ליגת האלופות 21/22 :: אתלטיקו בשמינית

ברונו שחקן שצריך לשחק 227 דקות בכל משחק. לפחות. בעיניי השחקן הכי טוב שלכם.

יופי. משעמם רצח, ויאריאל לא ממש מגיעים למצבים, ואנחנו כצפוי לא עושים כלום. זה נותן לנו יתרון לקראת המחצית השניה בה אנחנו טובים יותר באופן כללי, וגם ויאריאל חייבת גול בעוד עבורנו זה nice to have. בנוסף, על הספסל שלנו ראשפורד וברונו שיכולים לסכן מאוד את ויאריאל. נקווה רק שטלס יפסיק עם החורים באגף שמאל שלנו, גם ככה אין לו הרבה עזרה.

אגב, ההבדל בין ה"לחץ" של יונייטד ללחץ של ויאריאל מביך. לא יודע על מה עבדו באימונים שלוש שנים. מרגיש לי שכשאני משחק בשכונה יש יותר תיאום בלחץ.

טוב אז באמת מהרגע שברונו וראשפורד נכנסו המשחק השתנה לחלוטין, והיה נראה על גבול הלא כוחות. ויאריאל היו חייבים לנצל את המחצית הראשונה העלובה שלנו, כפי שקבוצות אחרות עשו עד כה, ומרגע שלא ניצלו - חבל. 20 דקות אחרונות ברמה גבוהה מצידנו וזה מספיק לשמינית הגמר. הדבר החשוב הוא שכשיגיע מאמן חדש הוא יגיע לסביבה רגועה ככל הניתן, והעובדה שהמשחק מול יאנג בויז בעוד שלושה שבועות לא יהיה במתכונת להיות-או-לחדול עוזרת מאוד.

משחק מצויין של סאנצ’ו. שער ראשון נהדר, אבל גם לא מעט פעולות חיוביות במהלך המשחק. הצעד הראשון שלו במהלך שנגמר בהחמצה מול שוער היה יוצא דופן. הלוואי שייכנס לעניינים, ושנמצא דרך לשלב גם את גרינווד בכל המסיבה הזו.

רונאלדו אני מבין כבר לא שווה איזכור, התרגלתם לשער כל משחק שלו, זה רגיל שהוא מבקיע בעוד משחק צ’מפיונס. :wink:

והערב באולד טראפורד, בלאגן!

מי בלם, מי קשר, מי חלוץ? מי יודע ולמי אכפת! יאללה ילדים (ומאטה), רוצו.

young boys vs young boys

טוב, היה נחמד בסך הכל. מחצית ראשונה אחלה, שניה די משמימה, אבל בסדר. חבל בשביל אלנגה שלא כבש במצב המצוין שהיה לו, וחבל שדוני לא הרשים קצת יותר, אם כי לא קל להרשים כשאתה משחק ב-11 שמעולם לא שיחקו אחד עם השני.

האם אופ"א תוותר על מסי נגד רונאלדו בשמינית הגמר? חה.

כיף לראות את הצעירים שלנו ויש עוד הרבה בנוער שיש להם סיכוי לקבל הזדמנות בעתיד ( מוזר שחניבעל לא היה בסגל ).
לא הבנתי ממש את ההרכב של רגניק , מאטיץ’ בלם ( למה לא מנגי ) וללא קשר אחורי אמיתי - רחמים על דוני ששיחק לבד באמצע .

אלנגה איכזב לגמרי מבחינתי , לא הצליח לשמור על הכדור ומצב שהיה חייב לשים ברשת .
דיאלו לעומת זאת מלהיב אותי , יש לו עוד הרבה התקדמות לעשות בפן הפיזי אבל הכדור נדבק לו לרגל ויש לו טכניקה נפלאה.
גרינווד מעל כולם , חלוץ העתיד שלנו וקילר ברחבה.

נ.ב שמישהו יגיד למאטה לפרוש כבר , הוא נראה כמו שחקן עבר אתמול .

חניבעל היה במשחקים של טוניסיה ולכן לא היה בסגל אתמול.
לגבי מאטיץ’, אם אתה פותח עם באיי במשחק כזה אתה חייב לידו מבוגר אחראי. אמנם באיי היה מעולה אתמול ומאטיץ’ דווקא איבד הרבה, אבל אתה יודע איך זה אצל באיי, יום עסל יום בסל.

לצערי מאטיץ’ ממזמן לא מבוגר אחראי , מתמהמה יותר מדי עם הכדור ותמיד היה איטי בשחרור כדור.
ממש התאבדות היה לעלות איתו כבלם , כל חלוץ עם קצת מהירות היה גומר אותו - למזלנו לברוז’ אין כלום מקדימה.
ציפיתי להרכב קצת יותר משופר מרגניק , אמנם זה לפרוטוקול אבל לא יזיק לביטחון אם היינו מפרקים את השוויצרים - כמובן שעל רונאלדו ופרננדס אין על מה לדבר אבל הייתי שמח לקצת יותר חיזוק לצעירים ( ובטח שלא מאטה קשישא ).

אני דווקא שמח שכל ההרכב נח. ככה אפשר לעבוד איתם שבוע שלם באימונים רציניים. אחרי החלפת מאמן לאיש עם פילוסופיה מסודרת, ולפני החודש הכי עמוס בשנה, שבוע אימונים שלם יכול להיות קריטי.
המשחק הזה לא שינה כלום, ואפילו ההרכב של אתמול היה צריך לנצח אותו אם משווים מצבים, כך שלא הייתה איזו בעיה מיוחדת בהופעה שלנו.

אני מניח שראנייק עשה את ההכנה שלו וראה שאין חלוץ מאוד מהיר לפני שבחר לשים את מאטיץ’ בלם. וגם אם היה, מהירות היא בדיוק נקודת החוזק של באיי וגם בחיפויים על בלם איטי הוא מצוין ובעל נסיון (סמולינג, מגוייר).

שחקו אותה מופתעים. זבלים מושחתים.

הגרלה נוראית , אין דרך לעצור התקפה כזו עם הכלים שיש לנו.
כרגיל סיטי וליברפול מטיילות בשמינית .

They wanted Ronaldo vs Messi and they got it. Didn't even know what balls to put in what pots...

— Mark Goldbridge (@markgoldbridge) December 13, 2021

אופ"א תערוך הגרלה חדשה אחרי שנתפסה במערומיה. הכדור של יונייטד נעדר מהקערה בהגרלה של אתלטיקו, כי יונייטד ‘כבר הוגרלה’ נגד ויאריאל, בהגרלה קודמת שבוטלה עקב המפגש בשלב הבתים. הכדור של ליברפול דווקא כן הוכנס לקערה של אתלטיקו למרות שהן נפגשו בשלב הבתים.

ארגון בזוי. פלורנטינו כבר בדרך למיקרוגל ואינשאללה המסריחים יקבלו הגרלות פחות בדיחה מויאריאל וזלצבורג.

זה כבר יותר טוב , אתלטיקו זה מצ’אפ מעניין .
לא חושב שאי פעם פגשנו את סימאונה.

צלילות, כיסוחים ובזבוזי זמן here we come. זה יהיה צמד המשחקים הכי גועלי שראינו אי פעם, אלא אם אנחנו נעשה קפיצת מדרגה מאוד משמעותית עד פברואר, מה שלא נראה לי כל כך סביר. אבל עדיף על לקבל את מסי אז בסדר, win win situation מבחינת יונייטד ואתלטיקו.

מזל שלאופ"א יש פלאן בי מוכנה למקרה שיתפסו בקלקלתם.
במקום מסי נגד רונאלדו יסתפקו ברונאלדו נגד אתלטיקו ומסי נגד ריאל

שארקי אחי, הכדורגל שלנו כמו יין טוב, לוקח זמן והתמדה להעריך אותו :grin:. תנו לי דם ומלחמה, יהיה כיף.

אני באמת לא יודע מה לצפות מרונאלדו מול אתלטי. שתי השלישיות שהשחיל לאובלאק עדיין טריות בזיכרון. יש לנו 3 חודשים להתכונן למפגש הזה תודות לדרבי מאתמול.
בכל מקרה, שני המועדונים נושמים לרווחה אחרי אחרי ההגרלה הראשונה.

לפלורנטינו כבר אין גישה למטבחוני אופ״א מאז סיפור הסופרליג,מצטער לאכזב.