איש פה לא מחה כפיים לאופ"א.
אני מניח אבל שאתה מתכוון אליי, כי בכל זאת הדעה שלי הייתה מעט שונה מ"סופרליג בכל מחיר". אבל זה פשוט לקות בהבנת הנקרא (גם כתבתי בכל הודעה שלי אז שהלוואי שתקום סופרליג).
אני טוען שהמתנגדים לא “טיפשים” כמו שאתה מנסה להציג אותם, הם פשוט בעלי אינטרס שונה משלך. הרי כתבת בעצמך שאוהדי הפרמיירליג לא צריכים את האלופות, אוהדי קבוצות מקומיות גדולות מכל אירופה בעלי אינטרס שונה משלך, ואוהדי כל הקבוצות שאינן המייסדות מהליגות הבכירות בעלי אינטרס שונה משלך.
במילים אחרות, מדובר בבאיירן, פריז, ברסה, ריאל, אתלטיקו, יובנטוס, מילאן ואינטר נגד כל העולם.
הסופרליג רעיונית הוא נהדר, אבל כמו הרבה הצעות טובות, הוא בוצע בצורה נוראית למען רווח אישי.
מקימי הסופרליג עשו פשוט את כל הטעויות האפשריות כדי להרחיק מעצמם את כל עולם הכדורגל שהוא אינו מהמקימות, אז לא מבין למה מישהו מופתע שהמקימות נותרו לבד? זה כמו שאני אנסה לחוקק חוק לפיו כל מי שקוראים לו גב מקבל עוד מיליון שקל ואופתע שמשה מצביע נגד.
כמו שנדב כתב, להציג את כל מי שאינה ריאל כחטאפה זה די זול…
אשמח לראות הודעה שמישהו פה כותב שאופא הוא לא ארגון מושחת.
למה הליגה הנוכחית לא יכולה להקרא ליגת האלופות? להוציא את ליברפול (שכן הייתה נכנסת בפורמט החדש), כמה קבוצות שאתה רוצה באלופות לא משחקות בו?
מה שבעצם מפריע לך (ולי) זה שאין מספיק משחקים של אותן גדולות, זו הבעיה בפורמט הנוכחי של ליגת האלופות. לא הקבוצות עצמן.
הסופרליג באה לפתור את הבעיה הזו, אבל הסתנוורה לפתע מהכוח והחליטה לנצל אותה לרעה. מקימי הסופרליג יכולים לבוא בתלונות רק לעצמם. זה מאוד ילדותי אם התלונות שלהם הן נגד חוסר הרצון של אופא פשוט לפרוש להן שטיח אדום ולהרכין את הראש…
ופה בדיוק ההבדל ששם אותך בדעה שונה להרבה אנשים לא כי הם טיפשים אלא כי האינטרס שלהם שונה.
אוהדי חיפה (שעשרות אלפים מהם טסים למשחקי הקבוצה באירופה) לא היו מחליפים את החוויה הזו עבור כמה משחקי ריאל-סיטי שלא תציע להם.
כנ"ל כמובן אוהדי סביליה, בנפיקה, אייאקס וכו’…
כמו שנטען פה תמיד, אף אחד לא חושב שאופא עשתה את מה שעשתה ממניעים נאורים כלשהם. פשוט גם הסופרליג לא. יש פה 2 צדדים מושחתים שרבו ביניהם, אין פה צדיקים.
העובדה שאופא לא מעוניינת שידיחו אותה מפתיע מישהו? זה הרבה יותר פאתטי מהרצון של אנשים שביבי פשוט יפרוש כי לא אוהבים אותו בשמאל.