ההרכב של ברצלונה -
עוד 2 משחקים, כנראה, למאמן קבוע. עד אז צריך למשוך בכוח.
יאללה שהילדים רק יקחו ניצחון, את כל היתר אפשר לדחות אחרי הפגרה.
דסט פצוע ולא ישחק.
אני אוהב כל אחד ואחד מבוסי, דה יונג גאבי וניקו. אבל אני שונא את הדביל ששם אותם יחד, גאבי טוב באמצע נדחף לקצה כאחד הווינגרים, ושלושה שחקנים עם אורנטציה הגנתית מנסים לשבור בונקר… לא זו הדרך ואני לא רומז לריקי למרות הקראש שיש לי עליו.
אני חושב שהמחצית מאוד מעודדת מבחינת הלחץ ורוח הלחימה וגם קצת מהיכולת.
כולה דינאמו קייב, אבל היינו חושך נגדם במשחק הקודם.
דה יונג ופאטי לא איתנו ואם היה טיפה יותר ריכוז, היה נכנס איזה כדור.
מקווה שלא תהיה ירידה במחצית השניה
אני מתחיל לשנוא את אלבה.
לא כי החלליות של מינגסה שוות משהו.
תעינו כשה אובד…
גול חוץ ראשון מאז אוגוסט…
בעיטה למסגרת!!!
אנסו !!
ושניה קודם דמבלה הוכיח למה הוא לא צריך להשאר כאן.
שחקן כל-כך טיפש וחסר הבנת משחק.
לא מדויק. דווקא הכניסה שלו עם הסכנה שהוא מייצר, כולל במתפרצת המבוזבזת הזו, אפשרה לפאטי את הזדמנות לבעיטה כשההגנה שלהם לא יודעת את מי לשמור.
אז כן, הוא שחקן טיפש. ואם היה מוסר כמה שניות קודם לממפיס, הוא היה יכול לשים אותו במצב ממש טוב. עם זאת, אני לא מרגיש שבנקודת הזמן הנוכחית אנחנו יכולים לאבד אותו.
הקושי הנוראי להחתים שחקנים אחרים כרגע יוצר מצב שאני מעדיף שיישאר, ימשיך ליצר סכנה ליריבות ומבחינתי שימשוך פה עד שנוכל להביא מחליפים ברמה גבוהה במקומו.
ואז, אני אשמח שילך. אבל לא לפני.
דינאמו קייב קבוצה נוראית ועדיין התקשינו מולם.
חוסר ריכוז בהגנה בסוף, כשכל הכבוד של ברצלונה תלוי באוויר והרבה כסף, מעצבן אותי.
אני מבין שאין רגל מסיימת, אבל ההזדמנויות שדינאמו קיבלה בסוף לא היו צריכות לקרות.
איש המשחק שלי הוא טר שטאגן, ומול הקבוצה הגרוע הזאת זה אומר הכל.
לגמרי מסכים.
במצב הנוכחי המהירות והיכולות שיש לו זה משהו שלא ניתן לוותר עליו כי אין לנו שום דבר מקדימה וגם פאטי היה חושך למעט הגול.
הכוונה היתה שמיותר להאריך לו חוזה.
מצד שני, לדמבלה, שהוא שחקן צעיר בסופו של דבר, לא ממש היתה יד מכוונת ואולי צאבי כן יצליח ללמד אותו כמה דברים.
מדהים איך מצאנו את עצמנו במרחק ניצחון אחד מהבטחת מקום בשמינית כבר במחזור ה-5, אחרי הפתיחה של עונת האלופות הזו, וכאשר אנחנו עם מאזן שערים של 6:2 ( @tzud ). לרעתנו.
ניצחון בקאמפ במחזור הבא, ואפשר לעלות עם הילדים מול באיירן. טוב, עם ילדים אחרים.
מצד שני, כל תוצאה פרט לניצחון ואתם בליגה האירופית.
לא נכון. אם נסיים בתיקו מול בנפיקה, והפורטוגלים לא ינצחו את דינמו במחזור הסיום - אנחנו בשמינית.
וזה בלי לדבר על האפשרות הדמיונית בה לא נפסיד לבאיירן.
צ’יזס כמה עבודה יש לצ’אבי… מילא להחיות את הטיקי טאקה ולעדכן אותו לתקופה ולשחקנים. מילא זה… גם צריך לגדל כ"כ הרבה שחקנים בו זמנית, לתת להם לגדול, לשדרג אותם ולתת בהם ביטחון (באמת לפחות חמישה שמות).
אה כן ועל הדרך להחזיר אותנו למוד תחרותי.
אגב
פאטי עם מגע של זהב מול השער… את זה כבר יש לו, השאלה מה עוד (פה נכנס צ’אבי).
אגב 2
דמבלה מרענן אחרי מאה שנה מחוץ למשחק. כוחו בדמבליותו.
בכל פעם שדמבלה חוזר מפציעה, הוא רואה מאמן חדש. זה כמוני, רק עם המח"ט במילואים בכל זימון.
השאלה מה זה אומר לגביי תקופת “כהונתו” של צ’אבי. או של דמבלה.
זה היה יותר טוב מהניצחון הקודם 1:0 בקאמפ. לא בהרבה אבל יותר טוב.
כמה נקודות ציון לרעה:
אלבה: יש רמה של זריקת זין שהבן אדם הזה עבר ממזמן והוא צריך לטוס ליציע. בדקה ה-30 או משהו כזה, הוא מאבד כדור בשלומיאליות עם מסירה מזעזעת, ואז הולך אחורה לעמדה שלו. בינתיים קייב כבר מעבירים את הכדור איזה 3 פעמים אצלו באגף ועושים דאבל פסים על לנגלה, ועדיין החולירע ממשיך ללכת חזרה להגנה. באותו הרגע אני מטיס אותו בחזרה לברצלונה לבידוד של 3 חודשים בבית.
מינגסה: מודה ומתוודה שיש לי גישה מאוד ביקורתית כלפי רוב הצעירים כרגע. בעיקר כי רובם בקישור, וברובם ראיתי במשך שנתיים את כל מה שלא ריקי פוץ’. אז אני מודע ל-bias שיש לי ברמה מסויימת נגד דור הצעירים הזה. אבל וואו, השחקן הזה טיפש ברמות שבול עץ זה אינשטיין לידו. ועוד מאיפה הגיעה ההמצאה שהוא מתאים להיות מוסט לעמדת המגן הימני? אין לי כלום טוב להגיד על הבחור הזה. אינספור חורים, אינספור יציאות וסגירות מזעזעות, 30 אלף הגבהות מפגרות שחרבו לנו כל נסיון בניית מומנטום של לחץ על קייב, והפעם היחידה שהוא מוסר כדור לרחבה, הוא עוד צריך עזרה עצומה ממגן קייב כי הוא בכלל התכוון למסור לדמבלה שהיה סגור ונעול עם שני שחקנים עליו. באמת שלא חייבים בכוח כל שחקן משתלה להפוך לבוסקטס/פויול/פדרו - די, שחררו, אנחנו סתם מגדלים פה אולגר מספר 2; וואלה, לא בא לי.
סרג’י: יודע שמאמן סותם חור לשבוע וחצי, אבל החילופים הרגיזו אותי ברמות. במיוחד באלדה על אנסו פאטי. זה חילוף של פחדן ארור. החילוף הנכון היה קשר מניע לקישור במקום ניקו ופשוט לרצוח את המשחק בדקות ארוכות של הנעת כדור. רוצה- שיהיה פוץ’, לא רוצה - שיהיה גאבי לקישור ולהכניס את דמבלה ע"ח ניקו. אבל בדיוק כמו קודמו - סרג’י העדיף להשריץ את המגרש עם קשרים שחושבים קודם כל כמו קשרים אחוריים ולחשוב שזה יגן עליו. הפתעה - זה לא… וקייב שכבו לנו על השער בחלק האחרון של המשחק. אלוהים ישמור - קצת אמונה בשיטת הנעת הכדור - מה כבר פאקינג מבקשים ממאמן בברצלונה, אפילו אם הוא זמני לשבוע וחצי.
בגזרת החיובי:
בוסקטס מלבד שטות אחת אדירה לקראת סוף המשחק (לא מסוגל כבר להעביר משחק שלם בלי 1 כזאת לפעמים), היה פשוט אלוהים של התיקול. פאטי ממשיך להראות שהוא התכונה הכי נדירה אצל חלוץ - סקורר קילר, גם כשכל השאר עדיין חלוד ולא שם. דמבלה הראה בדמבלותו שמול הגנות פרוצות הוא אפשרות מהספסל. לנגלה לא היה נוראי, זה - אין לי יותר מזה על לנגלה, הוא לא היה נוראי וזה שיפור. מאטס סוף סוף הביא את העצירה בבעיטה הראשונה והיווה את האקסטרה פאקטור שנדרש ממנו והיה חסר ממנו זמן מה.