צ’לסי עוד לא סיימו.
כל עוד יש שם בחוץ שחקנים שלא מתאימים לשיטה, למערך ולאופי הקבוצה הם לא ישקטו עד שיביאו את כולם.
הבעיה שהם יביאו more of the same shit… העיקר לקנות, לא חשובה איכות. איזו דפיקות.
זה די קל בהתחשב בכך שאין שיטה אין מערך ואין אופי לקבוצה.
אי אפשר לחשוד בי לרגע שאני רוצה בהצלחת סיטי. סיטי כרגע היום הקבוצה שאני הכי משקשק ממנה וזה המועדון שמהווה את האיום הגדול ביותר על הפרויקט הבא של ריאל מדריד. למרות זאת אפילו אני יצאתי מתוסכל ממה ששחקני שפילד עושים להלאנד, ואני לא יודע איך כל מה שהם עושים לו אפילו לא מזכה אותם באיזו הערה או דרישה להפסיק. גועל נפש.
מה קרה? למדו מדמיאן סוארז?
נראלי שהוא עושה שיעורים פרטיים בשעות הפנאי… בינתיים הלאנד לימד אותם לקח אז הכל טוב.
באיזה עולם זה אדום לוואן דייק?? למה הורסים משחקים אדירים בגלל שטויות כאלה? חייבים לשנות את החוקים לעזאזל: שייתנו5אדום במקרים חריגים ואילו במקרים כאלה שייתנו צהוב כמו ברגבי, שהשחקן יוצא ל10 דקות.
זה גם יהיה מעניין כי הקבוצות ישנו טקטיקה לקצת זמן ויהיה משקל גדול יותר לאילתור של המאמנים.
מחזור ראשון פנדל ברור לא שרקו, מחזור שני אדום שלא היה שבוטל אחרי המשחק, ועכשיו אדום על זה ? זה נראה סיכול ממוקד.
איזה ניצחון ! זה משחק שיכול להגדיר עונה, בפיגור והאדום שלא היה ליברפול חוזרת בגדול ומנצחת עם צמד של נונייז.
היה לנו הרבה מזל ויכולת ענקית של אליסון.
מקווה שהמשחק הזה יכניס את נונייז לעונה, עונה שעברה הגיע להמון הזדמנויות והחמיץ ברשלנות, היום עם סיומות של חלוץ גדול.
קלופ עם ניהול משחק וניהול מאמצים ב 10 שחקנים שוב מראה כמה הוא מאמן גדול.
הוא היה אחרון אז לדעתי אדום מוצדק.
לא שהעבירה הייתה אלימה או משהו, אבל הייתה עבירה והוא היה השחקן האחרון.
לא ראיתי עבירה, הלך אל הכדור ולקח את הכדור, החלוץ לא ידע מה לעשות ושם את הגוף לא נכון ונפל.
לא כל נגיעה קטנה ברגל זאת עבירה.
לי נראה שואן דייק נוגע ברגל הימנית של איזאק וגורם לו לאבד שיווי משקל.
בשבילי זאת עבירה.
אם לא היה אחרון, העבירה לא שווה צהוב אפילו, אבל אם הוא אחרון, זה אדום מוצדק.
נגיד את זה ככה,
אם השופט לא שורק כלום הואר לא היה קורא לו לשנות החלטה לאדום.
אבל אני מבין שאם כבר התקבלה ההחלטה אין קייס לשנות אותה.
אבל החוק כבר לא עובד ככה, כדי ששחקן יורחק צריך שהוא יעשה עבירה מכוונת, ואן דייק בכלל ניסה להגיע לכדור ולא לעשות עבירה לכן האדום הזה לא מוצדק בעליל.
לא נכון, כששחקן עוצר שחקן שעבר אותו כשהוא אחרון לשער זה אדום. אין קשר לאם זה מכוון או לא. זכורים לי לא מעט מקרים כאלה.
מעטים המקרים שהעבירה מכוונת. ניסיון החטיפה מכוון ולרוב כולל הימור, אבל כולם כמעט מנסים להגיע לכדור.
קלופ מקבל את הקשר הרביעי שלו, אומנם לא קאייסדו אבל קשר לא רע בכלל, וגם לא 6 טהור אלא חצי 6 וחצי 8 כזה, אבל קלופ כבר אמר שבכדורגל שלו אין מספרים וכל שחקן חייב לדעת לשחק בכמה עמדות במיוחד הקשרים.
שחקן מאוד כשרוני שיעזור מאוד בהנעת הכדור מאחורה.
תשימו לב שלא כתבתי את השם שלו, כי זה כל כך מסובך שאני לא יודע מאיפה להתחיל עד שהתחלנו להתרגל לשם של ההונגרי מגיע ההולנדי הזה.
עכשיו אם יצליחו להחתים עוד בלם בשעות שנותרו יהיה מצויין.
חראוונברך (ניסיתי…) הוא שחקן שיכול להתקדם המון תחת קלופ, מעניין מה יצא מהשידוך הזה
קיבלתם קשר צעיר עם המון פוטנציאל במחיר מציאה עם השוק של היום
תגיד תודה.
אני מרגיש עכשיו ממש רע כי אני כל הזמן מקטר על השם ארוחאו…
ליבי איתך…