בבוקר כשתקומו ותסתכלו בפורום, תביטו בתמונה הבאה, ותעריכו את הזכות להיות חלק מהמועדון הזה.
מסורת לא קונים בכסף. קסם.
בבוקר כשתקומו ותסתכלו בפורום, תביטו בתמונה הבאה, ותעריכו את הזכות להיות חלק מהמועדון הזה.
מסורת לא קונים בכסף. קסם.
עם כל הכבוד, אין פה פנדל. שחקן הסתובב וכדור פגע לו ביד שהוא גם ככה ניסה כמה שיותר להצמיד. החוקה לא אומרת שכל נגיעת יד היא פנדל ואם כן- צריך לשנות את הדבר המגוחך הזה. אבל חוץ מזה, איזה אושר שפריס שוב עפים; בחיי, כמה שהם לוזרים וואו.
זה מדהים כמה הוא מדבר על הקבוצה ולא על עצמו, בניגוד לקודמו בתפקיד
https://twitter.com/beINSPORTS/status/1103424689844543488
הוא ראה את הכדור עף לכיוונו והסתובב עם יד מחוץ לגוף מה שמנע מהכדור לעוף למסגרת (זאת הסיבה ששחקנים מצמדים את הידיים לגוף כשהם קופצים). פנדל. מזל שיש var ו10 שופטים שלקחו את הזמן להחליט והחליטו שיש פנדל
לגבי יונייטד ולאחר שנרגעתי מעט.
החשיבות המנטלית של ניצחון כזה לדור העתיד שלנו הוא משהו שקשה להמעיט בערכו. עכשיו סולשאר לא צריך לנסות להעביר לשחקנים מה זה יונייטד, הוא לא צריך לתאר להם איך זה מרגיש לעשות את הבלתי ייאמן בדקה 91 הוא רק צריך להזכיר להם את הלילה ה ע נ ק הזה.
יש לי תחושה שהניצחון הזה הולך להיות חלק מאוד חשוב בעתיד של המועדון
ניימאר מקלל את השופטים ברשתות החברתיות וטוען שהכדור פגע בגב של קימבפה. חשבתי שהוא נפצע ברגל, לא בעין. ילד טיפש שנמצא בדיוק במקום הראוי לו - ביציע של מועדון פח.
צריך להפריד בין הרגש לחוק.
הכדור פגע ביד לא צמודה בדרך למסגרת. זה פנדל.
בדיוק כמו פאול ברור ברחבה ממצב לא מסוכן.
זה מבאס, זה כואב, וזה קצת גניבה ספורטיבית אולי, אך זהו פנדל ב100%.
לא רק פאולים של אדום או יד על קו השער הם פנדל, וכן היה מדובר בבעיטה לכיוון השער. לכן הדבר הראשון שמלמדים שחקני הגנה הוא לקפוץ עם יד מאחורי הגב.
ואין שום משמעות ל intension? הקפיצה של קימבמפה היא אינסטינקטיבית. הכדור פגע לו במרפק, ואני אישית לא מסוגל לקפוץ או לרוץ עם מרפק מאחורי הגב.
גם כשעולים לכדור גובה, הידיים לא מאחורי הגב ולא צמודות לגוף. קרא לא פעם שחקן נוגח לתוך היד של המגן ממרחק של 10 ס"מ. זה פנדל?
לעומת זאת, בכל קרן שחקנים מחזיקים ודוחפים אחד את השני ונדיר מאוד ששורקים על זה פנדל.
בגלל זה אמרתי שמשהו דפוק בחוקה.
מוזמנים לדלג ל9:28. רואים בבירור איך קימפמבה רואה את הכדור יוצא מהרגל של דאלוט, הוא מסתובב עם יד לא צמודה לגוף, ו"במקרה" הכדור פוגע לו ביד.
זה פנדל במיליארד אחוז. יש חוקים לכדורגל.
תשמע אתה מגזים. לא יודע איך אפשר לחשוב על זה.
אין שום משמעות לכוונה. הוא קפץ הכדור פגע לו ביד בדרך לשער,פנדל.
לנגוח כדור לכיוון שלא קשור לכיוון השער שפוגע ביד באופן שלא משנה את ההשלכות של לאחר מכן זה לא פנדל, מה שהיה אתמול זאת בעיטה טובה של דאלו למסגרת שנבלמה ביד של קימבפה.
אבל אתה צודק יש משהו דפוק בחוקה, קימבפה שלא עף באדום במשחק הראשון בסופו של דבר כבש מולנו. הוא היה אמור להיות מורחק מהמפגש הנוכחי, אבל כנראה שהכל לטובה.
תשימו 10 שופטים ותשאלו אותם אם היה פנדל, חמישה יגידו שכן וחמישה יגידו שלא… זה הבעיה.
אני לא מבין את אלו שכותבים לי פה שאם זה פנדל אז החוקה דפוקה. ובאים בטענות לשופט, השופט צריך להחליט לפי מה שהחוקה אומרת. והוא לא אמור לעשות דין לעצמו, יש לכם טענות לחוקה ? תפנו לגוף המיושן שאמור לפקח עליה, לא לשופט…
אורי קופר כתב על זה טור היום:
ה5 שיגידו שלא היה פנדל יטעו.
אני לא כל-כך מבין מה הדיון.
המרחק סביר לחלוטין לזמן תגובה (לא היה ירוי), רואים בבירור שהוא מסתכל על הכדור ורואה את הבעיטה, מסתובב ומוציא את היד, לדעתי לא בתנועה טבעית אבל גם אם זו כן תנועה טבעית, מה לעשות שבכדורגל זה פנדל (שייקח כמה שיעורים מלנגלה של ברצלונה איך קופצים).
אורי קופר מביא הוכחה מגוכחת מסקר אוהדים אבל צודק בטענה שאולי צריך לשנות את החוקה כי העונש גדול מדי יחסית לעבירה אבל בחוקה הקיימת, זה מה יש.
קשה ללכת להירדם אחרי משחק כזה, מסכנים השכנים עם הצרחות שהלכו אחרי הפנדל.
אין ספק שאפשר להגיד שהושלם המהפך הכולל- מתקופת המנוול שלא בחל בשום אמצעי כדי להרוס אותנו ובחזרה לתקופה שבה עומד מישהו שמבין מי זו יונייטד- בלי קשר לתוצאות המדהימות.
לגבי הפנדל, זה הדבר האחרון שאני חושב עליו היום - השמחה לראות את הקבוצה ברבע אחרי שנים קשות ואת די מאריה וניימאר הבכיינים בחוץ עשו לי את היום.
מרוב הדיון שהלך פה על הפנדל כבר לא נשאר סיקור למשחק שהיה ( על אף שהאיכות בו הייתה בינונית ומטה).
שואו היה מצוין ומזכיר לי למה רציתי אותו כל כך לפני שהגיע, פרד ומקטומיניי שתיהם עם הופעות טובות - במיוחד הסקוטי ששיגע את וראטי עם הלחץ והעבירות שעשה.
עשר דקות לסוף לא הבנתי מה ראשפורד עושה על המגרש וצרחתי על אולה שיחליף אותו ( לא הפסיק לאבד כדורים )- מזל שלא הקשיב לי וקנה את עולמו עם פנדל מושלם סטייל הארי קיין.
לוקאקו עם הופעה אדירה, קנה לעצמו את ההשארות לשנה הבאה עם השבועות האחרונים- המון קרדיט לחלוץ מלא האופי הזה.
באיי עם הופעה מחפירה, אולי הוא יהיה בלם 3/4 אצלנו בעתיד אבל תמונת ההרכב מבחינתו עוד רחוקה.
היה מרגש לראות את הצעירים עם ההתלהבות חוגגים עם האוהדים בשריקת הסיום, זיכרון שיתן להם חיבור לקבוצה והלוואי עם האופי שיש למרכוס- רק להמשיך להשתפר.
הימור שלי לרבע - אייאקס בתיאטרון החלומות.
במידה מסויימת יש מזל לפריז שכולם ככה מתעסקים בכן פנדל לא פנדל כי זה מכסה על העליבות הנוראה של הקבוצה הזו.
פשוט מדהים איזו סגל חסר אופי יש שם. יונייטד באה עם הרכב נוער, לא שיחקה טוב חייבים להודות, לכל היותר התגוננה בגבורה. זה היה 200% בידיים של פסז’ אבל הם פשוט עשו במכנסיים בצורה כל כך מביכה. נכון, הם החזיקו בכדור הרבה יותר, שלטו בקצב וגם תקפו יותר. מה שהיה בהחלט צפוי גם שיקרה, אבל הצורה שבה הם תקפו, בעיקר במחצית השניה, היתה אפאתית כל כך. או הרמות סתמיות מאגף ימין, רעיון די טפשי כשהקרב הוא בין אמבפה לסמולינג. או להסתובב מסביב לרחבה ולקוות שכדור העומק שלהם יגיע לאמבפה המכוסה היטב (במשחק גרוע מאוד שלו) או לדי מריה ויצליח לשבור את מלכודת הנבדל (לא הצליח). ההזדמנות הכי טובה שלהם היתה כשיונייטד ניסתה לצאת קדימה ונחשפה מאחור וגם אז הם לא הצליחו לעשות עם זה משהו (דה חאה סגר מעולה, אבל מאמבפה מצפים לגול בכזה מצב בטח כשלוקאקו המגושם עשה את זה נהדר בצד השני).
על הגולים שהם ספגו אין מה להרחיב, מתאים לליגה א’ לא לכזו קבוצה בטח לא בכזה מעמד.
אופי אי אפשר לקנות בכסף וזה מאוד משמח אותי כאוהד.
מה שמדהים בפסז׳ זה שהם פשוט לא לומדים. הדחות כואבות זה דבר שקורה לכל קבוצה וזה כמעט הכרחי שהשלד של הקבוצה יעבור אחת כזו לפני שהוא יהיה מסוגל לזכות בליגת האלופות, אבל הם אשכרה לא לומדים.
אלה לא הפסדים של קבוצה נחותה, זה כבר שנה שלישית ברציפות שהם פשוט לא מסוגלים לסגור את העסק, רועדות להם הרגליים, נהיים רכים, לא ברור מה זה. זה לא רק ה6-1, גם שנה שעברה מול ריאל הם היו צריכים לצאת מהברנבאו עם 1-1 לכל היותר, אם לא ניצחון שלהם. ואיכשהו קרסו בעשר דקות האחרונות ויצאו עם הפסד שגמר אותם. באמת שהייתי בטוח שמלבד ברצלונה אין אף קבוצה שמדיחה אותם השנה.
שאלה, למה לוקאקו לא בעט את הפנדל? די מוזר, בדיעבד עבד… אבל לוקאקו אמור היה להיות הבחירה ההגיונית או שאני מפספס משהו?
זה מה שלוקאקו אמר על כך שנשאל:
“I was happy that he scored. He came to me and wanted to shoot,” Lukaku told beIN Sports. “I said ‘man, this is your time. Do it for yourself and us’.”
מסכים. ציפיתי ללוקאקו, אבל ראשפורד הילד עם הביצים הכי גדולות בפלנטה מחליט לבעוט את אחד הפנדלים היותר מפחידים שנבעטו.
אני אוהב אותו על האומץ , צפוי לו עתיד ענק אם בגיל כזה הוא לוקח על עצמו משימה כזאת.