ליגת האלופות 21/22 :: אתלטיקו בשמינית

אנחנו כרגיל פותחים מול ברצלונה בקצב רצחני, מחטיאים הזדמנויות טובות, סופגים גול אחרי רבע שעה ומתרסקים. כשאתה משקיע כל כך הרבה אנרגיה, מצליח להתעלות על ברצלונה של מסי בקאמפ נואו, ספיגה מטעות אינדיבדואלית מטופשת מוציאה את כל הרוח מהמפרשים של שאר השחקנים. מאוד מדכא להמשיך לשחק אחרי שני אירועים כאלו.

ללא קשר לזה, מרגיש לי שברצלונה ידעה מה הולך לקרות. הם ספגו את הלחץ שלנו במחשבה שמה כבר יכול להיות, מקסימום נחטוף שער אבל עוד מעט מסי יחורר אותם. פערי האיכות עצומים, פערי האימון אדירים, ואם ברצלונה עשו עלינו קצת סקאוטינג מאז פריז, הם ראו בבירור שאין להם שום סיבה לחשוש. קבוצה שלא יודעת לכבוש מול ווטפורד ומפסידה לוולבס פעמיים ולא במקרה לא יכולה לנצח בקאמפ נואו. הגנה שחוטפת שער בכל משחק לא יכולה להתמודד מול מסי.

מסכם בצורה מדוייקת כל כך הרבה משחקים של ריאל מול הפולנים שהפסדנו…

אני חושב שמחמירים עם הטעות של יאנג או נותנים לה יותר מדיי משקל ביחס לגול של מסי.

לעבור את פרד כאילו לא היה, סוארז שמושך את שני הבלמים ימינה ומפנה דרך לחצי שניה למסי, זה כל מה שצריך בשביל הפרעוש כדי לכבוש…
מול כל שחקן אחר זה היה נגמר בחטיפת כדור של פרד והטעות של יאנג לא הייתה מוזכרת בכלל.

דהחאה לעומת זאת…

יאנג מהרגע שקיבל את הכדור עשה את כל הטעויות האפשריות מול השחקן הטוב בעולם. יאנג אשם בשער הזה מכיוון שלא נותנים לשחק כמו מסי את הכדור בצורה כל כך מעוררת רחמים.

אש גורמת לכוויות. מי שצולל לתוכה במקום להתרחק הוא אידיוט.

בינתיים נראה שסולשאר מדיח את יאנג מהסגל למשחק מול אברטון, נהדר.

כמה כיף לחדש את הדיון פה.
הבית שקיבלנו : ויאריאל, אטלנטה ויאנג בויז.
לא רציתי לקבל את אטלנטה מהדרג השלישי אבל אי אפשר להתלונן , בית מעניין ויחסית נוח .

מתחילים מחר את שלב הבתים בליגת האלופות , איזה כיף שקיבלנו את המשחק המוקדם ( לא סובל את הפורמט של משחקים ב- 22:00 באלופות ).
יריבה מאוד נוחה על הנייר , השוויצרים נראים כבשר תותחים של הבית אבל סולשיאר לפי דעתי לא יסתכן ויעלה בהרכב חזק.
מקווה שנראה את מקטומיניי כבר על הספסל , הוא שחקן מפתח לעונה הזו ואנחנו חייבים אותו למחזור הליגה הבא נגד ווסטהאם - לא רוצה לחשוב מה יקרה אם נעלה עם מאטיץ’ במשחק חוץ כזה.
סאנצ’ו יוכל לנצל את המשחק הזה כדי להיכנס לפורמה טובה , המשחק יהיה פחות פיזי ומול קבוצה כזו הוא יכול להראות את הכישורים שלו .

לפי דעתי אטלנטה תהיה המתחרה שלנו על המקום ה-1 בבית , קבוצה התקפית מאוד שתאתגר את ההגנה שלנו אבל מצד שני תיתן הרבה שטחים שזה משהו שאנחנו מאוד אוהבים .

עדכון : הסגל למשחק :

🚨 confirmed #mufc travelling squad to face Young Boys:

De Gea, Heaton, Kovar; Bailly, Dalot, Lindelof, Maguire, Shaw, Varane, Wan-Bissaka; Fernandes, Fred, Lingard, Mata, Matic, Pogba, Sancho, van de Beek; Elanga, Greenwood, Martial, Ronaldo. #mujournal #UCL

[MU]

— United Journal (@theutdjournal) September 13, 2021

קבאני ומקטומיניי בחוץ.

הרכב :

United XI: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, Fred, Van de Beek, Pogba, Fernandes, Sancho, Ronaldo.

Subs: Heaton, Kovar, Bailly, Dalot, Varane, Matic, Mata, Lingard, Elanga, Martial, Greenwood.

הרכב טוב סה"כ , לינדלוף נותן מנוחה לוראן ודוני מקבל הזדמנות בקישור המרכזי לצד פרד.
מקווה למשחק טוב של סאנצ’ו.

אין מה להגיד על ביסאקה , כזאת חוסר אחריות שלא מתאימה לו .
לא ברור למה אנחנו לא מנסים להניע כדור קצת , פאקינג יאנג בויז במצור על השער שלנו .
לא מאמין שנצליח לשמור על היתרון עד הסיום .

יותר מביך מההפסד נגד באשאקשיר.
אין ספק שזה הגיע לסולשיאר על ניהול משחק מחפיר , אתה לא מוציא את רונאלדו ומכניס את לינגארד בטח כשאין לזה שום יתרון.
משחקים כאלה גומרים את האמון של האוהדים במאמן , ממש הרגשה שקוף יכל לנהל טוב יותר את המשחק הזה.
ממש נס אם נעלה לשמינית.

נס? זאת המילה, נס? זאת בושה וחרפה אם לא תעלו לשמינית. זה כישלון קולוסלי אם לא תעלו לשמינית. קבוצה שיש לה את וראן, מגיוור, לוק שואו, רונלדו, סאנצ’ו, פרננדס, פוגבה, ראשפורד, מאטיץ’ וקבאני צריכה לעבור את שלב הבתים.

לא קיבלתם בית עם אריות אירופה. קצת פרופורציות, אל תעשה לקבוצה הנחות. הם חייבים לעלות מהבית הזה, עם כל הכבוד ליאנג בויז, אטאלנטה וויאריאל, הם לא יונייטד וגם על הנייר אתם טובים עליהם.

אין ספק שעל הנייר הסגל הזה צריך לפרק את הבית אבל כשאני רואה את הקבוצה שלי 60 דקות עושה בונקר מול אחת הקבוצות הנחותות בליגת האלופות , לא מצליחה אפילו להניע כדור וצוות האימון יותר מפריע מאשר עוזר קשה להיות אופטימי מול קבוצות טובות יותר.
כן ההרחקה גמרה אותנו אבל על דברים כאלה עובדים גם באימונים , פה זה נראה כאילו השחקנים לא יודעים מה לעשות וממש מתבטלים על המגרש.

מבחינתי אם אנחנו לא עוברים את שלב הבית סולשיאר צריך ללכת , עם סגל כזה המינימום של המינימום זה מעבר לשמינית.

אולה איבד אתמול קשר עם המציאות.

להכניס את דאלוט במקום סאנצ’ו היה מתבקש. אני הייתי מוציא את פוגבה כי היה ברור שהוא לא הולך לעשות הגנה, אבל בסדר - מסירה אחת שלו לרונאלדו מ-60 מטר סוגרת את המשחק.
הכניסה של וראן במחצית, מילא. לא רואה סיבה להחליף למערך של שלושה בלמים,ואם רוצים להחזיק בכדור עדיף להכניס את מאטיץ’, אבל בסדר, יש הגיון.

אבל להוציא גם את ברונו וגם את רונאלדו? ולהכניס את לינגארד במקומם? ויתרנו במודע על שמץ של איום התקפי כשיש לנו בספסל את גרינווד ומרסיאל ובמגרש את אחד השחקנים הטובים בהיסטוריה. זו שערוריה של מטורף ואין לי שום דרך להצדיק את זה. האימרה שלו שהיינו צריכים את מאטיץ’ כדי לבלום את הקישור שלהם ואת הרגליים של לינגארד היא תירוץ עלוב. לראשונה מזה עשור ראיתי משחק של יונייטד עם שידור בעברית ואפילו שגיא כהן ומלר זיהו את הטירוף של סולשיאר (גם את חוסר הרלוונטיות שלפוגבה) מהרגע הראשון. אני לא מאמין שמאמן של מנצ’סטר יונייטד פעל כמו שהוא פעל אתמול, וזה מאוד מאוד חבל כי כולנו רוצים שהוא יצליח, וכמובן שכולנו רוצים להעפיל מהבית הקקמייקה הזה ואתמול הסתבכנו סתם.

הסגל למשחק היום , מגוויר ושואו בחוץ.

🗞 Confirmed #mufc squad to face Villarreal:

De Gea, Heaton, Henderson;

Lindelöf, Varane, Bailly, Dalot, Telles;

Matic, McTominay, Fred, Van de Beek, Fernandes, Mata, Pogba, Lingard;

Greenwood, Sancho, Ronaldo, Cavani, Martial.

[MEN] pic.twitter.com/GGo96gWX5F

— UtdDistrict (@UtdDistrict) September 29, 2021

United XI: De Gea, Dalot, Varane, Lindelof, Telles, McTominay, Pogba, Sancho, Fernandes, Greenwood, Ronaldo.

Subs: Heaton, Henderson, Bailly, Mata, Lingard, Fred, Matic, van de Beek, Cavani, Martial, Elanga.

הרכב התקפי של סולשיאר , must win בשבילו.

חוששני כי לאחר שגילינו שמקפרד לא ממש עובד ופרד ופוגבה לא ממש עובד נגלה היום שגם מקפוגבה זאת לא מציאה גדולה

פספסתי את המשחקים האחרונים שלכם. וראן משחק אצלכם את הבלם השמאלי? הוא פחות טוב שם.

פעם ראשונה שאני לא רוצה שהקבוצה תעבור את הבתים . עם המאמן הצנון הזה נחטוף בטח בשמינית תבוסה סטייל ברצלונה ביירן שנה שעברה .
דאלוט מוכיח שאין לו מה לחפש אצלנו יותר והייתי ממליץ לו לשנות תפקוד לקיצוני כי הגנה אין לו בארסנל.
סולשיאר במלכוד כי אין לו קישור , שום קומבינציה לא עובדת לו וכל אחת קורסת הגנתית עד עכשיו .

הניצחון הדרמטי לא צריך לשנות , זה היה מביך ואמרי עשה לסולשיאר בית ספר .
הקבוצה משחקת בלי שיטה וכל משחק שאנחנו מגיעים פייבוריטים אליו זה נראה בדיוק ההפך.
ממליץ לאוהדים שלנו לא להיות בהייפ , אני מהמר על הפסד במחזור הבא נגד אטלנטה.