ליגת האלופות 21/22 :: אתלטיקו בשמינית

החוקה כתובה בצורה מעורפלת בכוונה. המטרה היא שיהיה לשופט מקום לפרשנות ולא, דימיטריס, אין שום השפעה לכוונה בחוק של נגיעת יד אלא להשפעה על המשחק והמהלך. אם אתה באמת חושב שנגיעת היד הזאת לא השפיעה על המהלך אז אין על מה להתווכח איתך על זה. מזל (לכם אוהדי מאן יו) שהשופטים פרשו את המהלך נכון.

אבל אבל היד הייתה צמודה לגוף!!!

אפילו היד השניה לא קרובה לגוף.
הוא ניצל מאדום באולד טראפורד עשה מה שבא לו 120 דקות ואז מישהו החליט שמספיק.

לא מבין את הדיון הארוך הזה, אני במקומכם הייתי אומר, יד לא יד, i really don’t give a fuck

:slight_smile:

כן, זה מרגיז שפתאום תנועת אווירון זאת יד צמודה לגוף.

חוץ מזה הפורום של יונייטד לא הכי פעיל בעולם אז כל הודעה מבורכת

חס וחלילה, אין לי שום בעיה בדיון הזה, אהלן וסהלן. פשוט מנקודות מבט של מישהו מהצד, זה נראה לי, מחמיץ טיפה את ההתרגשות מהערב. ביצעתם את אחד המהפכים הכי מרגשים שהיו בשנים האחרונות בליגת האלופות, בהרכב של ילדים, אפילו גרמתם לי לעשות קאמבק זמני, אני הייתי מתמקד בזה, ולא בדיון על הפנדל, במין דיון שלא יסתיים לעולם.

בכלל, הפריזאים יכולים לבוא בטענות, רק אל עצמם, הם כרגיל היו אלו שבעטו עמוק בדלי, לא השופט ולא אף אחד אחר.

מקבלים את ההגרלה הכי מסריחה שיכולנו לקבל, מבחינתי הפייבוריטית לזכיה השנה.
אם לא הצלחנו להתמודד בכבוד עם הקישור של פריז- בוסקטס, ארתור וראקיטיץ’ יעשו לנו את המוות.
אין ממש דרך לעצור את מסי, גם הררה האיש למשימות מיוחדות שלנו לא יעזור מולו.

אני חושב שסיטי יותר קשה מברצלונה, אבל עדיין - מסי זה לא כוחות. לא היה כוחות מול קאריק, וידיץ’ וריו, ובטח שלא יהיה כוחות מול מאטיץ’, לינדלוף וסמולינג. מקווה שהמשחקים האלו לא יתנו לפוגבה רעיונות לשנה הבאה ושנצא בשלום.

לגמרי כבר עשינו את שלנו עם העלייה מול פסז’. המשימה זה לא להתבזות ולתת לשחקנים קצת ניסיון לקראת העונות הבאות.

אתם מספידים את עצמכם מאוד מוקדם, אולי זה רק לא ליצור ציפיות ולהעצים את הריגוש אם וכאשר תעברו.

ברור לגמרי שברצלונה פייבוריטית אבל מול רומא שנה שעברה זה היה ברור יותר.
ברצלונה לא נראית טוב העונה למעט הבלחות, השאלה מה יבוא קודם, פיצוץ הבלון או התחברות לקראת הישורת האחרונה.

אני לא הייתי ממהר לסגור את הסיפור לפני ששוחק משחק 1

אמנם בליגת האלופות הכל אפשרי ( כמו שראינו כבר מהשמינית ) אבל ההבדלים עצומים וזה בלי לציין שיש לכם את השחקן הכי טוב בעולם . אם מסתכלים סגל מול סגל מבחינת איכות קשה לתת יתרון ליונייטד בעמדה מסוימת ( אם מתעקשים אז שוער ).
אני לא רואה את תרחיש רומא חוזר וגם אם המפגשים יהיו שקולים, ההגנה של יונייטד לא מספיק טובה מול מסי ושותפיו - את זה כל אוהד יונייטד רואה במהלך העונה.

שוער זאת בין העמדות האחרונות שהייתי נותן יתרון ליונייטד, דה חאה ענק בכל צורה אבל מה שטר שטגן עושה השנה זאת תצוגת מופת עונתית.

בכל מקרה גם אם תשווה את הסגל של פאריס ליונייטד יש בכמעט כל עמדה יתרון - בטח אם מסתכלים על התקפה והגנה בהן היתרון משמעותי, אבל למזלינו כדורגל לא עובד ככה.

בכל מקרה אני מהצד השני יכול להגיד שאנחנו אולי פייבוריטים, אם כי לא ברורים עד כדי כך, מסי הוא אלוהים, אבל לבארסה יש גם משחקי נפל שבהם הקבוצה לא עוזרת לו למצות את מירב היכולות שלו.
מסי של לפני עשור שהרס את יונייטד החזקה ביותר כנראה בהיסטוריה (עם רונאלדו) כבר הזדקן מעט, ביום נתון וכשיש כל כך מעט זמן לתקן, דברים מוזרים יכולים לקרות.

אחרי המהפך באולד טראפורד בשמינית, יונייטד חוזרת לאיצטדיון שהתחיל את הדקה ה91 עבורה.

אולי אתה צודק עם טר שטגן, לא יצא לי לראות אותו כמעט העונה. מצד שני גם לדה חאה היו הופעות אלוהיות ( בדגש על טוטנהאם בחוץ ) ומלפניו הגנה ממש לא יציבה עם 2 שחקנים שלא אמורים לפתוח בהרכב הראשון של קבוצה שמתיימרת להיות קבוצת טופ ( סמולינג ויאנג ).
לצערה של יונייטד, הקבוצה שתעלה מולה יודעת מה לעשות כשמשחקים מולה טקטי לעומת הצרפתים הפתאטיים , ותמיד יש את מסי שיכול בסלאלום אחד להגיע מול השוער.
אלבה יעשה צרות צרורות ליאנג מימין ובקישור אנחנו נרגיש את פערי האיכות הכי גדולים לדעתי.

אתה רואה את חצי הכוס הריקה כמו אוהד יונייטד אמיתי, בזמן שאני מדמיין את ראשפורד ומארסיאל מדלגים מעל פיקה וסרג’י רוברטו (חשבתי שהמאמן שלנו עלה על הטריק שמגן ימני מהיר וחזק כמו סמדו עדיף על קשר גמלוני עם לב ענק שצריך להיות בהרכב בכל קלאסיקו ובשאר לרדת לספסל), ואת טר שטגן צריך שוב להציג תצוגה אלוהית.

אני חושב שבלי קשר למה שיקרה במשחקים עצמם, הרבה זמן לא הייתה לי ציפייה למשחק אירופאי חשוב ולא הרגשתי שנאה ליריב, רק מתח ספורטיבי ורצון לראות מי תתעלה על מי… שיהיו לנו אחלה של משחקים בעוד קצת פחות מחודש!

אם הייתי חושב על מפתח בשביל בארסה להתמודדות זה עצירת פוגבה, הוא השחקן כנראה הכי חשוב של הקבוצה וכשנחה עליו רוחו הוא בין 5 הטובים בעולם בעמדתו. הבעיה אצלו תמיד הייתה היציבות ואצל אולה זה משתפר אבל כבר ראינו במשחק הראשון מול הצרפתים שמרקיניוס ניטרל אותו לחלוטין ובוסקאטס רחוק מלהיות מרקיניוס ( כמובן לטובה ).

קודם על אני מעדיף את ברצלונה מלי רפול או סיטי (וגם טוטנהאם) ולא כי אני חושב שמי מהם טובה מבארסה. זה מפגש בין שתי ענקיות שברור ממי הפייבוריטית, זה מפגש שכל שחקן ביונייטד יודע שזה הטופ, זה לא ליברפול זאת לא סיטי, זאת קבוצת הפאר של העשור האחרון.
ליגת האלופות היא המקום למפגשים מהסוג הזה, לשחק שוב נגד יריבה מאנגליה זה די מבאס, במיוחד שהיריבה הזאת היא קבוצה שהדלק שלה הם השנאה העזה ליונייטד.

ברצלונה קבוצה ענקית, היא סוף כל סוף קבוצה שאני מכבד מאוד, מי שתעלה תהיה ראויה לכך.

אגב, המשחק מול פריז יכול להיות הטריגר לצעירים שלנו שהכל אפשרי.

מחכה למשחק בקוצר רוח, ושלא נדע פצועים.

אני מסכים, יש במפגש עם ברצלונה משהו מרגש שאין במפגש עם אחת האנגליות (אפילו ליברפול). הפעם גם לא יהיו אוהדי חוץ פנאטים באולד טראפורד, ואולי אפילו תהיה אווירה ראויה לשמה במשחק הבית שלנו. הבאסה היחידה שלי היא שאנחנו משחקים מול סוארז החלאה, אבל אני אומר שאם כבר לעוף - לעוף מול מסי.

ווס בראון מספר על המפגש נגד ברצלונה , ההתכוננות למסי ( שהיה רק בן 20 אז ) .
איזה קבוצה נפלאה זו הייתה, איפה ההגנה שהייתה לנו פעם ( מרגיש כאילו היו לנו 2 ואן דייק במרכז ) ואיפה ההגנה שיש היום.

יונייטד של פעם והיום, שתי קבוצות שונות לחלוטין, היום זה ברור ועצוב כל כך, שהפרישה של פרגוסון לא תוכננה כראוי. כל כל הרבה ליצנים שכירי חרב עברו ונמצאים כאן, עצוב.

יש דיבור על כך שפילאן לא ממהר לחתום חוזה עם הקבוצה עד שיוצג מבנה ניהולי חדש של המועדון. אם זה באמת נכון זאת עדות נוספת (מלבד לתוצאות בשטח) לכישלון של הדרג הבכיר במועדון.

גם עכשיו כשכולם לא הולך ואנחנו נראים פחות או יותר כמו בתקופת מוריניו, אני שמח על המינוי של סולשאר ואני מאוד מקווה שהוא ידע לחבק את השחקנים בתקשורת ולבעוט להם בפנים בחדר הלבשה. הלוואי שהוא יפנה מפה את כל השחקנים שמוצצים לנו את הדם, אלו שנמצאים כאן רק כדי להחזיק את הפאקינג רולס רוייס שלהם.

לקראת רביעי, אני מרגיש בדיוק כמו שהרגשתי כשקיבלנו את פריז בהגרלה, לפני שאולה הגיע. אנחנו כרגע הקבוצה הכי גרועה בטופ 6 באנגליה, משחקים בחוסר חשק, סופגים המון בצד אחד ולא כובשים בצד השני. מולנו, פאקינג מסי עם צ’יטים. משחק בית עם הקהל העלוב שלנו, שדואג להיות אקסטרה מביך במשחקי צ’מפיונס בשנים האחרונות הודות לאקסטרה תיירים שבאים לראות עלק מפגש טיטאנים.

אני מקווה שנראה על המגרש את השחקנים שבאים לעבוד ולא לעשות פוזות - מקטומיניי ולוקאקו בראש ובראשונה - ושהליצנים למיניהם ישארו בחוץ - אריק, באיי ואריק באיי.

אנחנו צריכים לשחק עם כמה שיותר שחקנים במרכז הקישור, ולכן הייתי פותח עם מקטומיניי-הררה-פוגבה-לינגארד ביהלום, כששני הראשונים עושים רק הגנה, וג’סי מבחינתי משחק רק במרכז המגרש כדי שלא נסבול מהקרוסלה של ברצלונה. בחוד לוקאקו וראשפורד, כשהאחרון מתביית על פיקה ומנסה להגיע לכדורים של פוגבה.
בהגנה, שתהיה בריאה, אין מה לעשות. שואו מצוין אבל מסי. לינדלוף מצוין אבל מסי. סמולינג, כשהוא לא עושה שטויות, הוא אחלה בהגנה אבל מסי. יאנג גם לא טוב וגם מסי. אולי דה חאה יגיע במוד הנכון לשם שינוי, אבל מסי.
בקיצור, שאלוהים יעזור לנו. אבל מסי.