קישור של גולר, ברהים וסבאיוס, זה פשוט בדיחה עצובה.
איזה חבל שלא נכנס וואו!
איך הפכנו מקישור fc עם לוקה, קאסמירו, קרוס ואיסקו לקבוצה עם הקישור הנוראי הזה?
בהחלט ההפסד המביש ביום שלישי לבנפיקה עשה לנו רק טוב…
רק עוד כמה כאלה ואני בטוח שהשחקנים יתעוררו ויבינו בדיוק איפה הבעיה ונראה אחרת לחלוטין.
בכל זאת מדובר בדרבי, זה תמיד משחק קשה.
לא אמרתם שאחרי המשחק מול בנפיקה שזה יהיה טוב יותר? שהשחקנים יתעוררו?
מי שעדיין לא רואה שהשסגל הזה נכשל ובגדול או שהוא עייור או שהוא פשוט לא רוצה לראות.
מי אמר ?
אם על כל ניסיון התחזות היו באמת מקבלים צהוב היינו מסיימים את המשחק עם 3 שחקנים
חרא של קבוצה
גנבו פה נצחון עם פנדל דקה 127494
99% תחת 1% יכולת
מי אמר שלא מעניין בקרבות תחתית.
ניתוח קצר כי אין לי כוח
עוד ערב עגום.
הקבוצה היא אוסף של שחקנים טובים וכשרוניים (לא ניקח להם את זה) שלא מחמיאים אחד לשני.
3 מאמנים בפחות משנתיים וזה עדיין נראה אותו דבר.
קצת מביך לנצח משחק בדקה ה700 של תוספץ הזמן וגם זה אחרי שטיבו עשה את שלו והציל אותנן ממבוכה גדולה.
גונזאלו גארסיה ראול בלנקו 40 דקות לא נגע בכדור (לא הבנתי את החילוף)
רודריגו היחידי בסגל שמסוגל לשחק יצירתי נכנס לעשר דקות אחרונות ושיפר את פני הדברים.
כמעט והיה אפשר לקפל את הדברים לסגור את האור ולהתחיל לתכנן את הקיץ
חצי שעה משפילה מאוד במחצית השניה. קבוצת תחתית שולטת מולנו במשחק כמעט לחלוטין. לפחות ניצחנו. משחק טוב של ויני וכמובן שהוא היה חייב את הצהוב המטופש הזה ועכשיו אנחנו בלעדיו במסטאיה.
לא הבנתי כל כך את החילוף של סבאיוס. אם כבר צריך להוציא את אסנסיו, למה לא להעביר את קמאבינגה לקישור ולהכניס את קרראס בתור מגן שמאלי?
כשאני מדוכדך ובמצב רוח ירוד בעקבות ניצחונות משפילים כאלה התרופה הכי טובה שאני אישית מצאתי למצב זה להיכנס לחלק של ברצלונה ולקרוא את התגובות הלא מתבכיינות ואובייקטיביות שלהם, תמיד משפר את מצב הרוח שלי, ממליץ לכם.
אם לסכם מה שראינו, ארבלואה עשה הכל הפוך.
גולר או סבאיוס בקישור וכבר יש לך קישור רכרוכי, גולר וסבאיוס כדאבל פיבוט זה כבר שיא ההפקרות ואם מוסיפים להם את ברהים זה נראה כאילו שהמאמן רוצה שיפטרו אותו מה שלא הגיוני כי ארבלואה קיבל את ג’וב החלומות שלו רק לפני 3 שבועות, אז לא מבין מה הוא ניסה.
וגם, אם מכניסים את גארסיה, למה לכנף ימין ששם הוא לא עשה כלום(חוץ מלהפריע קצת לתוקף במצב המצויין שלהם), למה לא לרחבה ?
הויסן נראה גמור, הביטחון ברצפה, חייב ספסל ולהתאפס.
מסטנטואנו, לא יודע מה הקשר שלו לרמה של ליגה ספרדית, שלא לדבר על ריאל כרגע, את אנדריק לפחות ראית שחקן ישיר שמחפש את השער, פה אני באמת שלא רואה כלום.
בחלקים מסוימים בעונה הרגשתי שאמנם הסגל לא הכי מוכשר ומאוזן שהיה לנו, אבל עדיין הבעיה העיקרית היא בעיית מאמץ וחשק. לאחרונה, לאחר משחקים של מאמץ די יפה והמשך משחק זוועתי, הגעתי למסקנה העגומה שהקבוצה פשוט לא מספיק טובה ללא קשר למחויבות והמאמץ, וזה כבר מדאיג.
הביזיון פסח עליי| עוד לפני המשחק כתבתי שתהיה לי נחמה - יכולתי לראות רק את המחצית הראשונה בלייב בגלל שרצתי לאימון כדורגל בבית הספר. אמנם מלחיץ ממש להתעדכן פה ושם בטלפון וכבר קיבלתי הודעות מאוהדים מיואשים, אבל טוב שנחסכה ממני עוגמת הנפש. השלמתי את המחצית השנייה עכשיו כדי לדעת “לנתח” אבל הכל כבר נאמר, אנחנו כמו תקליט שבור.
אני בן אדם שאוהב כנות ותמיד לדעת את האמת אבל לגבי הכדורגל אני מעדיף שקר. אני לא מאמין שיתרחש שינוי גדול בקבוצה אז לפחות שיהיה את הבלוף הזה של רק נקודה מברצלונה שמשחקת בעשר רמות יותר מאיתנו. בואו נעשה השוואה. ברצלונה עם 6.44 XG במשחק חוץ נגד קבוצת אמצע טבלה בספרד. ריאל מריד עם 2.15 XG במשחק בית נגד קבוצת תחתית, משחק שנמשך מאה דקות.
כתבתי בשלבים מסוימים העונה כמה חסר לנו איזה ניצחון של אופי בדקה ה-90, גם הלכתי ובדקתי מתי זה קרה בפעם האחרונה - לא ניצחנו משחק בדקה 90 מאז חאקובו ראמון נגד מאיורקה. אבל זה לא ניצחון של אופי, שיילכו קיבינימאט. זה ניצחון עלוב שאני מתבייש בו.
חוסר מסוים בכדורגל זה דבר אחד, וחוסר במוטיבציה זה עניין אחר. כמה זמן החזיק “הבלון” של אלבארו ארבלואה, שני משחקים וחצי? היום גם הבוז לא העיר אף אחד חוץ מוויניסיוס ג’וניור. אם נסתכל על המשחקים של נניח שמונה הקבוצות הראשונות בליגות הבכירות אני בטוח שלרובן אין שחקנים טובים מאיתנו במרכז השדה. והן לא נראות ככה כמו המערב הפרוע.
אני חושב שבכל הרכב אנחנו נקבל חרא ממוצע, לעתים קצת פחות מגעיל לעיניים, אבל בגדול זה מה שהקבוצה מסוגלת עם המנטאליות הנוכחית שלה, עם הכדורגל שלה, עם המאמן הזה, עם נשיא שחושב על הפן הפיננסי ועוד-ועוד-ועוד.
בכל זאת אני רוצה להגיד שאלבארו ארבלואה לא יכול לעלות בהרכב כזה אחרי ביזיון כמו נגד בנפיקה. נאיבי לחשוב שאפשר לשחק בדיוק כמו נגד מונאקו. דווקא אלבארו קארראס בחוץ? זה הזוי. הייתה צריכה להיות ‘אמירה’, להעביר מסר. לספסל את ג’וד בלינגהאם למשל. אפילו לעשות שינוי קל ולהזיז את פרנקו מסטאנטואונו. בסוף ברהים דיאס נכנס בשלב מוקדם ועצוב לי כן במובן מסוים על ג’וד שספג ביקורות קשות - בצדק - ולא יכול לענות על המגרש עכשיו. ברהים על הנייר באמצע וחופשי זה מעניין, כי הוא שחקן זריז, משחק עם שתי רגליים, רץ המון ועובד קשה (התחיל את המהלך של הגול הראשון ומשך תשומת לב של שחקן אחד, לדעתי בהתחלה לא קיבל מספיק כדורים) אבל הוא מאוד-מאוד חלוד ומסורבל והססן (יותר מהאוסן). הוא לא יביא את הישועה.
הלאה: הציפיות שלי מהרבה שחקנים הן די נמוכות. מה שקרה למשל עם דין האוסן לא מפתיע אותי בכלל. כנ”ל אורליאן טשואמני בגול של ראיו וייקאנו - יהיו לו בכל פעם את בעיות המיקום האלה. אבל אני מאוכזב מקיליאן אמבפה. לא על ההחמצה אחרי שעבר את השוער, וכל הכבוד באמת על קור הרוח בפנדל הממוצא הזה. אבל הוא משחק שני ברציפות נזק מהלך עם הכדור. עקבים שלא לצורך, לא עובר שחקנים בדריבל, מאבד כדורים סתם. הוא מנייה בטוחה היה עד עכשיו. כמובן שמותר לו והוא בן אדם אבל זה מנהיג.
התרגלנו שכל קבוצה בינונית בספרד נראית שלוש דרגות מעל הממוצע שלה נגדינו, וראיו וייקאנו לא הייתה שונה. המחצית השנייה הייתה מהמביכות ביותר שלנו העונה. אפילו גרוע יותר ממה שראינו נגד סלטה ויגו בסנטיאגו ברנבאו. ראיו במקום ה-16 בליגה וניצחה פעם אחת בהרבה מאוד זמן. והיא מרגישה כל כך בנוח נגדינו. לשחקנים אין מינימום של כדורגל ביום רע, לאף אחד אין “כבוד”, מינימום של מודעות טקטית, משחק קבוצתי וחיפוי.
לגבי גונסאלו גארסיה, ארבלואה אומר דבר אחד במסיבת העיתונאים ובפועל הוא עושה משהו אחר. שים את הילד ברחבה ואולי זה יעזור, אולי. צד ימין שלנו מרגיש ממש מת אגב.
סתם אגיד שהצחיק אותי לראות את דני סבאיוס עולה מהספסל בדקות כה לחוצות כאשר לפניכן ממש מחקו אותו. היה מעורב שם בהתקפה האחרונה נדמה לי למרות שאני מנסה למחוק מהזיכרון.
בכל עונה היו משחקים, גם בעונות שגמרנו את הליגה בינואר כלומר הולכים לים כשקר - כמה משחקים שהם באנקר, שידעת שתראה 0:4 בבית. העונה אין משחקים כאלה, הכל יהיה קשה.
אני יכול לכתוב כאן שוויניסיוס ג’וניור שבר בצורת והיה נראה בעניינים במחצית הראשונה, השער שלו נפלא (תנו לו עוד מאה כאלה והוא לא בועט ככה אגב לדעתי). אבל אני לא נופל יותר בפח הזה. לא שלו ולא של ריאל מדריד. השיג לעצמו חופשה מהמאסטייה אגב. שחקן התקפה שחושב שהוא בין עשרת הטובים בעולם - צריך לשחק טוב חודש ולהבקיע בחמישה משחקים ברציפות, לייצר כל הזמן עוד ועוד ועוד מצבים. זה לא נחמד מה שראינו אבל זה לא מספיק. וואלה מזל שיש שבוע עד למשחק הבא. מעדיף לראות אהבה חדשה. האללה מדריד.
הבוז לא מעיר כי השחקנים כבר ערים. זה מה שהם יכולים לתת. מסטנטואונו הבינוני הזה לא מצליח לעצור כדורים צמוד לרגל, שום שריקות בוז בעולם לא יגרמו לו להפוך לשחקן טכני או חכם פתאום.
אבל מאז שג׳וד יצא התחלנו לשחק לא?
כבר אין טעם להגיב,הכל חוזר על עצמו,קבוצה מייאשת,עייפה,לא מחוברת ולא רוצה להתחבר,ההפרש של נקודה זה שקר גדול שאנחנו מצליחים לסחוב איכשהו,מתישהו ייגמר המזל והפער יגדל.
תמשיכו לצחוק, תתעוררו כשניהיה יונייטד