הליגה האירופית 21/22 - הדיון המתגלגל:: מודחים ברבע אחרי הפסד 3:2 (4:3 במצטבר) מול פרנקפורט (בוסקטס, ממפיס)

אתה רוצה שנחתוך לך אותו לחתיכות קטנות?

חייב להגיד שעוד לא נרגעתי
עוד אין לי את המילים
מתלהב כמו שלא התלהבתי כבר שנים
ותיכף סוגר 24 שעות שבהן אי-אפשר להוריד לי את החיוך מהפנים.

אהובתי חוזרת, ובגדול.

הספקות לגבי צ’אבי ומה שהוא בונה נעלמים והולכים.
מי שלא רוצה ליהנות, שיזוז ולא יפריע :stuck_out_tongue_winking_eye:

הסגל למשחק מול גלטסראיי -

ההרכב שמעלה צ’אבי -

בוסקטס נח, והמלך פותח במקומו.
ממפיס חוזר להרכב, במקומו של אובמיאנג.

גם פיקה מקבל מנוחה נדירה
אני מניח שאם נהיה ביתרון גם אלבה יקבל חצי שעה מנוחה. צריך לבדוק פעם בחודש כמה נזק מינגסה יכול לעשות.

b8032cadeb1c216044685bbda90e84e2

בוא נתערב: אם מובילים 3-0 ומינגסה נכנס, אנחנו עדיין לא נפסיד.

יש למישהו קישור למשחק?

הגיוני שאתה צודק, אבל עדיין לא רוצה לקחת את הסיכון.

בכל מקרה - אני מבין שאני לא היחיד שלא ראה את המשחק.

הדבר היחיד שאפשר לקחת מהמשחק זה את אינאקי פנייה. זה היה נראה כאילו הוא באמת מרגיש בבית.

מה שאני לוקח זה בעיקר בלבול לגבי תפקידו של ניקו… מה הוא בעצם? קשר אחורי שנקלע לקישור ההתקפי? קשר התקפי שלא יודע לייצר סיכון בשום מקרה? נראה לי מאוד אינטליגנט וגמלוני סטייל בוסקטס אבל אני לא מבין את ההצבה שלו על המגרש…

הפורום קרס אתמול בלילה…

פנייה לא פחות טוב מנטו. למכור את נטו ולשים אותו שוער שני בשכר נמוך יותר ובעל מחויבות גדולה יותר.

זאת הכוונה, וצ’אבי הרעיף עליו מחמאות אחרי המשחק. גם על המשחק עצמו וגם על העובדה שהוא הסכים להישאל.
נטו גם ככה רצה לעזוב כבר בינואר, זה לא מקרה אומטיטי2 פה.

שמתי לב לקטע מעניין עם ניקו. מצד אחד, שותף לכל המשחקים מאז שצ’אבי הגיע. מצד שני, השלים 90 דקות רק פעם אחת. גם אם הוא פותח , הוא מוחלף. אם לא פותח, בטוח נכנס מתישהו. מה נסגר? אין לו כושר ל 90 דקות?

מהמשחק הזה אני לוקח בעיקר את הגזירה לגבי מי שלא שיחק. גם אם יש רוטציות, ריקי, בריטוויט, מינגסה ולנגלה לא רואים דקה.
עוד דבר זה החילופים המוקדמים של צ’אבי. זה בעצם להודות שטעית מהתחלה, אבל צ’אבי מספיק אמיץ כדי לא ללכת ראש בקיר.

הסגל שנוסע לאיסטנבול -

אומטיטי, רוברטו, פאטי - פצועים.
אלבס - לא רשום לאירופית.

ההרכב -

אראוחו ודמבלה מתחילים בספסל.

הרכב טוב בסה"כ, עם כמה אסים על הספסל למקרה שצריך לעשות שינוי במשחק.

אני לא מודאג כי זה משחק ששתי הקבוצות צריכות לנצח. זה לא יהיה משחק עומד. גם אם קבוצה אחת תבקיע ראשונה יהיה קשה לשמור על יתרון של שער אחד במעמד כזה. אני מאמין שנראה משחק קצבי :grin:

אני חייב להודות שמהרגע שהגענו למקום השלישי בליגה אני לא כל כך לחוץ על הליגה האירופאית. רק שואף לכדורגל טוב.

מקום שלישי עכשיו לא שווה כלום. אנחנו 2-5 נקודות ממקום חמישי, ו-6-9 משביעי. כל זה כשעוד יש לנו בטיס, סביליה, ויאריאל וסוסיאדד על הראש עד סיום העונה. כולן יריבות ישירות שלנו על מיקום בטבלה. אה…וגם קלאסיקו.

צריך לרוץ חזק, כמה שאפשר, גם באירופית, לכל מקרה שלא יהיה. אסור להרגיש שהמיקום באלופות כבר בכיס שלנו, כי הוא ממש לא. רחוק מכך.

אתם כל כך הרבה יותר טובים מהיריבות שהזכרת שאתה לא צריך לדאוג.

זה לא רלוונטי מי טוב יותר ממי. כל מה שצריך זה לאבד נקודות ב-2 משחקים, משהו לגמרי אפשרי, בשביל לצאת מהמיקום שמוביל לצ’מפיונס. לא מדובר פה על איזשהו פער שיצרנו שבלתי ניתן למחיקה.

טעות שיפוט פה, פציעה שם, החלקה במקום אחר. זה כל מה שצריך. יש עוד 10 מחזורי ליגה (לנו 11), ככה ששום דבר לא סגור.