ליגת האלופות 21/22 :: אתלטיקו בשמינית

מקווה שלא ננסה ללחוץ את הנעת הכדור של בארסה כי במחצית נישאר רק עם שוער כשיר (אבל עיוור).

צריכים להעיף למעלה, אין לנו בסגל שחקן שיודע להעביר פס או לעבור קונוס פרט למרסיאל. יסלחו לי אוהבי פוגבה, הוא אוברייטד בצורה כל כך בוטה שזה מזעזע.

בתור אוהד בארסה שמבין בהכרה צלולה שאנחנו פייבורטים (בשאר הזמן אני פשוט משתדל לא לנחס) אני מוכרח לומר שמול משחק מסודר ושמירות כפולות ומשולשות על מסי, אנחנו מסוגלים להיתקע ולתקוע את אותה קרוסלה מפורסמת שהשחקנים שלנו מסוגלים לעולל ליריבה. קחו בחשבון שכל הלחץ על שחקני בארסה ובעיקר על מסי שממש רוצה את הגביע השנה אחרי בצורת ארוכה מבחינתו. לחץ בדרך כלל עושה טוב לשחקנים שלנו, אלא אם (ופה קבור הכלב) מצליחים לכבוש נגדנו. כבוד לשחק מולכם, מקווה סוף סוף למשחק ספורטיבי ומהנה. בהצלחה לכולנו.

מרגש לראות את הקבוצה חוזרת אל מעמד רבע הגמר.
אין ספק שהקבוצה הכי מעוטרת באנגליה צריכה לחזור לשם בקביעות, נקווה שבשנה הבאה עם חיזוקים משמעותיים לא נגיע למשחקים כאנדרדוגים כל כך גדולים.
בהיבט המקצועי לקראת המשחק - מאטיץ’ לא בסגל ( פציעה ) וזו כבר בשורה טובה כי אין לו מה לחפש מול קבוצה כל כך טכנית.
גם ליאנג אין מה לחפש במשחק הזה , אלבה ישחט אותו כל המשחק וכבר עדיף לנסות את דאלוט שם עם המהירות שלו.
כרגיל נפלל למשחק גדול של פוגבה וכרגיל נתבדה כשבוסקטס יחסל אותו.

לקוות למשחק מפוגבה ? אני לא יודע שזה לא יקרה, הוא לא משחק כדורגל הוא ליצן. אנחנו נקבל ממנו כמה רגעים מדהימים ובכל השאר נצפה בראש שלו מחליף צבעים.

שמח שאנחנו ברבע גמר אבל ברצלונה, גם אם לא גדולה כמו זו של 2009 היא עדיין ליגה מעלינו. רק נס יוציא אותנו מצמד המפגשים האלה בשלום

הרכב:
דה חאה
שואו-לינדלוף-סמולינג-יאנג
פוגבה-מקטומיניי-פרד
ראשפורד-לוקאקו-דאלוט

האמת אני לא יודע לומר למה מה שנכשל מול וולבס יעבוד כאן, נקווה לנס. כי אם פרד ימשיך לאבד כדורים כקשר אחורי בקצב שהוא אוהב המשחק מתחיל מאיזה מינוס 3.

אשכרה בהתקפה הרצינית הראשונה ספגנו, זה עלול להיגמר במבוכה רצינית

אנחנו משחקים הרבה יותר טוב ממה שחשבתי אני חייב להודות. חטפנו גול שמאפיין אותנו כל העונה , גול של הגנה עלובה פתטית מביכה.

אין מחלקות על הפער בין הקבוצות אבל בסהכ משחק לא רע, לצורך העניין מול פסז ממש סבלתי.

ברצלונה האמת משחקת בהילוך שני, קצת שאננים בהגנה ונראה שבאו עם הוראות לצאת עם 1-0 קטן ולסיים את זה בקאמפ נואו.
לצערי זה לא נראה שאנחנו במצב של לנצל את זה

אשלי פאקינג יאנג, שמישהו יביא סטטיסטיקה כמה מסירות הוא הצליח להעביר , לדעתי משהו כמו 5%

מרסיאל ולינגארד לא תרמו כלום ממש כלום, פוגבה הוא פוגבה. אבל יש הרבה חיובי - מקטומינאי צריך להיות בהרכב במקום מאטיץ מעכשיו ועד שנגמר לקרואטי החוזה. פרד היום היה מצויין עד שהתחיל להתעייף.

רכש, חייבים רכש.

לא ברמה, וגם עושים טעויות מטופשות. שימו לב ששלוש שניות לפני השער שואו מסתכל אחורה לבדוק איפה סוארז ימח שימו וזכרו, רואה שהוא רחוק ממנו, וממשיך לעמוד במקום כאילו כלום. דה חאה התעצבן עליו בצדק, כי הגול מאה אחוז עליו וחבל. מצב דומה מאוד של דאלוט בצד השני הלך הישר לפח.

נקווה לעבור את זה בשלום בקאמפ נואו, שם אין לנו סיכוי לגעת בכדור בכלל.

לטעמי שיחקנו טוב יותר מאשר המשחק מול פריז, גם בארסה לא הגיע ליותר מידי הזדמנויות.
עם זאת קיבלתי את הרושם שבארסה באה להחתים כרטיס וזהו, לא נראה שהם באמת באו לפרק אותנו.

פעם אחרונה שניצחנו משחק חוץ בשלב הנוקאאוט של ליגת האלופות היתה מול ארסנל לפני 3 שנים. יש לנו הרבה בעיות במשחקי חוץ, החל ממזל ומסורת ועד בעיות פסיכולוגיות של חלק מהשחקנים.

בשנים האחרונות חווינו לא מעט טראמות במשחקי חוץ בשלב הנוקאאוט של ליגת האלופות (פריז, יובה, רומא, אתלטיקו) והמטרה שלנו לגמרי הייתה לחזור בשלום הביתה ולגמור שם את העבודה.

ביתרון 1-0 אנחנו עשינו את שלנו, ואני יכול להבטיח שהמאמן והשחקנים היו מוכנים לשמוע את שריקת הסיום באותו רגע. לא יודע עד כמה יכולתם לנסות לנצל יותר את הסיטואציה, בהתחשב בכלים שיש לכם.

בקאמפ נואו אכן יהיה סיפור אחר לגמרי.

בסה"כ זה היה פחות גרוע ממה שחשבנו.
ברצלונה יצאה עם מה שרצתה, אנחנו מצדנו ניסינו לחץ גבוה,מדי פעם שלפעמים עבד ולפעמים השאיר אותנו חשופים מאחור.
לצערנו ההתקפה האימפוטנטית שלנו לא גרמה לטר שטגן להתאמץ ובשילוב עוד הופעה נוראית של פוגבה הדביל משחק התקפי כמעט ולא היה לנו.
אשלי יאנג לא היה פותח במשחק הזה אילמלא לאולה היה שחקן בעמדה הזו, ברורה המחשבה לעלות עם 2 מגנים כדי לעצור את אלבה מלעשות מה שבא לו אבל הציוות הזה גמר לנו את אגף ימין ( מעניין אם יאנג הצליח להעביר בכלל קרוס אחד לרחבה ).
בצד החיובי מקטומיניי שהוא המצטיין מבחינתי, הופעה בוגרת מאוד מול קישור שכולל את ראקיטיץ’, בוסקטס וארתור זה לא דבר של מה בכך. השליטה בכדור שלו טובה, טכניקה גם כן והכי חשוב הוא יודע לשחרר כדור אחרי נגיעה בניגוד למאטיץ’.
בצד ההגנתי, סמולינג ולינדלוף עם הופעה יחסית טובה- די נטרלו את סוארז והגול הרגיש לי כמו פאשלה קבוצתית שהיה צפוי שנספוג.
אין ספק שהגומלין זה סיפור אחר, שם ברצלונה כבר תשלוט 80 אחוז בכדור וכבר נראה הרבה פחות מצבים מצדנו.

עבר פחות משבוע מהמשחק , הסיכויים למעבר פחתו עוד קצת למרות שראינו שהשד לא כל כך נורא אבל אנחנו רחוקים מהרמה הנדרשת.
אם דמבלה יחזור להרכב אצלם , הגנתית יהיה לנו הרבה יותר קשה - כל מגן שנשים מולו יתקשה במהירות בניגוד לקוטיניו האנמי.
מאטיץ’ חזר לסגל ואני מקווה שאולה לא יחזיר אותו להרכב, לצערנו שואו בחוץ אז יאנג ימשיך לבזות את עצמו בכל אגף שיעלה.
לפחות מקטומיניי, ראשפורד ומרסיאל צוברים ניסיון ברמות הכי גבוהות, עם תוספות חיוניות בקיץ תוכל להיות פה קבוצה הרבה יותר מלהיבה בשנה הבאה.

אני לא מבין למה דרמיאן לא בא בחשבון. הוא אמנם לא עילוי התקפי, אבל הוא בחיים לא חירב לנו משחק (למעט משחק אימים מול ארסנל באמירויות בעונת ואן חאל 2), כמו שיאנג עשה פעמיים בשבועיים עם אדום וקרוסים לרגליים של ג’ורדי מטר שישים אלבה.

אין לנו שום סיכוי להתקרב לשער של ברצלונה. הקאמפ נואו מגרש ענק כך שאנחנו לא יכולים ללחוץ את ברצלונה שתהיה עם הכדור 85 אחוז מהזמן. אני רק מקווה שלא נושפל כהוגן, כי אם מסי יבוא במצב רוח טוב אנחנו נקבל משחק מאוד מתסכל לצפייה. שוקל לראות אותו בחושך מתחת לשמיכה עם ערימות קלינקס.

קאמפ נואו בגודל 105 על 68 כמו האולד טראפורד ושאר האיצטדיונים באירופה.
זה תנאי של אופא

מוזר. אני בטוח במאה אחוז שבפעם הקודמת שהיינו שם, 2008, אמרו בטלויזיה שהמגרש בברצלונה יותר גדול. יתכן שהקטינו מאז?

יכול להיות, הדרישה באנגליה היא שכל מגרש יהיה בגודל של וומבלי אלא אם כן האיצטדיון לא מאפשר זאת, לכן אם היה שיפוץ באולד טראפורד אז הגיוני שהגדילו אותו.
למשל, אנפילד בגודל 101 על 68 מטר.

עד כמה הגודל של האצטדיון ישפיע על השחקנים ?

יש לנו בעיות כל כך עמוקות שזה זניח לחלוטין.

אוקיי, תודה.

אם כך אתקן את דבריי - המגרש בברצלונה רגיל לכן בארסה תחזיק בכדור רק 83 אחוז מהזמן.