אני מסכים בגדול שעדיף לנו לקבל יריבה חלשה יותר כדי להגדיל את הסיכוים להתקדם. למרות שגלטאסראי הראתה שגם יריבה חלשה על הנייר יכולה לעשות לנו צרות ביום נתון.
אני חושב שעל הנייר היריבה החזקה ביותר היא ווסטהאם. מקום 6 בסופרליג של אנגליה בכל זאת.
לייפציג נחלשה השנה, באיירן עשו עבודת ביזה טובה שם. ראיתי כמה משחקים שלהם השנה, זה כבר לא זה.
לא יודע לגבי אטאלנטה. בטבלה האיטלקית הם מדשדשים.
פלוס זכייה שווה דרג א’ בהגרלת הבתים של הצ’מפיונס בעונה הבאה, וזה משמעותי.
לא יודע כמה משמעותי זה. מאז שאופ״א התחילו לעשות מניפולציות עם הליגות המקומיות והאירופית, ברוב השנים דרג א׳ ו-ב׳ בערך באותה רמה, אם דרג ב׳ לא חזק יותר. אז תחסכו מעצמכם את סיטי, באיירן ופאריז, אבל תוכלו לקבל את צ׳לסי, ליברפול ועוד כמה חזקות, ותאבדו את האופציה לקבל איזה אלופת פורטוגל.
מקבלים את פרנקפורט!
משחק ראשון - 7 באפריל, בחוץ.
גומלין - 14 באפריל, בבית.
אם נגיע לחצי הגמר, נקבל את המנצחת בין ווסטהאם לליון.
בטוח שכבר דיברנו על זה פה, אבל פתאום צצה לי שאלה: מבחינת הכנסה, זכיה באירופית מקבילה להגעה לאיזה שלב באלופות מבחינת הכנסות?
דימיטרי לשירותך
יספיק לנעל אחת של האלאנד…
תאורטית, נגיד והיינו עולים לשמינית ונגיד והיינו מקבלים הגרלה קלה ועולים לרבע, כמה היינו מקבלים אז? כרגע מצטייר שהגעה לחצי גמר באירופית כבר מכסה יעד של עליה לשמינית באלופות.
עצם ההגעה לרבע גמר הייתה מכניסה לנו 10.6 מיליון, פלוס עוד 2-4 מיליון מהטלויזיה כי היינו משחקים 2 משחקים יותר.
דסט גם פצוע עדיין.
ופאטי, ורוברטו, ואומטיטי.
אולי זה לא שייך לפה, אלא לדיון ההעברות…
מה קורה עם רוברטו מבחינת הפציעה? מישהו יודע?
מדי פעם עולים דיווחים שהוא והסוכנים שלו לא מרוצים מההתנהלות של בארסה בחידוש החוזה.
ומהצד השני דיווחים שבהנהלה יש גורמים כבדי משקל שלא רוצים הארכה בכלל.
צ׳אבי אומר שהוא רוצה אותו, אבל לדעתי זה יותר מהפה אל החוץ, בשביל לצאת ידי חובה. כך או כך, הוא יסתדר עם מה שיש ויתיישר לפי מה שההנהלה תעשה. זה לא כאילו רוברטו הוא איזה קראק כמו דמבלה שקשה לוותר עליו בקבוצה הנוכחית.
אז בתוך כל המורכבות הזו, יש גם את הפציעה הזו שלו שהיא כבר נמשכת הרבה מאוד חודשים… מה קורה עם זה, מישהו יודע? חושבים שיש לזה קשר להארכת החוזה?
מישהו בכלל זוכר מה הייתה הפציעה ולמה רוב העונה הכוכב האלמותי שלנו בחוץ?
הוא פצוע באופן רישמי. ברצלונה לא הציעה לו שום הצעה חדשה. היה לו הזדמנות להאריך חוזה שברצלונה היתה בקרשים בזמנו אבל הוא שאף ליותר. לגטימי. לגטימי וגם חכם לרצות להיפרד ממנו גם. שהיה לו בהצלחה שנה הבאה, אני חושב שאפשר להתחיל להיפרד ממנו.
משהו עם עומס שרירי, שזה משעשע מ-2 סיבות:
- הבנאדם ירד לממוצע של 6.2 דקות למשחק. איפה נכנס פה הקטע של ה"עומס"?
- בתמונה של הסגל מופיע האיש שמופיע במילון ליד ההגדרה “עומס שרירי” (וגם ליד הגדרות אחרות). ומשום מה הוא כשיר כבר כמה חודשים ברצף.
לא. לא משום מה. סופסוף יש במועדון תכנית אימונים ברורה ורצינית. משהו שלא היה פה כבר 4-5 שנים. מה לא ברור??
לא אומר שהוא בחור סופר מקצוען, אבל אם אחד כמו פרנקי ירד מהפיק שלו גם במקצוענות וגם ביכולת, אז צפוי שגם אחד כמו טמבלה ירד מהפיק שלו. רק שהפיק שלו לא היה גבוה כמו זה של פרנקי, אז זה כל כך הרבה יותר בולט…
שכתבתי את זה בצחוק/סרקזם.
רגע, תן לי דקה להתגבר על ההלם.
לא חיברתי אותך עם צחוק / סרקזם משום מה…
אבל אם נהיה רציניים רגע, ממפיס הלך ונעלם לגמרי. וזה עוד בלי פאטי, שמבטיחים לנו שיהיה זמין בעוד שבועיים.
וזה למרות שברייטוויט לא מקבל אפילו 6 דקות בממוצע.
ממפיס כזכור חתם לשנתיים. אני לא סגור עם עצמי מה עדיף. שלא ישחק ויבין שעתידו לא פה ונוכל להרוויח עליו קצת כסף בקיץ, או שיישאר בכל זאת ואולי יתרום לנו משהו בשנה הבאה.
תחושת בטן שהוא יעזוב בקיץ תמורת כמה מליונים בודדים, יחד עם ברייטוויט.
ממפיס וברייתוויט חייבים לעזוב בקיץ (לוק הgoat יחזור לסביליה), אובה ישאר כ9 המחליף/ראשון תלוי באם ומי יגיע לעמדה הזאת בקיץ.
אני אגב עוד מאמצע העונה חשבתי שצריך לחפש קיצוני נוסף ושפאטי צריך לבצע את המעבר ל9, הוא מזכיר לי את אטו רק עם טכניקה גבוהה יותר ופחות קילריות אבל הוא צעיר ולדעתי יצמח לעמדה הזאת מעולה.