מחזור 23: מטיילים ל-3:0 ביתי על מאיורקה (כבשו: לבנדובסקי, לאמין, ברנאל. בישלו: אולמו 2X, פרמין)

אז בגלל שאייל בהנגאובר מחגיגות הארכת החוזה של אאא”פ, נדב נשלח לסייע בשיקום האינטנסיבי של פדרי והצ’אט בוט שנתן פה כמה הופעות אורח מעניינות נתקע ברשת החברתית של הבוטים ולא רוצה לחזור, הרמתי את הכפפה.

בארסה חוזרת הביתה לאחר שני משחקי חוץ שבהם כל שחקני הסגל התערבו על ‘מי ירשום את ההחמצה הכי מזעזעת’ (הגמר הגדול בין פראן לראשפורד יתקיים היום) אבל למזלנו זה לא הפריע לבארסה לשטוף את המגרש ולנצח בצורה משכנעת.

לקראת המשך פברואר-ללא-פדרי שבו נזכה למנוחה ממשחקי צ’מפיונס אבל כן לעוד התמודדות גביע מתישה מול אתלטיקו שתהיה תקועה לנו כמו עצם בגרון, אין לאף אחד ספק שבארסה צריכה ויכולה לגבור על מאיורקה ולהלחיץ קצת את ריאל לפני הביקור שלה במסטאייה שנקווה שיהיה קשוח עבורה כמיטב המסורת.

ראפינייה ממשיך לג’נגל בין כשירות לאי נוחות ואחרי המנוחה מול אלבסטה צפוי להמשיך לנוח גם היום. בנוסף לפדרי שאצלו סופרים את הימים, גאבי עושה סימני שיקום רציניים אבל כנראה שיטופל בכפפות משי ונראה חזרה הדרגתית מאוד שלו, ומעבר לכך צפוי לעמוד לרשות פליק סגל מלא (כן כריסטיאנסן, אני מתעלם ממך בכוונה).

מה שלומך מאיורקה?

החניכים של חאקובה אראסטה עוברים עונה לא יציבה, שמציבה אותם במקום ה-14 רק 2 נקודות מהקו האדום. מה שרלוונטי לנו זה שמאיורקה ספגה העונה 34 שערים ורק 3 קבוצות בליגה ספגו יותר ממנה. בנוסף התלות במוריצ’י כמעט מוחלטת - מתוך 28 שערי הליגה של הקבוצה, החלוץ הוותיק כבש 15 שערים ובישל עוד אחד, מה שאומר שהוא אחראי על כמעט 60% מהשערים.

ככה שאמור להיות בסדר אם נבקיע את ההזדמנויות שלנו (כן בטח) ונמנע ממוריצ’י להבקיע (פחחח). חברנו יאן וירג’ילי שכבש העונה כבר 4 שערים, ומככב עם דריבלים באגף שמאל, ינסה גם הוא להרוס לנו ולהוכיח שמקומו היה אמור להיות בכלל בבארסה.

בתמונה - ברדוגו מחקה את התפילה של אראוחו בתקווה שזה ייתן לו דקות כלשהן.

מועד המשחק: שבת, 17:15

אצטדיון: הקאמפ-נואו המחודש

שופט: אלחנדרו קינטרו גונזאלס (בפעם הראשונה העונה, בעונה שעברה שפט אותנו בניצחון 4-0 על סוסיאדד)

שידור: One

ייעדרו: ראפינייה, פדרי, גאבי, כריסטיאנסן.

תודה סשה, אביא לך שוקולד מפדרי על זה.

לקראת מיורקה אני טיפה פחות מודאג לעומת מה שהייתי מודאג מול אלבסטה, או קופנהאגן, אבל יש לי הרגשה שמימן שלנו תבוא הרעה. גם ככה כל שחקן בינוני נראה מול קונדה העונה כמו ויני פריים, אז ז’אן וירג’ילי? היום המשחק הזה יהפוך לקומפיליישן החדש שלו וקלטת לסוכן.

יהיה מעניין לראות את וירג’ילי. סטטיסטיקה גרועה, וכולם אומרים שהוא תותח. נראה אם התותח יכול לחדור את גוש הבשר עם קוקיות.
אני מצפה לעוד נצחון קל כמו בכל המשחקים האחרונים. בטוח נספוג גם, בנוהל, אבל נגיע ל 20 הזדמנויות ונכבוש 2-3 . למרות הפנצ’ר מול סוסיידד.

דימה במה הסטטיסטיקה שלו גרועה?

לבה ממשיך בחוד.
אולמו, פרמין וקסאדו ינסו לנהל את הקישור בהיעדר פדרי ופרנקי.

שערים, אסיסטים, אחוזי דריבל מוצלחים, לא זוכר מה עוד. הבאתי צילום מסך כשדיברנו עליו באשכול האקסים.

פליק אמר שדה יונג לא 100%, וזאת הסיבה שהוא על הספסל.
במיורקה, ורג’ילי וגם פבלו טורה פותחים

בעונה הראשונה שלו בליגה הראשונה יש לו כבר 4 בישולים(אחד פחות מפדרי לדוג’), מקום 8 בליגה בדריבלים מוצלחים פר משחק(לפי סופהסקור). בזמן שמשחק בקבוצה בינונית ומטה.

0 שערים מ 19 בעיטות ב 1100 דקות.
רק 4 אסיסטים בכל הדקות האלה. זה עוד בחסד, כי xga עומד על 1.5.
דריבלים מוצלחים עומדים על 43%.

אלה נתונים רעים.

דימה אתה מפרשן את הנתונים איך שאתה רוצה.
זה שחקן בעונת בוגרים ראשונה. לא מצופה ממנו להיות לאמין ימאל.

אין לי שום בעיה להוציא את קונדה כבר עכשיו.

באמת שאני לא מבין מה קרה לו. הוא כבר הראה שהוא יכול להיות מגן טופ.

קשה בלי פדרי ופרנקי. קישור של נגרים.

מחצית חלשה קבוצתית.
ראשפורד לוקח את המשחק על הגב שלו ולא רחוק מלסיים את המחצית עם 2-3 שערים.
קשה להשתכנע לא לקנות אותו בקיץ.

אם יישאר כסף אחרי חלוץ ובלם- מדהים.

אחרת- הייתי מחזיר את וירג’לי. לא כי הוא יותר טוב, כי הוא יותר זול.

אם קונדה לא יעשה קאמבק וקמבק מהיר, אני בלשון המעטה לא יתנגד לעשות אקסיט עליו.

מישהו זוכר משחק טוב שלו?

זה הכל עניין של איזון, לא מי בא על חשבון מי.
ברור שאם הוא יקר מדי אז לא.

עקבתי אחרי וירגילי כל המחצית.
כמעט כל ההתקפות המסוכנות של מאירקה באו ממנו. עבר את קונדה כמה פעמים. לי זה נראה יותר בעיה של קונדה . לא ייתכן ששחקן בגובה 1.68 נוגח מעליו.
חוץ מזה, מאז הדקה ה 20 בערך הוא לא עשה כלום כמו כל מיורקה.
גם כמות הסכנות שהם יצרו קצת מטעה , כי חלק היה מנבדל שלא נשרק כי ההתקפות נגמרו בכלום.
ההופעה שלו עד עכשיו לא מוכיחה כלום. לא שהוא שחקן טוב ולא שהוא שחקן לא מספיק טוב.

ההתקפה של בארסה נראית מאוד אנמית. פרמין נעלם לגמרי.

כי מכריחים את פרמין לשחק בעמדה שהוא לא קשור אליה.

אין בקבוצה מישהו שיכול לתת ללאמין סטירה?

שיפסיק להתבכיין לשופטים ויתרכז בלשחק?

?

הוא משחק כקשר רוב הזמן. אולמו בעמדה שלו

הוא לא משחק כקשר התקפי מצד ימין? כמו תמיד?