מחזור 22: מפסידים 1-0 לאספניול

המשחק בספרד פשוט אגרסיבי מדי, השופטים מאפשרים לדברים שהם פאול 100% להתרחש בכל מגע בין השחקנים.
הכדורגל הספרדי דלוח ועבש , מוצר טלוויזיוני נורא.

זה לא דבר שמסובך לפתור.
הנחיות ברורות, שריקות עקביות ואכיפה על השופטים.

כבר יש מצלמות, יש ואר, יותר קשה להצדיק את כל טעויות השיפוט האלה מאשר פשוט לשפוט בצורה ברורה ועקבית.

אבל נראה שזה לא מעניין אף אחד, והשופטים מקבלים אישור לחינוך כראות עיניהם.

לא יכול להיות שאיכות הכדורגל הספרדי תקבע על ידי הפרמטר הכי לא רלוונטי לכדורגל, שיפוט.

השילוב של רודריגו עם אמבפה הוא מעולה. הבעיה היא שרודריגו לא אפקטיבי בכלל באגף ימין.

השילוב של ויניסיוס עם אמבפה הוא קטסטרופה.

רודריגו הוא שחקן שנכנס לאמצע ואמבפה הוא שחקן שהולך לאגף, ויני נדבק לאגף לגמרי. מאמין שזו הסיבה בעיקר. העניין הוא שרודריגו בא לידי ביטוי משמעותית יותר באגף שמאל.

אלוהים רוצה שאסנסיו ישחק, נקווה שמתישהו קרלו ישתכנע.

אם זה לא אדום אפשר לסגור את הכדורגל

שחקן אדיש וחולמני כמו טשואמני לא יכול לשחק בלם, נקודה.

הוא לא צריך לשחק בכלל, אנשים לא מדברים על זה; אבל הבחור פלופ.
עבירה מעל הקרסול, ללא כל ניסיון לשחק בכדור זה צהוב, נפלאות הכדורגל הספרדי.

איך זה לא אדום??? לא ייאמן איך שופטים יושבים מול מסך ולא רואים פגיעה מתחת לברך מאחורה בכוונה.

10000% רואים אפילו דפלקשיין של הרגל מהמגע.

אני מת שויני יהיה קצת בימין ורודריגו בשמאל

תצוגת בלהות. הוא לא לוקח כדורים ועושה טעויות לא פעם

קרלו בנאדם מוזר.
אם המשחק היה יותר פיזי, הוא היה מכניס את מודריץ’ בדקה ה60.
דווקא במשחק עומד כזה, הוא לא.

במחצית הראשונה היה מהלך נפלא של ויניסיוס, שאחריו הוא עשה הצגה ברחבה. מתי הוא יבין שיש ואר, ואין שום סיבה לעשות הצגות ברחבה?

אני שונא את צ’ואמני.

לא עשינו אף שינוי פנימי אפילו, למשל את רודריגו שמשתפר - קצת שמאלה במקום ויניסיוס ג’וניור שיחסית דעך ואולי היה יכול לעבור למרכז ההתקפה קצת. וכמובן - דקה 75 ואף חילוף. אפשר גם להוציא את ג’וד בלינגהאם ביום בו הוא עושה הכל הפוך. בועט במקום למסור ולהיפך. מאמן חסר מעוף. אוף. השתפרנו במחצית השנייה ללא ספק זה קצב אחר אבל זה לא מספיק. הקבוצה הזו כל הזמן עצלה ומסתפקת במועט.

והליגה הספרדית במיטבה עם תצוגת השיפוט היום, בעיקר ההנחות לאספניול על הפאול שעשו על קיליאן אמבפה וגם מביאי הכדורים שנעלמו מהמגרש. קוץ בתחת המשחק הזה, לא היה ספק שמתישהו נרגיש פחות בנוח למעלה בטבלה ואם “עדיף” אז רגע לפני הדרבי, בראבוו

חוץ מאורליאן טשואמני האיום מה שעוד מעצבן אותי זה כל העקבים האלה בלי סוף, לא צריך בכל משחק, אפשר לתת פס רגיל.

אפסים לקבל גול כזה. אפסים ובעיקר מאמן אפס. לכו קיבינימאט. כל הכבוד, שבוע לדרבי. וכשאני מעביר ביקורת וכותב שאנחנו פח אשפה מנפנפנם (לא אתם) ברצף הניצחונות שלנו נגד קבוצות גרועות. לא שווים כלום. עוד מעט גם הטבלה תפסיק לשקר. מחדל שיפוטי וזה אירוני שרומרו הבקיע אבל בחייאת יכולנו להתגבר על זה. אפסים

אפשר להתלונן על השיפוט אבל לא לשכוח ולו לרגע אחד את העצלנות של השחקנים שלנו, את חוסר האופי ואת זה שאין לנו מאמן וזו הסיבה שאני פסימי. גם פלורנטינו פרס לא רוצה לקחת אליפות, בושה שלא החתמנו שחקן בינואר. בטח, דויד אלאבה הרכש.

פראן גרסיה הוא אחד השחקנים הכי טיפשים שראיתי בחיים שלי, אני לא יודע מה יותר גרוע הוא או מנדי.
למה לעזאזל מחכה אנצלוטי?

תגידו, זה לא השחקן שהיה צריך לקבל אדום? שואל בשביל חבר.

קרלו פח אשפה. ניהול משחק וסגל פשוט מזעזע.

קיבלנו את כל התשובות למה מודריץ כבר לא מתאים לרמות האלה.
את החילוף הזה קרלו היה צריך לעשות בדקה ה 75, מאמן אשפה.
מה ויניסיוס עשה היום? סליחה אבל הבנאדם כבר מוציא לי את הבננה, הוא מאבד כדורים ואפילו לא מנסה לעשות לחץ או לרוץ, רודריגו בשמאל הוא שחקן הרבה יותר יציב .

עבירה ברורה של פראן!
פרז שוב קונה שופטים!
ריאל מדריד מושחתים!

או

כובש שחקן שהיה אמור לקבל אדום בעידן שבו 3 (!) שופטים יושבים מול מצלמות כדי לראות בדיוק את זה, אבל “זה הכדורגל”.

אני אומר אופציה א’.

אבל, כל זה לא מוריד מהעליבות של הקבוצה הזאת, לא מייצרת מצבים, לא בועטת מרחוק, לא מסכנת את השער ומשחקת עם בלם אחד (אסנסיו אם למישהו יש ספק).

אספניול העלובה גם חותכת את היתרון שלנו בטבלה וגם מדיחה אותנו מהצ’מפיונס וכל זה עם התקפה אחת בודדת כל המשחק.

השחקנים אשמים במיליון אחוז, אבל יש מאמן שרואה שכלום לא הולך, למה לא לשנות בדקה ה 60 ?

חשבתי שמודריץ’ יעזור ובסוף הוא היה האשם העיקרי בשער שספגנו, גם הרים זוועה וגם איבד את הריבאונד.

בלינגהאם עם משחק זוועתי, רק הפריע למשחק שלנו, במקום לרדת טיפה אחורה ולנהל התקפות ולהכניס כדורים מסוכנים הוא נתקע ליד אמבפה בבונקר וגרם לעוד יותר צפיפות.

מוכן לספוג הכל העונה בתמורה לא לראות את אנצ’לוטי יותר בריאל מדריד.

הכל מתחיל מהמאמן טיטי, שהשחקנים בטוחים במקומם בהרכב זו התוצאה, לא הייתה שום סיבה שבלינהגאם ישלים 90 דקות היום, הוא פשוט חירב את המשחק שלנו אבל קרלו לא יחליף את אחד הכוכבים שלו.
הקטע הזה שתמיד מודריץ חילוף ראשון צריך להיגמר, הוא לא תורם יותר מדיאז או מגולר, אין שום סיבה בעולם שהוא יקבל יותר דקות מהם.
אם הבנאדם הזה ימשיך עוד עונה כמאמן ריאל אני מתנזר מכדורגל, זה לא טוב לבריאות שלי.

משחק מאוד עצל שלנו. היו לנו כמה כאלה לאחרונה. הבלמים מתמזמזים עם הכדור, כולם הולכים על מסירות בטוחות לצדדים ובקושי רואים מסירות עם סיכון גבוה. הקבוצה מעבירה את השעון עד שאחד הכוכבים יבריק - וזה שוב כמעט עבד עם 2-3 מצבים טובים.

הקבוצה של אנצ’לוטי צריכה לחטוף כאפות כל שני וחמישי כדי לשמור על מתח גבוה. בסוף זו אותה חבורה לא מאומנת שמנוהלת על ידי פוליטיקאי קטן, שיספסל את הבלם טוב שלו כי הוא צעיר; יהנדס ויחליף את לוקאס כדי לא לגעת בבאנקרים שלו; לא ינסה להחליף אגפים בין ויני לרודריגו כי “מישהו צריך להקריב את עצמו”.

בסוף שרפנו את ההרכב הראשון על המשחק הכי קל ולא חשוב על הנייר וגם הפסדנו. השחיקה תלך ותגבר ושחקנים ייפצעו, ואז כמו בדאבל הוא ייאלץ לשתף את הספסל בלית ברירה.