מחזור 22: מפסידים 1-0 לאספניול

לקראת אספניול:

image

סטטוס ריאל מדריד:

ריאל מדריד מגיעה למשחק נגד אספניול כשהיא ברצף ניצחונות טוב אך מאוכזבת מהחדשה העיקרית השבוע – ה-0:3 על ברסט בצרפת בחסות רודריגו(ל) לא הספיק והיריבה בפלייאוף ליגת האלופות היא מנצ’סטר סיטי. בינתיים ריאל שמה את המשחק הגדול הזה בצד ורגע לפני הדרבי (עם כל הכבוד למשחק הגביע נגד לגאנס השבוע) – היא רוצה להמשיך את המומנטום ולשמור על הפסגה עם פער כמה שיותר גדול. אם ריאל תנצח היא תגיע לריצה של חמישה ניצחונות ברציפות – שיא עונתי. גם מאזן החוץ בליגה השתפר. קרלו אנצ’לוטי אומר: “אני מצפה למשחק קשה ומאתגר כמו תמיד. זה רגע חשוב בליגה לכל הקבוצות, הנקודות על כף המאזניים מתחילות להיות חשובות יותר מאשר בשלבים הראשונים. אנחנו רוצים להמשיך ככה, כל משחק עלול להיות מלכודת”. אכן, ריאל ניצחה ב-12 מ-14 משחקיה האחרונים וההתקפה עובדת, עם כוכב אחד “חדש”. רודריגו.

אז רודריגו הוא הגיבור בזמן האחרון ובמועדון מקווים שימשיך ברצף ההבקעות המשובח שלו, ולא ייתן לשתי ‘סכנות’ לעצור אותו. קודם כל הוא יחזור לכנף ימין שם הוא פחות בולט מן הסתם– נגמר הירח דבש משום שוויניסיוס ג’וניור שב מהשעייה, ומעבר לכך עלו דיווחים רבים בתקשורת על הכסף הגדול שמחכה לו כביכול בערב הסעודית, “היורש של ניימאר” שלא שיחק בכלל באל-הילאל. בשישה משחקים העונה בכנף שמאל רודריגו, שהרשית צמד נגד ברסט – כבש שישה שערים ובישל חמישה. קרלו נשאל האם הוא ישחק שוב בשמאל ואמר בפשטות שמישהו צריך להקריב. “זה יכול להיות נוסח לוויכוח, הוא מרגיש מאוד נוח שם אבל תורם גם באגף ימין. הוא שחקן שלם מאוד”. קרלו שוב התייחס יחסית בביטול להצעה מערב הסעודית ואמר: “אני רוצה שחקנים שמחים שרוצים להישאר ולזכות בתארים. יש הרבה שרוצים להיות בנעליים של ויניסיוס ורודריגו. יש הרבה שחקנים, ולא אנקוב בשמות – שרוצים להגיע לכאן, וגם מאמנים”.

כאמור, ויניסיוס חוזר לסגל והוא צריך משחק טוב אחרי שממש יצא מפוקוס. הוא נעדר מלא פחות משישה משמונת משחקי הליגה האחרונים של הקבוצה בשל פציעות והשעיות ולא כבש בליגה מאז השלושער נגד אוססונה בתשעה בנובמבר. “אנחנו צריכים לנצל את האיכות שלו ושל רודריגו. ויניסיוס מודע למה שהוא צריך לעשות על המגרש כי הוא אדם בוגר. הוא התאמן טוב, הוא רענן והוא יכול לתרום הרבה לקבוצה במשחק מחר”, אמר אנצ’לוטי שיקווה לקבל שחקן רעב ונחוש שלא מתעסק בקהל של היריבה או בשיפוט. מי שיוחלף כדי לתת לוויניסיוס מקום הוא ברהים דיאס שגם אם היה מצטיין במשחק בצרפת היה יורד לספסל, ובכל זאת מעט איכזב.

בסגל למשחק נמצא שוב המגן הצעיר לורנסו אגואדו מקסטיליה שלא זמין לליגת האלופות, והוא “החיזוק” היחיד. אדוארדו קמאבינגה עדיין לא כשיר ולא נכלל בסגל, אך בכל זאת צפויים שינויים – למשל דני סבאיוס במקום לוקה מודריץ’ שלא יכול לשחק פעמיים ברציפות בהרכב כעת, ואפשרות סבירה מאוד שפראן גארסיה יחליף את פרלאן מנדי בצד שמאל. ראול אסנסיו ודויד אלאבה ישמשו גיבוי מהספסל בחלק האחורי אם תינתן האפשרות לתת לשחקנים לנוח. עבור טיבו קורטואה מדובר בציון דרך מחר – משחק מספר 300 בליגה הספרדית. יש לו 111 הופעות במדי אתלטיקו כשרשם 37 משחקים בכל אחת משלוש העונות שלו, ו-188 הופעות ליגה כשחקן ריאל. קיליאן אמבפה שכבש חמישה שערי ליגה בשני המשחקים האחרונים, יקווה להמשיך בקצב.

ריאל מדריד – הרכב משוער: טיבו קורטואה| לוקאס ואסקס, אורליאן טשואמני, אנטוניו רודיגר, פראן גארסיה| פדה ואלוורדה, דני סבאיוס, ג’וד בלינגהאם| רודריגו, ויניסיוס ג’וניור, קיליאן אמבפה

מה המצב אספניול?

אספניול מגיעה למשחק כשהיא רואה עד כמה החיים בליגה הבכירה קשים מאוד וכבר חודש שהיא מפלרטטת עם הקו האדום - כרגע מדורגת במקום ה-18, ומנגד היא במגמת שיפור. הפסד אחד בלבד בחמשת המחזורים האחרונים - רצף שנותן תקווה רגע לפני “המבול” בשבועיים האלה. במחזור האחרון סיימה אספניול בתיקו 1:1 נגד סביליה בפיחואן כשלא הצליחה לשמור על היתרון. לפניכן הגיע ניצחון חשוב 1:2 על ויאדוליד בקרב תחתית בין העולות החדשות. לפריקוס אגב נקודה פחות מאשר בשלב הזה בעונת הירידה 2022-23, ומאז 2008 רק בעונה אחת היו לה פחות נקודות אחרי 21 מחזורים. במחזור האחרון אספניול למען האמת השיגה נקודה שלא ממש הגיעה לה. “גם עם חואן גארסיה בשיאו זה עדיין בלתי אפשרי. הופעה טובה של השוער מנעה מאספניול הפסד, אך היא עדיין לא מסוגלת לנצח מחוץ לביתה”, נכתב בסיקור במארקה.

אותו חואן גארסיה שהחל לשחק כבר בעונה שעברה וקודם לעמדת השוער הבכיר בגיל 23, מפגין ביטחון לקראת המשחק: “לפגוש את ריאל מדריד זה תמיד קשה, אבל אנחנו משחקים בבית ומגיעים לתוצאות טובות. בסנטיאגו ברנבאו התחרינו נגדם טוב מאוד במשך 70 דקות. עלינו להישאר חזקים, זה חשוב”. השוער הוסיף כי הקבוצה חייבת להשיג יותר נקודות מאשר בחלק הראשון של העונה על מנת לשרוד. “זו שנה שחיכיתי לה זמן רב, אני אדם קר שמסוגל לנתק את הרגש, זה עוזר לי”, הוסיף. הוא שמר רק פעמיים על שער נקי אך זו בעיקר חולשת ההגנה. וכמובן שהוא צודק. במשחקי הבית אספניול השיגה חמישה ניצחונות ובסה"כ 18 נקודות ב-11 משחקים, ובחוץ שתי נקודות בלבד. במבט על לוח המשחקים, היה לה תיקו חוץ מכובד נגד אתלטיקו מדריד וזהו-זה פחות או יותר. הקבוצה מתלהבת מההתרגשות של הקהל ואספניול מכרה כבר 8,250 כרטיסים למשחק לפי שעה, ונראה שזה יהיה המשחק עם הקיבולת הגדולה ביותר - בסביבות ה-30 אלף איש. 90% מהנקודות שלה הושגו בית ו-75% משעריה.

אפשר לומר שהשחקן החשוב בקבוצה הוא חאבי פואדו, שבעה שערים ובישול עד עתה ב-19 משחקים - מאזן יוצא מן הכלל (1,638 דקות). פואדו כבש נגד ויאדוליד ו-ולנסיה וגם נגד ברצלונה, וגם זכה בפרס שער החודש בלה-ליגה – יפה מאוד. המבקיע הטוב אחריו הוא אלחו ואליס שתרם ארבעה שערים. אספניול חסרה שני שחקנים אם כי לא משמעותיים - הקשר חוסה גרגרה שרשם עשר הופעות וכן הבלם פאבלו ראמון. המגן השמאלי בריאן אוליבאן בספק למשחק, קרלוס רומרו שעלה מהספסל נגד סביליה במקומו כבר בכוננות (זכה למחמאות על יכולתו) אם כי ‘תשובות’ יהיו רק מחר. אוליבן אמר: “להשאיר את אספניול בליגה זה הדבר הכי חשוב לכולם. יש לריאל הרבה יתרונות אך לעתים הם לא מאורגנים ודעתם מוסחת”. בהשוואה למשחק האחרון מתוכננים שניים-שלושה שינויים, ככל הנראה בכנף.

מנולו גונזאלס מאמן הקבוצה לקראת המשחק: “נצא כדי להתחרות, עם הקהל שלנו אנחנו מסוגלים לנצח כל קבוצה, בטח אם נהיה ברמה שלנו. אנחנו מנסים לשפר את משחק ההגנה. במשחקי הבית אנחנו כובשים יותר. ברור שיהיו רגעים שריאל תניע את הכדור ונצטרך להגן - אבל עלינו גם לתקוף, ולשחק בצורה מאוזנת”. הוא קרא לאוהדים ואמר שהם הנכס החשוב ביותר של המועדון, “מה שהופך את אספניול לקבוצה גדולה והשחקן ה-12 שלנו”. אינו מתרגש מהמשחק בפתיחת העונה ומדבר על ה-1:4 בסיבוב הראשון: “היינו טובים אבל ספגנו שערים מטעויות של שחקנים צעירים”. “הקבוצה יודעת שעליה להיות בעלת יכולת סבל גדולה יותר ואנחנו מתקרבים לזה”. הוא נשאל על החלק הקדמי של ריאל מדריד: “אני ‘מודאג’ רק מאלה שלובשים את הכחול-לבן של אספניול”. כמו כן הוא לא אהב את הביקורת על אנצ’לוטי: “הקריירה שלו מדברת בעד עצמה. יש כאלה שהדבר הכי קרוב לכדורגל שהם עשו זה להביט בקופסת נעליים אבל הם מבקרים את אנצ’לוטי. בכדורגל כולם יודעים הכל והכבוד לא קיים. הוא דוגמא למופת איך צריך להתנהל עם הקבוצה שלו ועם היריבה. הלוואי שיום אחד אצליח רק מעט כמוהו”.

אספניול - הרכב משוער: חואן גארסיה| אל הילאלי, מארש קומבולה, ליאנדרו קרברה, לוקאס רומרו| אלבארו טחרו, אלכס קראל, פול לוסאנו, אנטוניו רוקה| חאבי פואדו ורוברטו פרננדס

היסטוריה ומפגשי עבר:

ריאל מדריד ואספניול בעלות היסטוריית מפגשים ארוכה-ארוכה, המשחק הראשון נערך בקטלוניה כבר בעונת הבכורה של הליגה הספרדית - אספניול ניצחה 0:4, וכעבור שנה ספגה ריאל את הפבסד הליגה הגבוה בתולדותיה. שנות ה-40 בכלל הייתה חגיגה עבור אספניול שלא הפסידה לריאל בין 1939 ל-1952. בשנות ה-50 המצב השתפר, בשנות ה-60 הגיעו גם שני ניצחונות רצופים כולל אחד גבוה סוף-סוף - 0:4 במחזור ה-17 של עונת 1968/69, כל השערים במחצית השנייה - פעמיים מנואל ולאסקס למשל. מה שיפה שבזכות מאזן באמת מרשים בשנות ה-2000 או לכל הפחות בעשרים השנים האחרונות, ריאל מדריד עלתה למאזן חיובי במפגשים. ב-88 משחקי הליגה בהם ריאל היא האורחת - המאזן עומד על 37 ניצחונות לריאל (42%), 19 תוצאות תיקו (22%) ו-32 ניצחונות לאספניול (36%), יחס שערים 143:128 לטובת ריאל.

דיברנו על עשרים השנים האחרונות, אספניול אמנם ניצחה במחזור השלישי בעונת 2004-05 במשחק הפרידה של חוסה אנטוניו קמאצ’ו שסיפסל את הכוכבים ואכל אותה, וכן בעונה לאחר מכן, אך לריאל היו שתי ריצות של ארבעה ניצחונות רצופים ו-13 בסה"כ. הפגזת ענק הגיעה איי שם במחזור השלישי בעונת 2015-16 דווקא עם רפא בניטס המבאס על הקווים. 0:6 גדול תוצרת כריסטיאנו רונאלדו שכבש ח-מ-י-ש-י-י-ה. עוד ניצחון גדול היה שנה קודם לכן אם כי עצוב יותר, 1:4 מחזור אחד לסיום העונה כשהיה די ברור שריאל לא תזכה באליפות. זה לא שינה לכריסטיאנו שהפגיז שלושער וגם מרסלו קינח. עוד רביעייה? 0:4 גדול בעונת 2011-12 עם שלושער של פיפיטה היגואין. במפגש האחרון ב-2022-23 זה נגמר ב-1:3 במחזור השלישי. ויניסיוס כבש ראשון, שער יפה, וחוסלו השווה כמובן. ק בדקה ה-88 הגיע השער של קארים בנזמה שכבש גם עמוק בתוספת הזמן כשהשוער כבר הורחק ושחקן שדה נאלץ לעמוד בשער וחטף ממנו בכדור חופשי.

בעונת 2021-22 עונת הקאמבק של קרלו אנצ’לוטי הגיע ההפסד האחרון לאספניול, הפסד 2:1, הפסד בכורה באותה עונה בליגה במחזור השמיני. גולאסו של בנזמה לא עזר, אבל שנתיים קודם לכן הוא בישל בעקב לקאסמירו באחד מה-0:1ים הקטנים-גדולים בדרך לאליפות הקורונה. בעונת 2008-09 השיגה ריאל ניצחון 0:2 בחוץ ברצף הניצחונות עם חואנדה ראמוס - בטעם של פעם - עם שערים של גוטי בכדור חופשי, וראול. ב-2003-04 ריאל ניצחה 2:4 עם צמד של רונאלדו-פנומנו ושנה קודם לכן מחקה פיגור 2:0 עם גולים גדולים של לואיס פיגו בכדור חופשי ורוברטו קרלוס בבומבה מרחוק. בעונת הדסימה למשל היה 0:1 עם שער דווקא של הבלם פפה. בסה"כ מפגשי הליגה, 177 במספר – ריאל מובילה בהרבה עם 108:36 בניצחונות – פי שלושה. בסיבוב הראשון זה נגמר ב-1:4 בסנטיאגו ברנבאו כשהאורחת הוליכה. דני קרבחאל הבקיע מהר את השוויון.

צריכים לשים את כל שאר ענייני סדר היום בצד ולהתרכז רק במשחק הזה, מנטרה שאני מקווה שנזרקה לחלל האוויר בחדר ההלבשה. לא הדרבי בעוד שבוע, לא מנצ’סטר סיטי בהמשך החודש, לא ערב הסעודית (תנוחו) ועוד. ריאל מדריד צריכה לנצח את אספניול, שבבית היא קבוצה הרבה יותר חזקה כמובן, אבל אני מקווה לערב שקט יחסית כמו נגד ויאדוליד (כשסביר להניח שנראה את אספניול גם כן כמעט כובשת אחרי דקה עד חמש דקות). חאבי פואדו הוא הסכנה הגדולה, קצת בכנף ולפעמים מצטרף לרחבה.

יש סינרגיה בחלק ההתקפי בזמן האחרון, משחק קצת יותר קבוצתי ושוטף אולי, כעת ויניסיוס ג’וניור חוזר ואני שמח אבל חושש לגבי רודריגו. זה כל כך חשוב ששניהם יהיו בשיאם הערב. רודריגו מסוגל לזרוח גם בצד ימין גם אם לא באותה הרמה, לנוע לאיזורים נכונים במגרש, לשחק עם ‘כוכב’ מעליו. ויניסיוס איבד גובה, משחק אחד בחוץ בגלל צהובים זה בסדר, לגבי הפציעה כמובן שהוא לא היה יכול לעשות כלום. הוא צריך לזנק על ‘ההזדמנות’ הזו והנה הוא אוטומטית חוזר לצד שמאל, זה רק מראה כמה במועדון מאמינים בו. לשחק כדורגל שמח. דריבלים, תנועה מגוונת להתקפה. מצפה באמת לראות שחקן רעב.

ההגנה שלנו מועדת לפורענות כמו שכבר אמרתי, אני לא באמת אשתכנע עם אורליאן טשואמני כבלם ואם דויד אלאבה פתאום היה משתחל להרכב זה לא היה משפר את מצב רוחי. אבל עם דני סבאיוס באמצע יהיה עוד שחקן שמוסיף שרירים יחסית ועובד על המגרש, וכמובן שלוקאס בהתקפה כמה שנקטול אותו שהוא לא מגן - מייצר מצבים.

אם נגד לאס פלמאס אמנם חטפנו שער מגוחך אבל הגבנו מהר ויצרנו המון מצבים וגם פתיחת המשחק נגד סביליה הייתה די טובה למשל, אפילו נגד מאיורקה בסופרקופה גם אם לא הבקענו - במשחקים האחרונים יש רגרסיה והקבוצה קצת עולה עצלה למגרש ולוקח לה יותר מדי זמן להריח את הדשא ולהבין מי נגד מי. יכול להיות גם שזה משחק שצריך לפתור עם איזו בעיטה מרחוק ואני לא מתכוון ליוזמות של אנטוניו רודיגר מקילומטר שלפעמים זה אחלה, אלא הקשרים. ולא רק פדה ואלוורדה אלא גם דני אם יש לו הזדמנות. חשוב מאוד לנצח ולהמשיך את המומנטום, האללה מדריד!

וכמובן-כמובן-כמובן מחכים בקוצר רוח לשחרור החטופים הנוספים היום בשעות הבוקר, זה הדבר החשוב באמת.

החזרה של הפצועים והכושר הטוב של רודריגו עוד הולכים לפגוע בנו בטווח הארוך,אנצלוטי לא מסוגל לשחרר משלישיית ההתקפה שעובדת רק נגד קבוצות ממש חלשות וגם נגדן היו לנו הרבה דקות מביכות כי אין לנו קישור.
שוב צ׳ואמני על חשבון אסנסיו,בקרוב אלאבה ייכנס ישר למשבת הזו וצ׳ואמני יחזור לקישור במקום סבאיוס שנראה מצוין.
אני לא מתרשם מזה שגרסיה פותח היום,ברור לי שמנדי הוא באנקר נגד סיטי.

בליגה הספרדית ברוב המכריע של המשחקים מספיק כישרון עודף בלבד כדי לנצח משחקים, המשחק הלילה זה אחד מאותם משחקים אז אנצ’לוטי דוחף למגרש את כל הכישרון העודף שלנו.
יסתיים בתוצאה מאוד גבוהה לטובת ריאל, גם אם אספניול יצליחו להוביל 2-0 בדקה ה 10

נכון,בגלל זה רשמתי לטווח הארוך,הרכב כזה(פלוס מנדי) מול סיטי או בקלאסיקו מוריד לנו את הסיכויים לניצחון באופן משמעותי,מאמין שנגד אספניול הם יסתדרו.

אני מסכים עם מה שכתבת בתגובה הקודמת שלך, ההודעה שלי לא הייתה כתגובה או כדי להוסיף משהו למה שכתבת, רק הערכה שלי למה שנראה היום.

אם נחזור לעניין השלישייה הקדמית, לא תעבוד במשחקים הגדולים כי אין שיטה שתגרום לה לעבוד ובנוסף אנצ’לוטי לא דורש מהם עבודה טקטית, כל העולם מצליח עם 433 אצלנו זה סיכון במשחקים הגדולים.

כל הכבוד לקרלו, אם רודיגר בחוץ ליותר משבוע העונה נגמרה.

הזיה.
טחן לו את הצורה.

מקווה שקמאבינגה יספיק לחזור בזמן כדי שישחק בלם :person_shrugging:

על זה פוסלים שער מבריק ? זאת עבירה הדדית, למה שרקו את זה ?

אז החוק אומר שהאחרון שעושה עבירה, רק לו שורקים?

איזה החלטה ביזיונית, השחקן עשה פול נלסון לאמבפה, הוא מנער אותו ממנו ונגדנו שורקים עבירה? בדיחה

לדעתי פרז צריך לקזז השבוע לפחות 30% מהתשלום השבועי שאנחנו מעבירים לשופטים על הפסילה הזאת, אלא אם כן יחזיר בהמשך.

אמבפה מנער מעליו את השחקן של אספניול עם תנועה חזקה של דחיפה וכמובן שההצגה של המגן מוסיפה.
השיפוט בספרד חלש מאוד ולכן השריקה לא מפתיעה.

בלי קשר
אבי נמני זה סיוט. איך אתם יכולים להקשיב לו? אלוהים

35 דקות ללא מהלך כדורגל נורמלי אחד, אספניול מגעילים זה נכון, אבל אנחנו פשוט לא עושים כלום כדי להקשות עליהם.
פאקינג תנסו בעיטה מרחוק, תגרמו לשוער לעבוד קצת.

טוב היה לי יום רע אז קשה לי להתאפק עם התגובה, מתנצל חברים ואוהב:

יש לנו כל כך הרבה כישרון על המגרש כדי לפרוץ את הבונקר ולא משנה כמה שחקנים הם משאירים ברחבה וגם אם אספניול הייתה משחקת עם שלושה שוערים. הקצב כל כך איטי וכאילו הקבוצה סופרת את הפסים ומחכה לאיזה נתון של אלף מסירות. מאכזב מאוד. כאילו הולכים במחשבה של - אספניול תתעייף בחצי השני כי היא רודפת? אבל גם מד הלחץ יעלה. לכו לטבלה לראות באיזה מקום אספניול. לא היו דאבל-פסים, רק עקבים מטופשים, כל כך חסרי רעיונות, זה מאכזב.

ויניסיוס ג’וניור היחיד שעושה משהו. השער שנפסל לצערינו (מאכזב אבל לדעתי לא טרגדייה שיפוטית), עוד מהלך אחד ענק, הוא מנסה, הוא מתנהג יפה גם בינתיים. המחצית של ג’וד ואמבפה לא מקובלת. רודריגו יכול לכדרר גם בצד ימין. הוא פחות מאכזב מאשר אמבפה וג’וד היום.

הייתי מציע במחצית ברהים דיאס ולמרכז השדה לא לחשוב על החילוף ‘הקל’ שזה במקום רודריגו או להכניס את לוקה מודריץ’ במקום דני סבאיוס. ברהים שחקן שיודע לכדרר ולמסור והוא עובד קשה מאוד וזה יכול להפתיע.

על היציאה של אנטוניו רודיגר אני בכלל לא רוצה לדבר, למזלינו ראול אסנסיו הסילון והמרגש נכנס ולא דויד אלאבה, ממש הייתי בלחץ, אבל איזה תזמון, גם פציעה של שבוע זה קנס רציני. מעבר לכך ראול אסנסיו הוא הבלם הבכיר כרגע כי טשואמני לא בלם, אסנסיו עושה את הבייביסיטר ומרגיש איך זה להיות המנהיג, זה טוב.

אהה, כן - כולה אספניול אבל פדה ואלוורדה מדהים, עבודה של קשר אחורי טופ-טופ-טופ. כמה מתפרצות הוא מנע, איך הוא פתאום גם מגיע לכדור חוזר ברחבה שלנו, לא מאבד אף כדור, תמיד בוחר בפעולה הנכונה. חבל שהוא כה מסורס ולא יכול לצאת קדימה או לבעוט.

זו מחצית יותר של תחילת העונה אבל גם בשיפור ההתקפי של ריאל מדריד בחודש וחצי-חודשיים - פגשנו יריבות יחסית חלשות והמשחקים לא באמת ‘וואו’. מעטים מהם אם בכלל.

היה מהלך שפראן גארסיה הגביהה כדור טוב מצד שמאל ואף אחד ברחבה לא ממש עמד נכון, מעניין כמה שערים כבש אמבפה בנגיחה, בכל מקרה הרגשתי שחסר לנו חוסלו. אבל אפשר לשחק כדורגל על הארץ. מה שעשו בחצי הזה - זה לא נקרא לשחק כדורגל.

בלי שום קשר למשחק הזה או לריאל מדריד.
השיפוט בספרד, בכל המשחקים הוא פשוט מזעזע.
זה נכון לכל משחק ולכל הקבוצות, זה לא משהו שקיים רק בפורומים שלנו, נכון?
אם יש במוצר בעיה שכולם רואים ופוגמת באיכות שלו, לא יהיה מי שינסה לתקן?
למה לא קורים דברים?!

מודריץ’, שחקן העבר עם הכישרון הנדיר יכול מאוד לעזור במשחק מהסיגנון הזה.

אני לא מבין למה לא עושים בכל כדור חופשי תרגיל, ונותנים לוואלורדה לבעוט, במיוחד כשהוא כבר הבקיע גול אחרי תרגיל בחופשית…

לפעמים שחקן גבוה שיודע לנגוח לשער פותר לך הרבה בעיות והופך משחקים קשים לקלים.

ויני עם תרגיל שאם מנסים אותו בפליסטיישן נוקעים את האצבע :flushed:

פדה מול בונקר כזה חייב היה להיות כבר עם לפחות 2 בעיטות.

ג’וד חייב ללמוד שעקב שמצליח זה גאוני ועקב שלא מצליח זה הדבר הכי מעצבן בעולם.