ליגת האלופות 21/22 :: אתלטיקו בשמינית

לכלגלצדתזתסמבצג דתזלסחסןסילזצסצדת
Football, bloody hell

כדורגל. גבר שלא אוהב כדורגל החמיץ משהו גדול בחיים שלו. תמיד אמרתי. מדהים.

מנצ’סטר יונייטד חזרה לחיים אחרי מוות של חמש עונות. הם באו אשכרה עם לוקאקו והנוער ועשו את הבלתי-יאומן, חתומים על קאמבק ונתון היסטורי חסר תקדים. זה בכלל לא משנה איך זה קרה. גם אני דמיינתי האמת את סולשאר עולה לקרן ואת בקהאם מרים.

יונייטד לא עשתה כלום כל המשחק ומחקה פיגור 2-0 בחוץ.
ככה זה כדורגל, כל מי ששיחק בחיים שלו כדורגל יודע כמה המקריות בענף הזה משחקת תפקיד גדול מידי.

אגב ציטטתי אותך עוד במחצית אבל וויתרתי על להגיב לך בסוף, ובטעות רשמתי את התגובה הזאת על הציטוט, אבל רציתי לרשום לך עוד במחצית “אין גבול לטמטום, יש לך על מה לבנות…”

עוד קאמבק גדול בשלבי הנוק אאווט של ליגת האלופות. יתרון של שני שערים פתאום לא נראה מספיק: בארסה לפני שנה, כמעט ריאל לפני שנה, סן ג׳רמן יותר מפעם אחת.

מה שכן, אני לא חושב שהיה פנדל. זה שוב קורה לבופון- כמה עצוב!

הולי פאק יששששששש!!! גברים!! ראשפורד, צ’ונג עם האומץ המוגזם בסוף, לוקאקו בלם קדמי!! ישששששששששש!!!

יש! מדהים!!
את מה שיונייטד עשתה היום, זרעה אייקאס אתמול. בדיוק כמו בעונה שעברה, אחרי ה3-0 המשוגע של רומא על ברצלונה, יובה באה לברנבאו וכמעט עשתה אותו דבר.
הצ’מפיונס היא מחלה מדבקת.

אני לא הייתי נותן פנדל על דבר כזה, זה בדיוק מסוג המצבים שפנדל נותן יתרון לא הוגן ביחס למצב. אבל כבוד עצום ליונייטד. פריז מזכירה לי את ריאל של 2006 2009 באלופות, השחקנים משלשלים בשמינית. כיף גדול לראות את הקטארים מקבלים סטירה, שיהנו להם בליגה הצרפתית.

לא עצוב ולא נעליים. מגיע לו. שהיה נשאר ביובה במקום ללכת לכסף הקטארי. אמן שרונאלדו יהיה בגמר (מולנו) ובופון יבכה בבית.

אני שמח שהוכחנו שוב שאי אפשר להספיד אותנו מהר מדי, אך אני עצוב בשבילו, במיוחד בגלל שלדעתי לא היה פנדל.

זה כל מה שיש לי לכתוב ולהגיד לכם, וזה סימלי שזה נעשה בנכחותו של סר אלכס פרגסון:

(עצוב לי על בופון אבל זה לא משנה)

אני בהלם. אין לי מילים לתאר את מה שאני חווה כרגע חזרתי לגיל 10 בגמר 1999.

האמת ? הייתה יד והיה פנדל ויש מספיק זוויות ומספיק שופטי VAR שקבעו זאת עם כל החוקים שיש שם.
במשחק הראשון קימבפה היה צריך לעוף באדום 10 דקות מאוחר יותר כבש. היום הצדק נעשה.

מנצ’סטר יונייטד בשלב הבא ובצדק. פריז יכולה להמשיך להניע כדור , אבל בתאכלס הם היו חסר תכלית.

מה שכן, יש תחושה שונה במנצ׳סטר יונייטד שלא הרגשתי כבר שנים: זה לא נגמר עד שזה נגמר!

ריאל בחוץ, סן ג׳רמן בחוץ, ועכשיו נותר שבארסה תעוף, ואז אפשר באמת לחלום על עוד מסע קסום, בדיוק כמו לפני 20 שנה!

סולשאר מזל טוב על הגוב החדש. הצלת אותנו אינספור פעמיים , תודה על היום שהחליטו לצרף אותך למשפחה הזאת שנקראת מנצ’סטר יונייטד.

אם זה פנדל, אז משהו דפוק בחוקים של הכדורגל.
זה כדור ירוי שפגע ביד. לא הייתה שום כוונה לקימפמבה לשחק ביד, היד לא הייתה רחוק מהגוף, והוא גם היה עם הגב לכדור.

סולשאר מראה כמה גרוע היה מוריניו וכמה היה אפשר להפיק מהסגל של יונייטד. בתור אוהד בארסה, אני מאחל למוריניו להיות בריאל בשנה הבאה.

קימפמבה רואה את הכדור, קופץ ומסתובב כאילו הוא לא יודע שהכדור ילך לו ליד. זה פנדל במאה אחוז, אין אפילו ספק. היד לא היתה צמודה לגוף והיד גם לא היתה שם לפני הבעיטה.

פנדל או לא פנדל, הצדק הקוסמי נעשה. קימבפה היה חייב לקבל אדום באלף אחוז באולד טראפורד, שניה לפני שכבש את השער הראשון. זו לא הייתה שאלה בשום צורה, הגיע לו אדום בלי צל של ספק. היום זה חזר אליו כמו בומרנג. קארמה איז א ביץ’.

אני באמת אוהב אותך שתדע לך!
אתה כותב בדיוק את מה שרץ לי בראש.

שברתי חצי בית מרוב אושר ורק הרגע גיליתי שקימבפה הוא מי שנגע ביד, זה לא משאיר לי ברירה אני הולך לשבור את החצי השני של הבית.
סלחו לי לרגע על המילים הקשות - הבן אלף זונות הזה הרס לי את המפגש הראשון, אין דבר כואב יותר מלראות את מי שאמור לעוף באדום כובש מולך לאחר מכן ואחכ די מאריה חוגג.

תודה לך קארמה טובה

מה דפוק בחוקים של הכדורגל ? יד מחוץ לגוף בעיטה למסגרת אתה בתוך הרחבה - אדום.

זה מסמן את כל הריבועים בצ׳ק ליסט של החוקים.

הבעיה שאתה מערב את גודל המעמד עם החוק, החוק ברור מאוד.

_105624787_dimaria_index

תשתה תשתה משהו, בטח התייבשת, יא אפס.

ובאותו הקשר, זה מה שרומלו לוקאקו ראה לנכון לעשות ברגע שהפנדל נכנס:

חחחחחחחחחחחחחחח ענק!

איך זה קרה מה שקרה בכלל ? אני לא מעכל את זה.

כל כך הרבה שחקני נוער וכאלה שלא רגילים לשחק יותר מ7 דקות בחודש עם לוקאקו שנקטל בלי סוף. איך זה אפשרי ?

מרגיש שהזיווג של סולשאר ויונייטד נוצר בהתערבות כוח עליון.

מישהו חלם שכך יהיה ביום שהפסדנו לליברפול 3-1 ?
מישהו חשב שסולשאר יצליח ברמה כזאת ?
הזיה.

סולשאר חתום על הרגעים הגדולים במועדון.