הליגה האירופית 21/22 - הדיון המתגלגל:: מודחים ברבע אחרי הפסד 3:2 (4:3 במצטבר) מול פרנקפורט (בוסקטס, ממפיס)

עדיין הייתי מביא את אדיימי ומשתמש בפאטי כקיצוני. לוק, ברייטוויט וממפיס לא רלוונטים לסגנון המשחק שלנו. ויש לי כאב על הראשון והאחרון.

עקרונית אני לא רואה עתיד לממפיס, אבל אם לא מצליחים להשיג עליו 15 לפחות - שישאר כבר עד סוף החוזה וייתן עוד אופציה מהספסל. ברייטווייט צריך לעזוב.

דווקא לגבי לוק, אם הייתה אופציה להשאיר אותו בשכר נמוך - הייתי לוקח. כמו שאמרתי בעבר, לוק יודע לעשות רק דבר אחד, אבל את הדבר הזה הוא עושה מעולה, ולפרקים, זה יכול להיות מאוד שימושי.

כל הדיבורים לגבי פאטי הם היפותטיים - מי יודע מה יהיה איתו על רקע כל הפציעות, אבל בהנחה והוא כשיר: הרבה תלוי במה יקרה בקיץ. אם מגיע חלוץ ודמבלה+ אדאמה עוזבים - צריך אותו באגף. אם לא מגיע חלוץ ואחד מה-2 נשאר\מביאים את ראפיניה - אני דווקא חושב שהוא יהיה חלוץ מצויין.

חייב לומר שלדעתי לפאטי דווקא יש המון קילריות. זו אחת הסיבות שבגינן אני חושב שהוא מתאים להיות חלוץ.

איזה רעיון מטורף זה, במקום להעלות את פיקה להיות חלוץ להשתמש בחלוץ.

המון קילריות אבל בהשוואה שלי לאטו זה משהו שעדיין חסר לו, מתן דקות וכשירות מלאה ואנסו הוא כישרון אדיר שיכול לצמוח לחלוץ אדיר לדעתי.

איך אטו ואיך פאטי? אטו הוא מסה של נוכחות ברחבה, פאטי הוא דריבליסט מחונן. גם אין לו את הרגל החזקה של אטו. או שבאמת כבר שכחתי מי זה פאטי.

אולי זה הזיכרון שנחלש עם הגיל אבל אני זוכר את אטו לפחות בצעירותו במאיורקה ואצלנו עד ל06-07 בערך ולפני הפציעות הטורדניות עם מהירות ובריחה לצדדים הרבה פעמים, בנוסף לטכניקה טובה לחלוץ.

בכל מקרה הנקודה שלי היא שפאטי מתאים לעמדת החלוץ והייתי מנסה אותו שם ומחפש קיצוניים (אנתוני, ראפיניה) לסגל.

מישהו רואה קצת משחקים של הליגה הגרמנית ויכול לספר קצת על פרנקפורט?

ההרכב -

פרנקי ודמבלה בספסל, אדאמה וגאבי עולים במקומם.

אין מגן ימני, אז אראוחו כנראה יחלטר שם שוב.

לינקים
https://redi1.soccerstreams.net/event/eintracht-frankfurt-fc-barcelona-live-stream/827754

הם רוצים יותר או שזה לא היום של בארסה? (אהממ מכבי-בארסה)

כן

ג’ורדי רע מאוד היום ומעצבן אותי
שיפוט ביתי.

פראן MIA. מקווה שצ’אבי לא יעשה חילוף אוטומטי אדאמה-דמבלה אלא יוציא את פראן.
גם בוסי לא בשיאו. אולי שווה להחליף עם פרנקי ולהוריד את גאבי אחורה.

עריכה: חילופים צפויים ומעצבנים.

שמע…

לא השתכנעתי לחלוטין שלא היה עדיף לנו עם דמבלה ואדאמה על המגרש. אבל מילא.

אני בעיקר לא מבין למה פדרי משלים 90 דקות ביום שהוא צל של עצמו. אפשר גם לגוון.

עקב הפיגוע לא ראיתי את המשחק אבל לפי הסטטיסטיקה היבשה אני מבין שניצלנו בנס מהפסד.

מחצית ראשונה יצאנו בזול. מחצית שניה כבר השתפרנו, החילופים תרמו ותיקו היא תוצאה הוגנת.
היה גם משחק פתוח ומהנה.
אובה נראה רע משחק שני ברציפות.

לא ממש. פרנקפורט הגיעו בטירוף ושחקני בארסה הגיעו מאוד אדישים. ג’ורדי היה מזעזע- הגנתית וגם התקפית, בוסקטס ביום יחסית חלש, פראן קצת נעלם ושיפוט מאוד מאוד מקל עם משחק אגרסיבי מאוד של הגרמנים. טוטה (כן זה השם שלו) יצא בסוף עם אדום, אבל בפועל היה צריך לקבל אדום הרבה לפני.

הם היו יותר טובים לפרקים, בעיקר בגלל משחק לחץ מצוין ונרפות שלנו- אבל לא היינו כל כך רחוקים מלנצח.

אני מקווה שזה סתם צירוף מקרים משולש, אבל זה קרה גם בשני מפגשי הנוקאאוט הקודמים. המשחק הראשון הרבה פחות טוב, ונגמר בלי ניצחון.

בפעמיים הקודמות זה היה חמור יותר כי זה היה בבית, והכריח אותנו לנצח בחוץ. הפעם זה לחזור הביתה אחרי תיקו חוץ, שזו בתכלס תוצאה טובה.