הליגה האירופית 21/22 - הדיון המתגלגל:: מודחים ברבע אחרי הפסד 3:2 (4:3 במצטבר) מול פרנקפורט (בוסקטס, ממפיס)

להזכירך סביליה במפעל. abandon all hope :slight_smile:

בכל מקרה, זה רק הרגשה שלי, מן הסתם אני לא מצפה מהקבוצה להתנהל כך חחח

העניין הוא שהיריבות שלכם ימשיכו לאבד נקודות בקצב הרבה יותר גבוה. בטיס ביריגה חדה ביכולת, סביליה לא מנצחת כבר תקופה, סוסידאד כבר לא קבוצת צמרת. היריבה שלכם היא ויאריאל ואתם הרבה יותר קרובים. אתלטי גם פאתטית ומנצחת בשיניים בזמן שאתם מחלקים רביעיות לכל דורש.

מחלקים רביעיות לכל דורש, חוץ מגלטסראיי במשחק הראשון, בבית. יש קלאסיקו עוד שנייה, שאיבוד נקודות בו לא יהיה כזה בלתי אפשרי (בלשון המעטה), במיוחד כשאנחנו מגיעים אחרי 3 ימי מנוחה, וריאל אחרי שבוע. זה כבר מכניס אותנו לסכנת שמירה על המקום השלישי.

אנחנו רחוקים מלנוח על זרי הדפנה בליגה.

בלי קשר -

לינקים? מישהו?

לא מכיר את גלאטסריי או איך שלא כותבים תשם שלהם, אבל אני מניח שעכשיו תעשו את העבודה. קלאסיקו משחק קשה, מאמין שאתם פייבוריטים כרגע גם בגלל היכולת וגם בגלל החיסרון של בנזמה. גם אם תפסידו את המשחק הזה אתם פייבוריטים ברורים בכל משחק ליגה שתגיעו אליו.

לינקים לשידור? מישהו?

http://tv.alfajertv.com/live-westbank-1.php

השדר הערבי כמעט מקבל התקף לב בגול של פדרי וזה כל מה שאתם צריכים לדעת על הגול הזה… איזה גול!

https://twitter.com/i/status/1504524093491716108

שדרים ערבים מקבלים התקפי לב מכל גול, צריך לדעת יותר.

מה שצריך לדעת, זה שאם הייתם אומרים לי שמי שכבש גול כזה הוא אינייסטה, לגמרי הייתי מאמין. איזו קלאסה.

לא יודע מה נתנו שם לפדרי בשיקום מהפציעה אבל וואו

חוץ מהגול הייתה לו מחצית מחורבנת. הגול מדהים והבישול של פראן לא פחות מדהים. אלבה עם מחצית לפנתיאון.

מה שהכי בולט לי באלבה במחצית הזו, זה בעיקר שהוא מתמודד יפה מול ראיין באבל. שחקן שהיה כוכב כדורגל בשנות ה-80.

חושב שפעם ראשונה ברצלונה משחקת יותר טוב משמעותי במחצית שניה מאשר הראשונה…

בוסקטס :heart_eyes:

איל התלהבתי מהתרומה שלו לניהול המשחק ומהיצירתיות.

קצת מפחידים אותי כל חילופי הקלאסיקו האלה

בסדר נו…סתם התבדחתי.

למה הפחידו אותך? בקטע של “זה היה יכול לעלות לנו בהדחה”?

ברור

אגב זה היה המשחק הכי מותח שלנו העונה. נהניתי מאוד.

מי שצריך לינקים לפעם הבאה, תשימו את האתר הזה במועדפים:
https://redi1.soccerstreams.net/

בארסה במסע מנטאלי. פעמיים רצוף שאנחנו מכריעים משחק נוק אאוט במגרש חוץ שאמור להיות קשה, אחרי משחק ביתי פושר.

איזה מזל שלא עלינו לשלב הבא באלופות, המסע הזה נחוץ לעתיד שלנו יותר מ8 מיליון יורו.

שאפו לגלאטסראי שהגיעו ערוכים לברצלונה, וגרמו לנו להיות מובכים מהקלות ראש שלנו לפני צמד המשחקים הזה. זה לקח חשוב על הדריכות בה הקבוצה צריכה להיות עד סוף העונה.

אני לא יכול לחכות לשלב הבא במסע הזה.

שאלה , אתה חושב שבאלופות לא היה לך מסע דומה? מוזר.

דרך אגב, המזל שלא עלינו לאלופות זה שבאלופות הינו פוגשים שוב את באיירן איכשהוא ומקבלים שוב בראש :slight_smile: אז אולי עכשיו הבנתי למה אתה מתכון… baby stap :stuck_out_tongue:

סביליה עפה, אני חושב שבכושר הנוכחי אנחנו הפייבוריטים הברורים לזכות במפעל.

העליה לרבע גמר מכניסה 1.8M יורו.
אם נגיע לחצי, נקבל עוד 2.8M.
אם נגיע לגמר, נקבל עוד 4.6M.
אם נזכה במפעל, נקבל עוד 4M.
עליה לסופרקאפ האירופאי זה עוד 3.5M.
לשם השוואה, אם היינו עולים משלב הבתים באלופות ועפים בשמינית, היינו מקבלים 9.6M, כך שהכסף לא רע.
בנוסף , נקבל עוד קצת כסף על כל משחק שנשחק, לא יודע כמה בדיוק.
הניקוד שנצבור אם נעלה שלבים תופס ל 10 שנים קדימה, והניקוד הזה קובע איך נהיה מדורגים באלופות בשנים הבאות.

בקיצור, צריך להשקיע במפעל הזה, במיוחד אם מקום 4 בליגה יהיה כבר בכיס שלנו.

היום ב-14:30 (שידור בספורט 1) הגרלת רבע, וגם חצי, הגמר של הליגה האירופית.

היריבות האפשריות -
אטלאנטה
בראגה
פרנפורט
רד בול לייפציג
ליון
ריינג’רס
ווסטהאם

אולי אנחנו פייבוריטים בכללי, אבל עדיין הייתי מעדיף להגדיל את סיכויי ההעפלה שלנו לחצי, על ידי הימנעות מהכדורים של אטלאנטה ולייפציג.