ליגת האלופות 21/22 :: אתלטיקו בשמינית

אם סולשיאר ישאר המאמן בסוף העונה ( הלוואי ) אין ספק שאתמול הוא הבין מה המרחק שלנו מקבוצות הטופ ואיפה חייבים להתחזק ברכש.
פתחנו עם רביעיית ההגנה הכי טובה שלנו, לא מאמין שהיינו רואים הבדל גם אם סמולינג/ג’ונס היו משחקים. חסר לנו מנהיג בהגנה כבר המון זמן ( געגועים לפרדיננד/וידיץ’ ) ולמרות שלינדלוף מראה סימנים חיוביים ברור שחסר בלם שיביא שקט כמו אפקט ואן דייק אצל הסקאוזרים.
משמעותי יותר אפילו זה להביא קשר ששולט בקצב המשחק, מאטיץ’ והררה כבר לא ילדים ובכל מקרה וראטי היה רמה מעליהם. לא שיחקנו אתמול מול קישור של ברצלונה אלא רק מול מרקיניוס, וראטי ודרקסלר - לא צריך לזלזל אבל מצד שני ממש לא צריך להאדיר .
ראינו גם בהגנה את הטלאי הנצחי אשלי יאנג שהוא באמת שחקן אהוב אצלנו שנותן הכל אבל זה פשוט לא מספיק , שחקן בן 33 שהעמדה הטבעית שלו היא קיצוני בכלל לא צריך לעלות בשמינית גמר ליגת האלופות. לצערנו זה מחדל כבר של כמה שנים ואני מקווה שמישהו רואה את זה סוף סוף על הקווים.
אין ספק שהכיוון אליו אנחנו הולכים חיובי הרבה יותר ורק לראות את הריאיון של סולשיאר אחרי המשחק ולהבין שיש מאמן שבאמת רוצה בטובת הקבוצה.

את המשחק הפסדנו בקישור. אבל בגדול אני מסכים עם כל מילה

המשחק המחיש היטב כמה אנחנו תלויים התקפית בפוגבה, מרקיניוס שמר עליו צמוד ונשארנו בלי תשובות, חייבים עוד קשר עם היכולת לתת כדורים לריצות של ראשפורד ולינגארד.
באופן לא ברור שיחקנו עם המון קרוסים לתוך הרחבה אבל בלי לוקאקו שזה מוזר, או שאיתו וקרוסים או שבלעדיו עם יותר מסירות עומק, במצב הנוכחי ההתקפה שלנו היתה מאוד עקרה.
סאנצ’ז פשוט גמור וממש עצוב לראות חייבים להחליף אותו דחוף במחליף אפקטיבי.

הסגל למשחק:
United squad vs PSG:

De Gea, Romero, Grant

Bailly, Dalot, Lindelof, Rojo, Shaw, Smalling, Williams, Young

Fred, Garner, Gomes, McTominay, Pereira

Chong, Greenwood, Lukaku, Rashford

איך שזה לא יגמר אני שמח לצאת לפריז עם הצעירים מהאקדמיה, מעניין אם סולשיאר יתן לצ’ונג / גרינווד צ’אנס במשחק כזה.
בקשה אחת לאולה- סמולינג לא בהרכב - אם כן זה יגמר בפנדל או בצמד של מבאפה.

אין לנו צ’אנס מחר, זה קרב שגדול על החניכים של אולה ב3 רמות, עם זאת אני לא מפחד, לא מהפסד ולא מתבוסה. , אני רוצה רק משהו אחד שלא קשור בכלל לפערי הרמות , אני רוצה תשוקה אני רוצה מלחמה אני רוצה הפסד שכלל מלחמה על כל כדור עד הדקה האחרונה.

אחד הדברים המאפינים קבוצה גדולה (או קבוצה שרוצה לחזור להיות גדולה) היא התגובה לתוצאות מאכזבות. ההפסד לסן ג׳רמן היה בהחלט מאכזב, אך הגבנו בסדרה נהדרת של ניצחונות. אני חושב שיש לנו סיכוי מחר להפוך את הקערה על פיה, גם אם סן ג׳רמן כמובן פיבוריטית לעלות.

זה קרב לא הוגן לדעתי. מהקישור ומעלה, הרכב הנעדרים שלנו טוב יותר מההרכב שישחק. בלי פוגבה אין לנו מישהו שיעביר כדורים לחלוצים, כך שלמרות שלוקאקו וראשפורד בכושר טוב, הם לא הולכים לגעת בכדור. קישור מלא שלנו נופל מזה של פריז מבחינת הנעת כדור ושליטה בקצב המשחק, אז מה שמקטומיניי, פרד ואנדראס הולכים לקבל היום זו קרוסלה מתסכלת. בהגנה מעדיף את סמולינג על באיי, כי למרות שהוא תפסן חולצות סדרתי, הוא סוגר בזמן, בשונה מבאיי שמתפזר ומאחר בסגירות לא מעט.

סך הכל מקווה שתהיה לילדים שלנו חוויה מחשלת, שיתמודדו מול קבוצת טופ, יצברו נסיון, וילמדו מכך לעתיד. כמובן גם מקווה שזה לא יגמר בתבוסה מוגזמת, כי באמת שלא מגיע לנו. ליונייטד של מוריניו הגיע, ליונייטד הזו - לא.

אין לנו סיכוי , וב10 דקות הראשונות כולם יבינו את זה

מסכים איתך על הכל מלבד סמולינג - לראות את מבאפה מולו באחד על אחד במתפרצת וזה game over , לבאיי לפחות יש קצת מהירות כדי להצר לו את הצעדים .

ראינו במשחק האחרון איך המהירות של באיי עזרה לו מול אמבפה… למרות כל המהירות שלו, הוא פספס את אמבפה בשניה וזו שניה אחת יותר מדי. אולה אמר שזה נבע מחוסר ריכוז, אמנם כללי, והוא לא כיוון רק לבאיי, אבל בלם מרוכז יותר לא מתחיל תחרות ריצה עם קיליאן אמבפה. אין שום הגיון בלהיצמד לחיה הזו, ואני מאמין שסמולינג מבין את זה טוב יותר ולא יכניס את עצמו לבורות שבאיי מצליח, לפעמים, לצאת מהם בריצה.

Team news

De Gea, Young, Bailly, Smalling, Lindelof, Shaw, McTominay, Fred, Pereira, Rashford, Lukaku

United subs

Romero, Dalot, Rojo, Garner, Gomes, Chong, Greenwood.

מרגיש לי הכי אופטימי תיקו 0-0 , אנחנו בונים על פריירה ופרד שייצרו לראשפורד וללוקאקו את המצבים :no_mouth:

צחקתי כשראיתי את הספסל. זה עצום. 4 שחקני נוער בגומלין שמינית גמר ליגת האלופות, ועוד אחד בן 19 מפורטוגל :rofl:

לחלוטין מבין למה סולשיאר בחר בשלושה בלמים, הגזרה היחידה שבה הוא יכול להעמיד שלושה שחקני הרכב ראשון וכך גם לשחרר את יאנג (למה לא דאלוט?) ושואו ליותר חופש התקפי באגף.
ממש לא בטוח שזה יעבוד, ולדעתי בכל קומבינציה אין לנו ממש סיכוי אבל ההימור לגמרי במקומו.

אתה רואה על מה דיברתי? לבאיי אין שום דבר בראש. גול מאתיים אחוז שלו, פשוט אידיוט.

לא זוכר מתי ראיתי דקות כל כך גרועות של שחקן הגנה ביונייטד

באיי חייב לעוף מהקבוצה הזאת, הוא טיפש מידי אי אפשר להמשיך עם מטומטמים כאלה.

אני מופתע מאוד ממה שקורה כרגע.

יותר משיונייטד רוצה לינוק, פסז’ רוצה להניק

אם אולה לא היה על הקווים הייתי בטוח שמוריניו מאמן אותנו.
באיי נראה שמנסה להראות לי כמה אני טועה לגביו עם תצוגת אימים ומזל שאולה נזכר לגביו.
פריז די בהלם, נראים חסרי מושג בהתקפה.
לא הייתי בונה על עוד מתנות מהצרפתים, יש גבול לטמטום.

עכשיו לא צריך לבנות על מתנות. אם נחזיק מעמד עד רבע השעה האחרונה, הכל יכול להיות. ניצחנו את יובה בלי מתנות בטורינו אחרי ארבע עשרה מיליארד משחקים שהם לא הפסידו שם, וזה כשמוריניו אימן אותנו. אמנם אין את פלאייני לכדורי גובה, אבל יש את סמולינג ולוקאקו is absolutely on fire. הקטע המפגר הוא שהם נתנו לנו מתנות, אבל גם אנחנו נתנו להם 2 - מאטיץ’ בגול של קימפבה (אחרי מתנה של השופט כמובן) במשחק הראשון, ובאיי עם הסגירה הנוראית הזו עכשיו. הם טובים מאיתנו עשרת מונים אבל 2 מתוך 3 הגולים שלהם הוגשו בעטיפת צלופן אדומה.

המחצית הראשונה הייתה נהדרת והשגנו בה חצי מהמטרה, אך המחצית השניה עד כה מאכזבת.