פדרי בחוץ. קלקול קיבה אחרי שהתחבק עם טמבלה.
אולמו בחוץ. מעניין מה היה דחוף כל כך לרשום אותו, כדי שיקבל ביטוח לאומי?
עם זה ועם דהרת הלבנים בפסגה אנחנו חייבים את שלושת הנקודות. המשחק יהיה ב 22:00 ועבדכם הנאמן ילך לראות פוטבול - גמרי הקונפרנס היום, אז מי שיעדכן פה תבוא עליו הברכה.
פאקינג גמר קונפרנס, חצי גמר, איך שבא לך. הספורט הכי טוב שאפשר לראות על המסך, איגלס-רדסקינס וצ’יפס-בילס, 7 שעות בינג’. היש עונג יותר מזה?? את בארסה נראה אח"כ איזה תקציר שלבה ירקוד לפני פנדל ויחטיא. אם נקבל כמחווה ככה אחרי הרבה דיו שנשפך פה.
כל מיני שמועות (טוב, אחת, מספורט) שלבנדובסקי יפתח היום בספסל, ושהקישור יורכב היום מפרנקי, אריק ואאא"פ. מה שמשאיר להבין זה מי יחליף את לבנדובסקי (פראן? או שבעצם גאבי יפתח בקישור, ופרמין בהתקפה?).
מודה שאלמלא יש פה סיבה של עייפות מוגברת לאסאדו ו/או גאבי, אני לא אוהב את האפשרות שנעלה עם שלישיית קישור חדשה לחלוטין, במשחק בו חייבים לנצח (ושאליו נעלה אולי מהמקום הרביעי).
אני חושב שמגיעה לי מדליה על ההתמדה בפורום של ריאל מדריד, אולי שני משחקים לא פתחתי דיון מחזור איכותי\חופר, מאז המעבר לפלטפורמה הזו. [לא היה לי ספק מי יהיה הראשון שיקפוץ כמו תיש אגב]
וברצינות: היו הרבה פעמים שהרגשתי שאני ‘צריך חופש מהם’ - פעמיים קלאסיקו למשל ואחר כך צפיתי כמו גדול. זה חזק ממני.
לא חלילה בקטע של להטיף לאף אחד, כולם אוהדים גדולים - אני פשוט חושב שהשנה הכדורגל שלכם מהפנט עד כמה שהפער בצמרת מבאס ולא הגיוני. לא בכדי ברצלונה כבשה איזה תשע פעמים כבר מאניטות העונה ונגד קבוצות חזקות והיו גם רביעיות. הריגוש בהחלט חזר.
אפשרות סבירה שברצלונה תגיע היום להוציא עצבים. ולנסיה חצי מתה כבר ניצחה בקאמפ נואו לפני כמעט עשור אבל הברק לא מכה פעמיים. קבוצה שאין בה כמעט כלום, וזה במונז’ואיק ולא במאסטייה. אני חושב שרוברט לבנדובסקי ראה את קיליאן אמבפה מצמצם פערים והוא יבקיע ויש את ראפינייה לעת צרה. קשה להגיד שברצלונה באמת במשבר ענק. היא בטח לא בתקופה טובה אבל אי אפשר להפריד את ה-4:5 על בנפיקה למשל, ברצלונה לא משחקת רק בליגה. פדרי היום בחוץ כמובן אז מישהו צריך לקחת צעד קדימה.
שצ’זני יקבל עוד הזדמנות להבין שהוא בחיים לא יגיע לכדור לפני באלדה.
אראוחו ינוח, ובמקומו אריק.
אסאדו, פרנקי ואאא"פ בקישור (שני האחרונים במקום גאבי ופדרי), כשפראן יחליף את לבנדובסקי בהתקפה.
אני מניח שנגלה מה עודף הרוטציות הזה יעשה לשטף המשחק. ולתוצאה.
ההחלפות די מוצדקות - פדרי שילשל, אראוחו צריך להמשיך לחזור לאט לאט, אולי גם גאבי (שהיה חלש מול חטאפה ובנפיקה) ולבנדובסקי מסריח את הדשא. ובכללי - אולי פליק רוצה לנסות משהו חדש ומשהו אהוב.
השאלה כמה קובארסי ואסאדו מסוגלים להחזיק עוד מעמד.
ולנסיה או באו למשחק הזה בשאננות יתר/ויתור מראש/פח אשפתיות, או שברצלונה קברה אותם מוקדם ממש (שער בדקה 3, 3:0 עד הדקה ה-15). או גם וגם.
אבל מה זה משנה? אם יש משחק שפדרי יכל להרשות לעצמו לשלשל בו, זה זה. אם יש משחק בו אראוחו ולבנדובסקי יכלו לנוח, זה זה. אם יש משחק בו פרנקי יכל להמשיך להרים את עצמו ואפילו לכבוש גול מצוין ומהיר, זה זה.
ואם יש משחק שאולי יוכיח, לכל מיני מפקפקים ופליקים, שכשפרמין אשכרה משחק בעמדה שלו, ולא נזרק לאגף - הוא חוזר עם קבלות, זה לגמרי זה. ואלו לא רק צמדי השערים והבישולים, אלא בכללי המיקומים, המסירות, והרצון להוכיח את עצמו.
מקווה שהמשחק הזה ייתן בוסט. לקראת אטלאנטה, לקראת הגביע, ובעיקר בעיקר לקראת המשך הליגה. ועכשיו, כשלפליק יש אשכרה קצת יותר סגל זמין, וכשהשם של חלק ממי שזמין מתחיל ב"אני אוהב אותך" - אפשר לנסות ליצור רצף טוב.
הוא עדיין לא השתכנע שהוא לא יקבל הזדמנות, מעבר ללנסות להספיק למקלחת לפני שכל מי שאשכרה הזיע יגמור לו את המים החמים.
כבשנו לפחות חמישייה בארבע מחמשת המשחקים האחרונים שלנו. אנחנו עם 101 שערים ב-32 משחקים.
נתונים פסיכיים המעידים רק על דבר אחד - בינוניות.
אם לא מספיק שהקבוצה הזו הצליחה עד נובמבר בזכות 11 קבועים, עכשיו אנחנו מקבלים גם שדרוגים עם גאבי, פרמין, פראן, אראוחו, פרנקי ובאלדה של אחרי ניתוח החלפת מוח.
בארסה לא רק פתחה את העונה טוב, היא פתחה את העונה טוב כי היא חוותה שיפור משמעותי בצוות המקצועי.
והשיפור של הצוות המקצועי מביא שדרוג מתמיד של הקבוצה עצמה. הדבר הבא הוא ההתאקלמות של עוד שחקנים בתוך השיטה. פרנקי מתחיל להראות כמו שחקן לגיטימי ומעלה, ופרמין היום בהצגת כדורגל.
אם אני מצרף אותם לגאבי, ולקישור שפתח את העונה, יש לנו סגל קשרים מדהים שבמאני טיים יכול להיות אס משמעותי כשצריך לנצח כל 3 ימים.
היום שברנו את הרצף השלילי בליגה, ומפה אפשר וצריך לדהור קדימה בכל הכוח. יש לנו את האיכות ועכשיו יש לנו גם את העומק.
גוליאדה נהדרת שלכם אתמול, כמובן ששער מהיר נגד קבוצה במצב אסון כמו ולנסיה זה הדבר הכי טוב לפתיחה - ועדיין. ההצטרפות של פרנקי דהנ יונג הפתיעה את ההגנה בגול הראשון, ופרמין כמצטרף מקו שני הוא קטלני ומזכיר לי בעניין הזה את ססק פברגאס. התוצאה הגבוהה - זה היה קורה בין-כה. המכונה עובדת ויש הרבה מאוד שחקנים שיכולים להבקיע שער. זו פעם עשירית נדמה לי העונה שברצלונה עם חמישייה ומעלה זה אדיר. מדברים הרבה על הגנה וכדומה אבל אם נביט על ריאל מדריד אז ההבדל הוא ארבע ספיגות בלבד ולנו יש את טיבו קורטואה.
ברצלונה בליגה אחרי 21 מחזורים - כמה שערים?
-עונת 2024-25: 59 שערים
-עונת 2023-24: 41 שערים
-עונת 2018-19 הכמעט טרבלית: 58 שערים
-עונת 2017-18: 58 שערים
-עונת 2016-17 עונת ה-MSN האחרונה: 55 שערים
-עונת 2014-15 עונת הטרבל: 57 שערים
-עונת 2012-13 אליפות המאה נקודות: 71 שערים
-עונת 2011-12 עונת הכמעט: 63 שערים
-עונת 2010-11 הדאבל: 67 שערים
-עונת 2008-09 הבכורה של פפ: 65 שערים
שוב ברור שיש עונות טובות יותר אבל ההתקפה הנוכחית של ברצלונה גם מדהימה. הרי ימי ליאו מסי והחברים עם צ’אבי ואינייסטה מאחורה לא יחזרו ולא אמורים לחזור. אני שוב אגיד שלא אמרתם את המילה האחרונה. יש עוד קלאסיקו, יש עוד משחק נגד אתלטיקו, לריאל יהיה את המשבר שלה…