צ'יפים לצ'אבי - דיון הטקטיקה והסגל לעונת 23/24

תודה צ’אבי על אליפות, דבר שספק אם נראה בשנים הקרובות. תודה שהחזרת את הנשמה לקבוצה, בטח בשנה וחצי הראשונות, גם אם הכדורגל היה בינוני להחריד.

המצב של המועדון מחריד, צ’אבי אכן נכשל העונה אבל אני אמשיך לטעון שזהות המאמן היא כסף קטן לעומת חוסר היכולת של בארסה להתחרות על שחקנים רציניים בשנים הקרובות.

מי המאמן הבא שלכם? מי הבא בתור שנדרוש את ראשו ורק נתפלל שיילך?

אין לי מועמד. אולי סקאלוני אם יחליט שעוזב אחרי הקופה? אמר כבר שבוודאות יאמן בספרד.

אהוד אדם פשוט.
אהוד רואה סקאלוני לבארסה בהודעה רנדומלית.
אהוד לוחץ לייק.

מותר לי להיות האיש הרע או שאהוד ישנא אותי?

מאמן נבחרות בהכרח לא אומר מאמן קבוצות טוב.

מבחינתי שנה הבאה עונה פיננסית ולעשות מאמץ עילאי בעונה שאחרי להחתים את קלופ. אני יודע שהוא לא טיקי טאקה ולפעמים פה יותר מידי גדול אבל אין מישהו יותר מתאים ממנו מהלחיות אותנו. אם הוא הציל את ליברפול הוא יציל גם אותנו.

אין מאמן אחר בעולם שאני רוצה יותר ממנו.

בהנחה שפפ לא אופציה.

מה קשה להבין?
צ’אבי = קלופ.

אהוד ממש לא לוחץ לייק כשהוא רואה שסקאלוני עוזב את הנבחרת. אני קורא אותו לסדר

האמת שעשיתי לייק בגלל התודה על האליפות אבל היי…סקלוני נשמע לי מעניין

תנסה

הוא יעזוב אחרי הקופה אמריקה כנראה, זה די משתמע לשם אז לפחות שיבוא להציל עוד פצועה עולמית.

אם לא הוא אז גז’ארדו

כל הכבוד לצאבי שידע לקחת אחריות אמיתית ולא להדבק לכסא כמו אחרים לפניו.
מקווה שהקהל ידע להעריך אותו על זה.

לא אתפלא אם הוא ביקש לעזוב עכשיו ולאפורטה שכנע אותו להישאר כי אין איך לשלם למחליף.

היה ניסיון שהתחיל עם הרבה סימני שאלה ונגמר עם סימן קריאה אדום בוהק. מקווה שילמדו מזה גם לגבי השחקנים הצעירים - אין קיצורי דרך.

לא יודע את מי הייתי מביא. בסוף זה בעיקר עניין של כסף.
לא חושב שיש מאמן רציני שיגיע בסכום נמוך ועם סכום 0 לשינויים כשברקע דרישה אבסורדית מהתקשורת והקהל לזכות בטראבל מדי עונה.

רק אוסיף שבתור אחד שמאוד מחבב את סקאלוני ומוקיר לו תודה וחושב שמה שעשה בנבחרת זה מדהים, אני ממש לא מאחל לו להגיע לבארסה (אם עוזב את הנבחרת).

בעיניי בארסה לא מועדון שאפשר להצליח בו כרגע, אנחנו מביכים. מגיע לנו שמארקז הנרקומן ייאמן אותנו. אין שום סיכוי שמאמן רציני ייקח על עצמו את הכשלון הידוע מראש הזה.

הדבר היחיד שמנחם אותי זה שכבר לא ידביקו על צ’אבי את כל החרא מעתה והלאה. על המאמן הבא כבר לא אגן כשירצו את ראשו, נמאס.

כנראה אגב, שג׳רארד רומרו אכן לא המציא שטויות הפעם. לא אופתע אם המועדון ידע על זה מבעוד מועד.

אסף, עוד עונה כזו וגם מארקז לא היה מסכים לקחת אותנו.

הבעיה שלי, שאנחנו נתקע עם מארקז בתור מאמן.

צריך להפוך את קלופ למשימה הכי חשובה. גם אם עונה הבאה תהפוך לפייננסית. הוא לא רוצה לאמן באנגליה. חושב שהוא חכם מספיק בשביל לא להגיע לפסז ואז נשאר רק באיירן מינכן וריאל מדריד מולנו.

אני מקוה שהוא אוהב את דורטמונד כמו את ליברפול…

מוריניו פנוי :smiling_face_with_tear:

וואלה עם כמה שהמצב בקרשים הייתי מביא אותו עכשיו במקום צ’אבי רק לחצי העונה שנותרה בשביל הצחוקים. לפחות ככה נודה רשמית שזנחנו את הזהות שלנו ולא נתחבא מאחורי קלישאות.

וואי, מוריניו זה סיום ראוי לעונה הזאת.
בטח גם לא ידבר יותר על שיפוט…

וגם לאפורטה רצה אותו בזמנו לא? כל הכוכבים מתחברים עכשיו :melting_face:

דרך אגב, זה עצוב שאגדה של מועדון צריך לסיים כך. אבל זה חשבון נפש למי שבכח רוצה לזרוק שחקנים אהובים למשימה שהם ברור היו לא מספיק טובים אליה.

זה עצוב בשבילי שהוא “התלכלך” כך. חבל שהוא לא היה מספיק מאופק וסירב להתחיל בברצלונה ב.

אני מקווה שבוסקטס ואיניסטה לומדים טוב מאוד מה קרה עם צאבי.

יהיה המאמן אשר יהיה הוא לא יוכל לבוא לבד. הוא יאלץ להגיע עם צוות רפואי, עם צוות מקצועי משלו, ובשאיפה יבקש להחליף מאמנים בנוער. אני אפילו לא מדבר על שינויים גבוהים יותר כמו החלפה של מכר כמו דקו.

אני עוד אדבר על צ’אבי, אני לא אסכם אותו עכשיו. הוא הודיע שסיים, אבל בארסה עוד צריכה לעבוד קשה בשביל לשמור על אירופה.

לא מסכים איתך פה.

מאמן של בוגרת צריך להתעסק רק בבוגרת. מה הוא קשור לזה?

אם חלק מהיעדים של הקבוצה הראשונה זה גם לשלב את הנוער הוא צריך לדרוש לאיכות התוצר משם. אם בארסה אתלטיק לא טובה או לא מסונכרנת עם הקבוצה הראשונה, איך זה עוד יכול לעבוד?

תגידו מה שתגידו, צ’אבי קולה וגבר.
אין פיצויים ואין שטויות. מההודעה שלו נשמע שהוא מרגיש שהוא איבד את חדר ההלבשה, שהם שמים עליו קצוץ.

אין כרגע מאמן נורמלי זמין, ואני שמח שהוא יסיים את העונה. עצוב שזה נגמר ככה, אבל אני מקווה שזה רק סיבוב ראשון ושהוא יחזור עוד 5-10 שנים אחרי שישתפשף קצת.

כתבתי כבר כמה פעמים שמי שאני הייתי רוצה לראות במועדון (בהנחה ופפ לא אופציה) זה אחד מהבאים: טן האח, טוכל, קלופ, נגלסמן או גז’ארדו.

קלופ כבר הבהיר שייקח חופש. בהנחה ואין לנו כסף לפצות מועדון או מדינה עבור מאמן, האופציות היותר סבירות זה טן האח וטוכל, שאולי יפטרו אותם לפני או בסוף העונה.

כאופציית גיבוי, הייתי חושב על להחזיר את פימי. לא אידיאלי, אבל נראה מאמן מבטיח. הייתי חושב גם על צ’אבי אלונסו אבל אין סיכוי כי הוא ירצה לשמר אפשרות להגיע למדריד.

מסכים לגמרי. צ’אבי הוכיח שהוא קולה לפני מאמן.

ואולי זה מה שהעיב והפריע לו. צריך מקצוען לא אוהד על הקווים, ברור שלצ’אבי לא היו פתרונות טקטיים למצב, הוא שחקן על ומאמן גרוע.

סופסוף אפשר לחזור ורק לאהוב את האיש הזה שאחראי על כל כך הרבה רגעים מאושרים שלנו.

אם השחקנים לא מתאימים אז שלא ישלב אותם.

יש גם מנהל מקצועי לקבוצה ולו יש את התפקיד לקבוע מי יאמן את הנוער.