחב הרחבה לאיזור מסוכן שיכול ליצור מצב מצויין לקבוצה, וםוגע ביד מושטת של שחקן עם הפנים לכדור.
אם מאחורי המגן היה רק שחקן של בארסה שמחכה להכניס את הגול?
פנדלים זה מעצבן וצריך ללטש את החוקה בנושא המון. אבל בכל זאת, כשהיד מונעת מצב טוב לשער צריך להשרק הפנדל (לדעתי).
לסיכום, פנדל מוצדק לחלוטין מבחינתי.
כן, פנדל מוצדק לפי החוקה, אבל יש לי בעיה עם החוקה.
לא היה לשחקן איך למנוע את נגיעת היד. אני מקווה שישנו בקרוב את החוקים כך שמצבים כאלה לא ישרקו. לא משנה לי אם זה מונע מצב או שער, אני רוצה שאם אין כוונה לנגוע ביד, זה לא יישרק. יש יותר מדי פנדלים אקראיים כאלה, זה מעצבן, גם אם הפעם הקבוצה שלי זכתה בפנדל.
נאפולי משחקת היום ב 20:00 . אני מקווה שאצליח לצפות.
מי שכמוני לא מוכן לשלם לערוץ ספורט1 , יכול לחפש לינקים ב https://redi1.soccerstreams.net/
זה מסודר לפי ליגות ומשחקים באותו היום. אני תמיד מוצא שם לינק יציב ובאיכות סבירה. לא צריך להתקין כלום.
אומרים שאינסיניה נפצע באימון ובספק לגומלין.
אותי בעיקר מעניין אצלם אוסימן. היה קצת פצוע ונוראי במשחק הראשון, אבל זאת לא הרמה האמיתית שלו. הוא שחקן מעולה מהסוג שיכול להביך אותנו. גבוה, חזק, אתלטי, מהיר.
לא זוכר, ביטלו שער חוץ השנה?
כן בוטל
סוף סוף
רגע, אז אם אין גולים במשחק בחמישי יש אוטומטית הארכה?
כל תוצאת תיקו תוביל להארכה, לכן שתי הקבוצות צריכות לנצח כדי לעלות לשלב הבא.
נאפולי סיימה ב 1-1 את המשחק היום.
ספאלטי עשה רוטציות. נאפולי נקלעה לפיגור בגלל טעות של השוער אוספינה. עד הדקה 70 בערך היה משחק נוראי ומשעמם. אחר כך ספאלטי ביצע חילוף משולש והכניס שחקני מפתח. המשחק התעורר ואוסימן הצליח לנגוח את השוויון. עלה גבוה לכדור גובה ונגח חזק פנימה.
המגן הימני די לורנצו ספג מכה בראש והתקשה לעמוד על הרגליים והוחלף במחצית הראשונה. זעזוע מוח ככל הנראה . המחליף שלו גרוע, הלוואי וישחק נגדינו.
זכרתי שהיה להם פעם שחקן מצוין דריי מרטנס. גם עכשיו יש להם שחקן עם אותו שם, רק שהוא על הפנים. אני מניח שהוא יפתח במקום אינסיניה.
אנחנו חייבים להביס אותם בקלות. צ’אבי נתן להם הרבה כבוד כשאמר שהם קבוצה ברמת ליגת האלופות. הם לא, אלא אם כן הוא התכוון לקבוצות ברמה של דינאמו קייב, בשיקטש ופרנצוורוש.
לא עוקב אחרי הליגה האיטלקית יותר מידי אבל הבעיה שגם אנחנו ברמה הזאת. אולי המשחק נגד ולנסיה באמת הכניס אותנו לאיזה אופוריה מוגזמת.
ליאור צודק חלקית
גם אני לא עוקב אחרי הליגה האיטלקית.
ממה שראיתי מנאפולי מולינו ובמשחק הזה, אנחנו הרבה יותר טובים.
אנחנו לא ברמה של באיירן, אבל אם המשחקים מול בנפיקה היו מתקיימים היום, היינו עוברים אותם.
פתאום חבל שאין שערי חוץ
אני מתחיל להיות פאנבוי של אדאמה. הוא לא תמיד מקבל את ההחלטות הכי נכונות, אבל עדיין- חולה עליו.
פדרי צריך לעבוד קצת על מסירות, דסט השתפר מאוד.
בקיצור, מתחיל להיות כיף שוב לראות משחקים
עכשיו מבחן מחצית שניה רציני, לא לחטוף 2 גולים אלא לתת אותם בצד הנכון וזהו. להכות בברזל בעודו חם
המחצית הזאת היא המחצית השניה בעידן צ’אבי שאשכרה נהניתי בה (הראשונה נגד אתלטיקו). בארסה משחקת היום סופר התקפי ואינטנסיבי. הקישור והקו הקדמי אחד הם (וזו בעיה אבל זה מה יש ואם כבר זה מה יש לפחות שיהיה ככה).
פראן מאוד אינטליגנט אבל הוא אשכנזי מידיי מול השער. טראורה ואובמיאנג מאוד חזקים והלב שלהם במקום הנכון אבל חסר להם קצת קלאס ואלגנטיות.
אני משוכנע שאם המנטליות של בארסה תמשיך להשתפר גם טר שטגן יחזור לעצמו.
אנחנו רואים פה משחק של ברצלונה? שלנו? ברצלונה שלנו?
הבעיה הגדולה שאני רואה אותה זה שטראורה וטורס לא יספקו מספרים, ואני מאוד בספק אם אובמיאנג יחזור לחורר רשתות כמו בעבר, כל עוד שחקני ההגנה ימשיכו לספק מספרים הכל יהיה טוב, אבל כמה אפשר לבנות על שערים של אלבה ופיקה?
נאפולי מתאבדת עם הנעת הכדור מאחורה.
למה נעלמת מהפורום?
הם כרגע פיתרון לטווח קצר. זה לא משהו שאמור להפריע.
המבחן של ברצלונה במחצית השניה. תרגעו עם המחמאות שלכם.